Четвъртокласници 2020/2021

• 42 631
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. София
Явно е нова политика на МОН, защото на нас ни пуснаха анкета дали бихме записали децата си на занималня в 5-ти клас. От броя желаещи си правя извод, че ще е сборна група на всички класове, което пък я обезсмисля като ефективност (от сегашната в училище сме доволни). Пак лично предположение - явно заради наредбите / законите, според които не можеш да оставяш без надзор деца под 12 години сами е продиктувано това.

# 496
Сега попитах малката. Госпожата им е дала "Служебна бележка" и на нея има код за достъп, за да се видят резултатите. В нашето училище май липсва опция занималня в пети клас, но тя така или иначе вече почти не я посещава.

# 497
Дъщеря ми посещаваше занималня в 1 и 2 клас и бях доволна. Тогава бяха сборна група от два класа. В трети клас направиха една занималня от петте паралелки, смени им се госпожата и стана проблем. При заместничката дори детето не влизаше в занималнята, а си пишеше домашните по площадките и казваше, че си е тръгнала в 15,30 (бях зала разрешение да я освобождават по-рано) без да бъда уведомена, че не е била на занималня, имаше провокации от други деца и инсинуации. Спрях я. Свикна да пише сама, по време на онлайн обучението й помагам. В четвърти клас отново смениха госпожата на занималнята, но аз отказах да я запиша. За пети клас ако има занималня може и да опитаме, но ще е новост за нашето училище.

# 498
И при нас след 4 клас правят една група сборна занималня. Племенницата ми си спомням, че ходи и в пети клас. Но като цяло много малко деца остават на занималня в прогимназиалния етап и няма смисъл от повече групи.

# 499
  • София
И в нашето училище няма занималня след 4 клас. Интересно ми е дали ще предложат за 5клас. Иначе за четвъртокласниците осигуриха място за желаещите. Учудих се, че има доста деца - половината клас ходи. Докато от класа на голямата бяха само две-три деца в 4 клас.

# 500
В колко часа чакаме точките от матурите?

От 4-ти клас моето не посещава занималня - прибира се сам и за домашните се разправя с мен (което не го препочръчвам, но така се случи).

# 501
  • Sofia
Ние си нямаме служебна бележка за НВО и даже класната не знае за съществуването на такава Laughing

# 502
На нас ни дадоха в петък, и ние нямахме дотогава.
Тръпна и аз в очакване.

# 503
  • Пловдив
И ние си нямаме бележка...ще чакаме класната да съобщи

# 504

10ч.,дано да са точни!

# 505
И моето дете не донесе. Довечера имаме родителска среща и ще питам.

# 506
На детето дадоха в петък Служебна бележка за НВО с вх. номер и парола. Влизах преди малко, засега няма никакви резулати.

# 507
  • София
Днес са им раздал вх номера за сайта, ще  чакаме резултати. Stuck Out Tongue Winking Eye Детето тръпне, защото Гжата ги е подгряла..аз не се вълнувам, но да видим, любопитна съм.

# 508

10ч.,дано да са точни!

Т'ва за кой часови пояс?
'Щото ако е по Грийнуич, още има нек'ъв шанс да са точни. Trollface Trollface Trollface

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 12:30 от Алисса

# 509
Днес и на нашите са им дали служебните бележки. Класната казала, че резултатите ще излязат след 14 часа. Дано до родителската довечера (18,30) вече да си ги знаем.

Общи условия

Активация на акаунт