Четвъртокласници 2020/2021

• 42 568
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
До коя дата са длъжни да дадат удостоверенията за завършване съгласно заповедите на МОН?

# 631
На нас ни казаха 1-2 юли

# 632
  • София
Май беше до 02.07.

# 633
От Дидева малко по-напред в темата:
По отношение на удостоверенията за завършен начален етап има писмо от МОН, че директорите на училищата трябва да създадат организация учениците, които ще кандидатстват след завършване на 4. клас за места от държавния план-прием, да получат удостоверенията на 01. 07. Иначе срокът за издаване е наистина 1-7. юли.

# 634
  • София
Момичета, много се извинявам, че нахлувам в темата ви, но имам нужда от помощ от майчета, които имат представа от 105 СУ „Атанас Далчев“.
Приети сме там (дребчо много искаше да смени класа, в който е и понеже говори и италиански, кандидатствахме там), но отвсякъде чувам само негативи
Anguished
В момента е в 35то и аз съм в страшна драма какво да направя и кое е по-доброто за него училище за подготовка за предстоящите тежки 3 години... Така че ще съм безкрайно благодарна за всякакви мнения! Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 635
  • София
105то е на две смени, познато дете завършва 7-ми клас и не са очаровани, както и имат униформи

# 636
Имам по-отдавнашни впечатления. Най-готината учителка е по химия/физика. По БЕЛ не кой знае каква подготовка с голяма доза субективизъм в оценяването, по математика нивото е прилично. Вижте класирането на училището на НВО след 7 клас спрямо това, в което сте в момента.

# 637
  • София
По-назад е.
За мен 35-то е по-доброто училище, на ако детето има проблем с класа и не се чувства комфортно в него, може би смяната е оправдана. Gia_fire, кое училище Ви е по-близо?

# 638
  • София
По-назад е.
За мен 35-то е по-доброто училище, на ако детето има проблем с класа и не се чувства комфортно в него, може би смяната е оправдана. Gia_fire, кое училище Ви е по-близо?
sanaka - с 35то делим една оградаGrinning

# 639
  • София
E, тогава защо ще го местиш на майната си, в училище, което не е по-добро? Толкова ли е зле положението в класа? Друг клас в същото училище не е ли опция?

# 640
  • София
E, тогава защо ще го местиш на майната си, в училище, което не е по-добро? Толкова ли е зле положението в класа? Друг клас в същото училище не е ли опция?
Зачудих се за местенето, защото той го поиска...А и заради езика...Но предстоящите матури са по-важни и искам да остане в по-доброто училище.

# 641
  • София
Днес едната от големите щерки я е купила за малката от Т Маркет ( имало и в Лидл):

# 642
На кое издателство е?

# 643
# 644
Mama Ru Как мина изпита по рисуване на малката?

Общи условия

Активация на акаунт