Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 787
  • 619
  •   1
Отговори
# 195
  • SF
Обаче друго ме издразни в Милена (органически не я понасям, имала съм такива змии за шефки, ясна ми е). Това зорлем сватосване на Даяна и Данчо. То може и да има химия между тях, но нужно ли беше да го праща да спи при нея. Бе човека е обвързан, направи така, че да не се засичат, защо насила го буташ в огъня, че и го казваш в ефира. Приятелката му като гледа сега, не й е приятно. Съвсем нормално е да има химия между мъже и жени в затворена обстановка. Още повече артистични натури като Даяна и Данчо, но пък продукцията като им светна очите, все натам ни насочва погледа, Милена и тя. Накрая ще му развалят връзката на човека, а той може да е без вина виновен.

Интригантка е и създава история. Няма да се учудя, ако после ще е първата и най-грамогласната, която ще осъжда поведението им.
Създава образ на останалите жени, за да може нейният да изпъкне със сериозност, мисъл, много бърза мисъл, иновативност, креативност, загриженост за всички - на Данчо ще му е добре да спи при Даяна, на Данчо няма да му е добре да се излага по телевизията с това, че спи при Даяна. Тя най-добре знае кое е най-добре за Данчо и за Даяна.
Чааааа толкова не я надценявам, че е предвидила епизодите напред. Но създава интрига и после в създадена интрига по-лесно се интригантства. После ще й хрумнат останалите стъпки.
Да извади Надето от кухнята, което само си ревеше, че не иска да е в кунята, също вкара интрига: първото нещо, което си била помислила било как да вкара блясъка в очите на Надето. Ама това й била първата мисъл!!! Представете си!

# 196
Ако това не е сценарий, все си мисля, че Милена няма как да е толкова тъпа, за да й хрумнат подобни неща без цел.
С преназначаването на кухите лейки в компаньонки ( уж от загриженост към тях) , които и без това все ги упрекват, че нищо не правят, ще насади трайно недоволство към тях от всички. Те мъжете ще плакнат око, но това няма да им пречи да критикуват мързеливките, които по цял ден се фръцкат. Може би първо ще започне да се отърва от жените тя. Макар че някои като Даяна гласуваха за нея, заради съвета на Габи да се поддържат. А то точно обратното става, както се вижда.

# 197
  • SF
Скоро ще забавят за Габи и за съветите й. Те не са там, за да играят играта на Габи.
Освен това Габи сама можеше да си промени решението, ако види с какви средства се постигат целите. А можеше и да е част от тях - знаем ли...

# 198
  • Другата България
И аз мисля, че всичко е стратегия, и сценарий.
И са ми много смешни като кажат - не ме интересуват никакви пари, аз не съм там затова.
А за какво си? Изключвам такива като Жанета, Даяна, Поли Хубавенска и т.н., които е ясно, че искат да напомнят за себе си.
Останалите, като Марийка, дето не разбирала защо не се гласува за Митака.
Те защо са отишли? Само, за да станат известни?
Не мисля.
Така че всеки трябва да има мисъл и някаква стратегия, ако иска да вземе парите, заради които всъщност всички са там.

# 199
  • SF
Е, аз ако вляза във фермата, където ще намеря Владо Николов и поне 2-3 от този тип, да не мислиш, че си въобразявам, че ще взема наградата. Но това не означава, че вътре ще вкарат само мускулести мъже. Не мога да разчитам само на Алманаха и разни пъзели. Спортист съм, но няма как да стане. Може да опукам един-двама като Асен, но трябва да са като Асен. Понякога ще имам късмет и ще бия и някой по-мощен, но понякога няма да го имам и ще падна и от Асен.
Тоест има участници, които си дават ясна сметка, че тая работа да вземат парите, няма как да стане. За да е честно, вече имаме победител и като Веселка, но аз не бих разчитала на това.

# 200
О да, с това циврене за Митака беше много досадна Мария. Дайте сега да ревем за дедо ви Митко 40 -годишния. А на самия Митко пък хич не си личеше да му дреме особено. Той много добре преценя, че няма особена далавера да си фермер, освен това да те намразят още няколко човека. Така ще се порадва още малко на всенародната любов. Харесвам го аз, пич е. Не се пали излишно, не интриганства, не злобее.
Вярно е, че спечели дуела, ама...то по тая логика и първия фермер трябваше да бъде не Илиян, а някой друг от онези тримата, които се състезаваха с жените: Йордан, Калоян...и забравих третия.

Не ми хареса никак как масово награчиха Асенча. Ами, вярва си момчето, че има някакъв потенциал и че просто не е имал късмет. Нека си вярва. Трябваше ли всички да го задъвчат като горчива краставица. Толкова ли беше важно да му се каже в очите : Ти си слабак. Хич не мислят утре те като загубят как ще им е на душичката. Особено ако обстоятелствата в даден момент са били в полза на другия играч.
Онзи Гайдарина мисля, че също има скрит потенциал на интригантин. Вижда се, че не е много силен и ще наблегне на сплетните ( така "ми се дава" -  цитирам Азис от един друг формат Wink

# 201
  • Другата България
Да, за Стоян и аз мисля същото.
Има потенциал на интригант, определено.
Но втори като Ачо няма, поне на този етап.
На който, въпреки, че е много рано, на дъното са ми той от мъжете и Надежда от жените.
И Илиян фермера, бившия.

# 202
  • София
Изключително разочароваща и елементарна е Милена. С прийомите от психология за първокласници кого мисли, че ще успее да заблуди?! Та кухата лейка Жанета се върза само за около 15 минути. Сигурна съм, че се мисли за много хитра, но е просто смешна. Диетоложката казала, че като няма хляб, може да се направят питки. Сериозно?! Защото каква е алтернативата, пасти? А, не, чакай, то пък нямаше пасти за всички. Не харесвам Илиян /между другото той по паспорт е ИлиАн, не знам защо го изписват грешно/, но хубаво я натири от кухнята.
Зверски се изложи и с пастите на раздора. А предлогът, под който отпрати Данчо да не спи при нея, беше ужасно грозен. Можеше да измисли нещо по-елегантно, нали е много умна.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:06 от Reinа

# 203
На мен труженичките са ми симпатични - особено рускинята. Миличка, естествена, добронамерена, не е долна, не е подла, всяка жена иска да се харесва на мъжете, но не всяка знае как и още по-малко си го признава. Има и смелост да си каже мнението и да се опълчи на фермерите. Евала - тя ми е най-симпатична за сега

# 204
Ех, де да имаше някоя мацка в настроение да ми донесе бутилка вода...

# 205
Милена е доста хитра... как успя да укроти плачещата плеймейтка с думите “трябва просто да излъчваш сексапил - ти това нали го можеш, ако трябва просто легни до басейна по бански”. Мен лично такова изказване би ме убидило, но я виж тя как добре го прие...
Не ми допада и драмата със сухите пасти, виждат че втора седмица става драма заради тях - ами спрете да ги купувате. Въпреки, че ме подразни изказването на Даяна, е права че отстрани погледнато е наистина смешно.
Петър ми се струва интересен играч, макар да не се е проявил много все още.

# 206
  • Другата България
До кой басейн? Аз не съм чула нищо за басейн, а и там басейн няма.
И онази защо рИвеше къмто онзи момент?

# 207
Имам едни бегли подозрения защо Даяна реши да е толкова над нещата по въпроса с пастите.
Нали все пак "гаджето" е в управлението.
Ачката определено се очертава като типът мъж, който ми е в топ 5 на тези, които не мога да понасям. Лукав селски лЪскател.

# 208
  • София
Във Фермата има типични селски парчета, огледален образ на българския селяндур.

# 209
Вярно е. Но пък я виж Милена, тя нали е гражданка ?! Всеки с багажа си ( не този в куфара ).

Общи условия

Активация на акаунт