Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 713
  • 619
  •   1
Отговори
# 465
Освен мръсната вода, ме потресе и че Ачко хрупа лед. Scream Тоя е толкова прост и не знае какво си причинява на зъбите... Най-малко - може лошо да си счупи някой зъб. Ама нищо, и ние сме хора, и за нас работа требва да има. Joy
Всъщност мръсната вода не ме учуди много, доста нечистоплътни ми изглеждат и двамката къпещи се. Joy

# 466
  • Sunshine state
Ооо, това с леда и аз го видях и се потресох направо. 😆
Абсолютен ББ си играят вътре - ядене и пиене на корем, та чак сладоледи и чудеса?! Мнооого далеч от замисъла на предаването.

# 467
Начи Милена като пазаруваше купи МАЯ (или поне каза, че иска мая) и ванилия. Надя след това 2 пъти каза, че била купила безсмисления бакпулвер дето би за сладкиши и освен това можели сами да си го направят със сода и лимонтузу.  Че и кисело мляко за замесване, което се ползва за содени питки, а не за хляб с мая. Нещо ни меткат от предаването ми се струва.

# 468
Мéтат ни, та, нали требва да има за какво да съска отрудената пчеларка.
 То има за какво да се недоволства от управлението на Дружинната Миленка, де, май няма много доволни между фермерите. Е, двете, делящи един мозък, те са доволни, разбЪра сЪ.

# 469
  • SF
Илиан беше деспотичен и груб с опити да обръща и меката страна - не го харесаха. Сега Милена - уж все с доброто, по-разпуснат режим - отново обявена за некадърна и подмолна.

Ключовата дума в това, което си написала е УЖ.
На тебе сериозно ли ти се струва, че Милена е добър фермер, подхожда с добрина, прави добро, намеренията й са добри и режимът е разпуснат, защото ги обича и жали?
Ако никой от фермерите не беше забелязал, че всичко това е УЖ, щяха да харесват Милена. Но спектакълът й е кофти. Унизи си публиката и те сега ще я замерват с домати и яйца, въпреки магистралите, строи за народа.

# 470
  • Другата България
Аз не мисля, че ще я замерят с каквото и да било.
Или поне не всички, и тя си има фенклуб.
Но се зараждат интрижки, определено. Какъвто е и замисъла.
Който и да е фермер, ще има недоволни от управлението му, това е ясно.

# 471
  • SF

Образно казано.
И това за магистралите беше метафора.
Естествено, че не всички! Само тези, които се дразнят от поведението и обещанията й наужким.

Все от някой фермер ще бъдат и доволни. От нейното фермерство са доволни Антония и Силикония. Техните задачи бяха да обикалят момчетата, да ги питат как са, да им носят вода и да правят гимнастика под покрива, за да веселят електората. Те защо да са недоволни от управлението й! И сладолед ще има даже. Освен узото.

# 472
За мен Йогата ще отпадне, не го виждам да кове, сече, реже и с други фермерски задачи да се справи. Издържлив е, но няма бързина, сила. Мисля, че всеки ще може да го бие, само Асен няма да може.

# 473
  • София
Гледах промото. Илиян е избрал доста интересен начин да определи втория дуелист. Този човек наистина е над нещата. Simple Smile

# 474
На Йогата не му пука дали ще остане или си тръгне от Фермата.

# 475
То хубаво не му пука, обаче другите ще се тресат от страх докато теглят жребия. Умее Йоги да ги държи в напрежение. Пък и знае ли се какво може и какво не. Гледаш го засукнал белия гащок, шляпа рошав нагоре, надолу, ама  успя да им вземе страха.

# 476
  • SF

Или само така се прави.

# 477
  • Бургас
Не мога да си харесам фаворит и този сезон. То бива сбирщайн, бива, ама...Аз ги деля на връзкари "випаджии" и някакви случайно попаднали, поради колорита си  средностатистически образи. Вярно ли е, че Жанета е новото гадже на Рачков...мислех го за по-умен мъж Laughing
Надежда не е лоша жена, но явно е била влязла с нагласата да е пчелата-майка, ама нахъсаната Милена й измъкна титлата из под носа...Има фермерски умения и качества, лидерските такива й куцат.

# 478
  • Другата България

Образно казано.
И това за магистралите беше метафора.
Естествено, че не всички! Само тези, които се дразнят от поведението и обещанията й наужким.

Все от някой фермер ще бъдат и доволни. От нейното фермерство са доволни Антония и Силикония. Техните задачи бяха да обикалят момчетата, да ги питат как са, да им носят вода и да правят гимнастика под покрива, за да веселят електората. Те защо да са недоволни от управлението й! И сладолед ще има даже. Освен узото.
Да, ясно, че е метафора.
То и аз метафорично говорех.

# 479
  • SF
И социалните такива й куцат. Залага на сплетни, клюкини, възмущение зад гърба, патоса на "Аз с тия две ръце... ехе!"
Човек ще каже, че е създала двигател, работещ само с вода.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 15:14 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт