Фермата сезон 6 Тема 2

• 29 211
  • 619
  •   1
Отговори
# 225
  • London
Това с цигарите още по-лошо..... такъв пък не може изобщо да мрънка за нещо друго след като се налага да му плащам й цигарите евентуално, ако съм там. Аз не пуша и такива разходи от какъв зор ще правя? Той директно следва да избира или паста или фас.....

# 226
  • при късмета

ми че то на основание пол се разпределя и работата им.
освен пастите , беше споменато е за цигарите - за едни има, за други не.  нека за всички да има, а пък дали ще ги пушат фасовете е все тая. но пък и бюджета ще им се намали ако купуват за всички цигари.

Аз съм много далеч от мисълта, че трябва за едни да има, за други не. Напротив, смятам, че трябва да има за всички еднакво. Пропуснала съм кога са купували цигари, мислех, че като миналия сезон им дават без условия, просто са им осигурени. Само на Жанета протеста с/у това коментирам, а не дали е справедливо за едни да има, за други не
А жените до сега са ги включвали и в тежката работа наравно с мъжете. И миналата седмица имаше жени, които помагаха на стоежа. Това, че до тук двама фермери така им разпределят задачите е съвсем отделен въпрос и субективна преценка на конкретните двама

# 227
Ех, де да имаше някоя мацка в настроение да ми донесе бутилка вода...
И по бански ако може...

# 228
Те досега за цигари не са се карали - дали не им ги дават вече извън бюджета или са им позволили да си вкарват? На времето, когато гледах ВБ, тва беше най-голямата им криза - алкохола и тютюна. Тук за алкохола вече се скараха.

# 229
Вие много бързате, има време да се скарат за цигари, кафе, алкохол.

# 230
  • Буркина Фасо
Това с цигарите още по-лошо..... такъв пък не може изобщо да мрънка за нещо друго след като се налага да му плащам й цигарите евентуално, ако съм там. Аз не пуша и такива разходи от какъв зор ще правя? Той директно следва да избира или паста или фас.....
ами така е. аз лично бих се отказал от нещо ако съм пушач. но пък ако не пуша защо да не хапна пастата на някой?
тук има и нещо друго характерно за българина - да не се изпълняват разпорежданията на прекият ти началник (в случая фермер). добър или лош той е там за да преценява или нарежда. това е неговото право и за това са го избрали.   

# 231
  • Sofia
По повод прословутите пасти,за мен също въпросът е принципен.
Ама нали и две торти имаха.Ще кажеш,един месец сладко не са виждали...

# 232
Много ниско падна Надежда..

# 233
Милена е егати сводника!Сега пък на Ангел му било кеф с Дана!Тая луда ли е?!Децата  й я гледат.

# 234
  • Mediterraneo
Милена наистина дълбае надолу всеки ден.

# 235
Ангел как ближе чинията. Отврат.

# 236
  • Разпиляна във въображението
Оф, разполагат с много неща. С никакви големи трудности ли няма да се сблъскат?

# 237
Много ми е симпатична хепи Ванче, малко ми прилича на Нора Шопова.

# 238
Мен хем ми е симпатична, хем малко в повече ми е инфантилна.

# 239
Хепи Ванче на моменти прилича на анимационен герой. Напомня ми малко на Бети, но няма нейната харизма.
Даяна има много беден речник.

Общи условия

Активация на акаунт