Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 680
  • 619
  •   1
Отговори
# 495
  • Другата България
Надежда - "аз съм дошла с тия две ръце, обет съм дала пред мъжа си, против коалициите съм...."
Пак Надежда - "групата ОКОЛО МЕНЕ"...цял ден обикаля около "нейните" и ги брои поименно.
Бляк! Аман от лицемерие!

Илиян е пътник. Освен ако заради Миро пак не променят нещо.

# 496
  • Разпиляна във въображението
Леле, Милена как се самопростреля в крака с наградите, особено тази за Асен. Бива ли да постъпва толкова тъпо?! Ужас! И продължава да намила "Когато станеш фермер..."

# 497
  • Mediterraneo
Тая Милена няма никаква връзка с кораба- майка, ама никаква. Дано да й се върне тъпкано това надменно държание в един момент!

# 498
  • София
Колкото и да е дразнещ Ангел, беше много унизително Милена как го накара да седне по-назад на масата, тотал щета е тази жена.

# 499
  • Вестерос
Почва да ми става доста неприятна Надежда. Злобна ми е. Все да се заяде.

Стоян не бил за наградата, все недооценен обаче. И предната седмица мрънка, че не му е дадена награда. Ама не, той не е за наградата...

Ангел ми е прост и дразни с глупостите си.

Жанета и Антония са ми излишни на този етап.

На дуела ще съм за Боби.

# 500
Този гайдаря много странно реагира на наградите вече втора седмица. Все едно затова я върши работа. Нищо, че избора на Асен беше просто... думи нямам. Ако идеята на Милена беше да ядоса всички, успя.

# 501
  • Вестерос
Така си е решила, защо трябва да им се обяснява. Нали тя решава кой да вземе наградата. То пък едни награди...

# 502
Наградите са няма нищо, целта е да се запълни епизода според мен и то по не много интересен начин.

А според мен Милена трябва да се обоснове защо избира въпросните хора. Все пак нали претендира, че управлението й е справедливо, а не еднолично. Само диктаторите не дължат обяснение на никого.

# 503
  • От липите до сините камъни
Здравейте може ли спойлерче кой печели утре?
И двамата са ми симпатични (макар ,че Илиян ми дойде малко в повече с неговите "топчета")

# 504
  • София
Фермата - Сезон 6, Епизод 12 (18.09.2020)

.

# 505
Асенчо точно това заслужаваше да получи - презервативи. Яд ме е, че изобщо успя да си вземе нещо друго, много ме е яд.
Май съм за Боби на дуела.
А фермерката... направо не ми се говори, бива наглост, бива простотия... Пълен провел беше нейното фермерство, пълен. Тя в последния ден се сети, че може И да работи заедно с другите, аууу, преработѝ се. А видяхте ли с какво ансамбълче се разхожда, прозрачното.. И кво стана - като на изпит, ако пишеш нещо излишно, пак ти намаляват оценката, както ако пропуснеш нещо... Но тя не е виновна, разбЪра сЪ, тя - нее, как...
То ясно, че който и да е Фермер, все ще има недоволни, но при нея наистина доволни са само трите "модни икони" , както ги нарече някой - двете общи и певицата.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 23:15 от Ензим

# 506
  • Велико Търново
Това хепи Ванче има някаква лудост в погледа. Откъде е това момиче, от кой град? Има ли информация?
Всеки сезон има информация за участниците на едно и също място в сайта на предаването.

Милена взе́ма странни решения с още по-странни аргументи. Dizzy Face От какъв зор бяха чековете за Дана и за Асен!?
Стоян пък миналата седмица мрънка срещу Кустев, днес едва ли не, му плаче на рамото Satisfied

Борислав си подреди много добре битките. Дано стане точно така, както Илиян НЕ иска. Не искам Боби да напуска толкова рано.

# 507
  • Другата България
Ангел е.....няма такова съчетание между  прост, мързелив, нагъл, глупав, ограничен, мазен и антипатично противно отблъскващ индивид от мъжки пол като неговото.
Цяла седмица се въргаляще по поляната около двете плеймейтки, онова девойче изнесе всичко, той устата си не затвори. И то само простотии.
Аз ако бях не назад със стола, а прав щях да го изправя. Или направо да го изгоня.

# 508
  • София
Кустев цяла седмица се труди в кухнята. Нищо не се чу за ястията му.
Показваха го само когато Надежда и Мария се въртяха около него, за да плюят Милена.

Надежда - "аз съм дошла с тия две ръце, обет съм дала пред мъжа си, против коалициите съм...."
Пак Надежда - "групата ОКОЛО МЕНЕ"...цял ден обикаля около "нейните" и ги брои поименно.
Бляк! Аман от лицемерие!

Именно. Същата като Милена, даже още по-зле. Онази поне е сложила една усмивка на лицето и се опитва да изглежда позитивна. На Надежда злобата й е отпечатана на лицето.

Илиян май не е чак толкова извисен. Има хъс да спечели дуела. Което не е лошо, разбира се. Simple Smile Но съм за Боби - неговата житейска философия ми харесва повече.

# 509
  • London
И аз бих казала така на Ангел.... Както Милена, той явно не сте забелязали, но прави физиономии, хили се някак ехидно, предизвиква с клечка в уста, реплики. Просто се държи подигравателно и това дразни, мен поне би ме издразнило и направо ще го помоля, ако имам власт да се изнесе от масата и като се научи да се държи културно пак да заповяда. Всякаква може да е  Милена, но той не спря да го играе Хитър Петър, мързелив, мърляв, неграмотен, че и неуважителен.

Някой правилно спомена за Надежда, общо взето еднакви са ми с Милена, те заради това и не се харесват.

Определено съм за Илиян.... Дано остане, този Боби ми е безличен и
Не ми е много интересен.

Асен как така нищо не умее? Изумявам се на такива побелели вече мъже.... За кога бре Асене?

Пилота на мен нещо не ми допада, нещо на коцкарче ми прилича точно дето се мотае с жени тип Жанета.

Мария е с ужасен просташки диалект, не знам в кое село живее, но за мен е срамно да говориш по този начин.

Дано не ми изгонят йогичката...че има голяма вероятност да спра да гледам, защото почти никой друг не ми е особено интригуващ.

Общи условия

Активация на акаунт