Фермата сезон 6 Тема 2

• 28 757
  • 619
  •   1
Отговори
# 285
  • SF
Тя тръгва с някакви обяснения-клишета, но много й се говори и се оплита в собствените си думи. В определени моменти започва да хълца пред всяка дума. Не мога даже да я гледам как се усмихва. Не е грозна жена, но в моите очи е неприятна и като външност.

По принцип си запушвам ушите и се въртя на другата страна, когато някой започне да ми обяснява кое е по-добре за мене, как ще ми е по-хубаво, по-удобно и по-приятно.

# 286
  • при късмета
Факт, но докато за  Милена, Надя и Ангел ми е необяснимо това поведение, за Кустев ми е напълно ясно - той е добър в нещо, от най-добрите дори, което го прави арогантен и по-малко толерантен към глупости. Това с времето се развива, дори и да не го искаш, колкото по-добър ставаш в дадено направление, толкова по-малко толерантен ставаш към чужди глупости. Аз примерно заятова не искам да се занимавам с управление на хора и не искам да работя с кой да е - ами напрягам се, късам си нервите и работя двойно, за да свърша и чуждата работа. Нямам против да обучавам някой който има хъс и желание и аз го виждам, ама с хора дето само отбиват номера, колкото да си вземат заплатата не ми се занимава.
Той, ако беше нетолерантен към чуждите глупости, щеше да е напълно обяснимо поведението му.  Само, че неговата собствена глупост се изразява в това, че просто така се държи, а не към някого конкретно. Ако си мисли, че с крещене, блъскане и хвърляне тук може да мине, имитирайки Рамзи или наши подобия на това шоу, не е познал. Тук се гледа само лично отношение и държание и не + такова поведение, а точно обратното. Единственото което показва е, че е селяк и простак по природа, а пък да е работил където си иска, това не го прави възпитан

# 287
  • Sunshine state
Надя ме дразни все повече. Милена, че го врътка, врътка ги, ама и Надежда е като някоя кучка и само чака удобен момент да захапе. И пак в склада шоколади, сокове, бири.. Абе тая Ферма взе да заприличва на пълен курорт.

# 288
  • SF
За да стане рекламата на Лидл, развалиха смисъла на предаването.
Шеф Шишков чак ще ги съветва какво да си купят. И те си купиха пяна за вана, другия път ще им предложат соли, маски за момичетата, пилинг.

# 289
  • София
Аз също смятам, че Милена в крайна сметка ще направи женски дуел. Ще измисли някакъв "благовиден" предлог, който сам по себе си ще е страшно тъп, но тя ще се хили самодоволно и мислено ще се потупва по рамото колко е умна и находчива. Страшно неприятна персона. Болшинството от останалите обаче също не й отстъпват. По друг начин, но в същата степен неприятни. Вече почти не останаха хора за харесване. Expressionless

Когато има субтитри, го изписват "Илиан Кустев", в сайта им името също е изписано по същия начин.
О, благодаря ти! В интерес на истината, видях в първия епизод, че е изписан с "я" и повече не съм обръщала внимание. А всъщност явно е било еднократна грешка.

# 290
И аз харесвам пилота и Борислав. Работят си тихо и кротко, не се забъркват в скандали. От жените една не ми харесва. Все те са недоволни от покупките-защо няма безалкохолно, защо са купили толкова бири, а после били малко, сухи пасти и пр. Живеят си на широко и още как. Купиха 12 шоколада. Ако и сега са недоволни, не знам кога ще са. В предишните сезони сладко под форма на торта имаха за РД или ако някой си е поръчал за почерпка след победа на дуел.

# 291
Как няма да купят пяна за вана, като вече имат вана. Уж ваната е за Йогата за ледени вани, но предусещам, че  ще се ползва активно от двете компаньонки - да ги дават по-честичко по бански, докато е лято и нямат баня.

# 292
  • Sunshine state
М,да. Всичката им Мара верно е втасала, та опряха до пяната за вана. Особено като им гледам склада. Илиян го изписаха с Я на представянето му в епизод 1. 🤷🏼♀
Милена ако е умна, ще направи женски дуел.

# 293
Сега като се замисля, почти всички готвачи, участвали в риалити предавания, все са някакви сноби. И шеф Петров, и Ути, сега и този Кустев.

# 294
  • Sofia
Сега като се замисля, почти всички готвачи, участвали в риалити предавания, все са някакви сноби. И шеф Петров, и Ути, сега и този Кустев.

По-скоро им е омръзнало да готвят, а всички очакват това от тях.

# 295
  • Разпиляна във въображението
Милена не каза ли, че ще ползват пяната за вана за сапун/перилен препарат, или съм се объркала?

# 296
Тя така каза, ама е някак си по-атрактивно да си рекламират лидълските продукти със сапунисващи се полуголи момичета, отколкото с перящи хора. Simple Smile

# 297
Милена не каза ли, че ще ползват пяната за вана за сапун/перилен препарат, или съм се объркала?
Точно така каза, ама как ще переш с тая пяна за вана, не знам.

# 298
  • Разпиляна във въображението
Като цяло е тъпа историята с пазара. Трябваше да получават заплащане в края на седмицата и да пазаруват, все едно си купуват кошниците.

# 299
Сигурно от Лидл така са пожелали, предполагам. А за сеира, към който продукцията винаги се стреми,  е добре дошло - още една възможност за напрежение и конфронтация между фермерите - един иска едно да се купи, друг - друго - ей ти го напрежението.

Общи условия

Активация на акаунт