COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 5

• 999 370
  • 22 282
  •   2
Отговори
# 15 315
Плана сега е да се успокояват хората...
Март месец плана беше да се плашат... Тогава приятелите му Меркел, Курц и т.н му се обаждаха да го хвалят, даже и приятелят му Борис му беше звъннал от болницата.....

Абе слушайте Дростен - препоръчва на всички да се държат така, сякаш вие самите сте заразени и другите също са положителни. Защото тогава възниква отношение, което защитава всички

# 15 316
  • София
Ми голяма опашка от кандидати сигурно ще се извие ..

# 15 317
Борисов няма да затваря любимите му заведения, ама го следят и лекуват най- добрите вкъщи. Нинова мълчи с месеци и критикува, но съобщава,  че се почувствала зле,  и
лекарите й казали  “айде” във ВМА. Обаче и двамата загрижени за народа. Ама наистина много странни неща прави тоя вирус с политиците и “любовта им към народа”.  Да са живи и здрави и двамата и сие “звезди” знайни и незнайни, но сме в ситуация на пандемия, реални мерки няма, освен обвинения срещу хората. Така ли се управлява - айде проумейте, правим всичко и вие сте си виновни. А ако утре отидете в мола и кръчмата  да знаете- родителите ви, които не са ви възпитали и вашата липса на отговорност.

# 15 318
Плана сега е да се успокояват хората...
Март месец плана беше да се плашат... Тогава приятелите му Меркел, Курц и т.н му се обаждаха да го хвалят, даже и приятелят му Борис му беше звъннал от болницата.....
Аз лично не виждам друг план освен този който споменах. Държавите които имат някакви планове за контрол имат правила с фази - при едикакво си ниво на зараза/хоспитализации отваряме/затваряме това и това и няма пазарлъци с недоволните както е у нас. При вас в UK е точно така, дори в Германия гледах полицията реже врати на заключен бар в който незаконно са се събрали, спират хора по улиците ако са без маска ... въобще не знам какъв пример може да сме ние, дори индийците ни сочат подигравателно с пръст.

# 15 319
Няма значение какво управляваш - пандемия, криза, държава, фирма или дори собствените си пари - принципите на доброто управление са еднакви - цел, стратегия, план, контрол.

# 15 320
# 15 321
Очаквах около 40 починали... Sad
Заразените са повече, но тестовете са малко.
Имало е дни с 11 000 теста.

# 15 322
Човек, гледайки телевизия само, ще си каже каква яка организация за помагане на спешна помощ за София. И изведнъж се разболее и се сблъска с реалността.
Мой познат вече 10 дни се лекува вкъщи с пневмония и температура. Отказват му хоспитализация, а човекът няма и 40... направо да се чудиш тези 160 хоспитализирани само за вчера къде са ги взели?

# 15 323
Как откъде са ги взели. Роднина, милиционер, роднина, милиционер.
Цял парламент, родни звезди, персонал в болниците и тяхната рода, всякакви връзкари и богаташи. Дали са тежко болни или не, кой знае. Ето, Нинова за пример.

# 15 324
  • Pierrefonds, CA

Имало е дни с 11 000 теста.

Имаше  май само 1 ден с 11 хил. и малко отгоре теста.

# 15 325
Моя позната те усеща вкус от няколко дена. Мъжът и се чувствал уморен. Детето миналата седмица било два дена със сополи. Тя работи  от дома, а той не работи. Явно от градината им е дошло.

# 15 326
  • на пъпа на Златията
Добро утро.
АЗ  се вслушвам  какво казват  официалните лица а не фейса.
Чух че лабораториите  не са даливсички н данни . Предполагам че не са подадени отрицателните резултати . А подаването на положителните стресират хората и се извиват опашки пред лабораториие за изследване .
Следствие на  стреса  е и  наплива към болниците .

Абе и аз  не усещам вкуса на  пластмасовите домати .  И то не от "вчера" .
Къде ли ми е вкуса на бабините домати .
Дето не си спомням  някой да ги е пръскал изобшо  за да оцелят  от разни болести и  гадинки . .

# 15 327
Бог да прости починалите. Има на 21 и на 33 години сред тях. Дано тия числа, накарат невярващите да се замислят.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 07:00 от stasha_s

# 15 328
  • на пъпа на Златията
Бог да прости починалите. Има на 21 и на 33 години сред тях. Дано тия числа, накарат невярващите да се замислят.

Аз изобщо не очаквам младите да се вразумят .
Но дано родителите им да се вразумят да почнат да им дуднат .
Щото и тук  са гръмогласни , на дечицата им е жизнено важно киното , мола , дискотеката , ..
Но щом  мисленето им е такова , че да отгледаш детето си 15-20 години и да го хвърлиш на вълците , кои ли сме ние да ги вразумяваме тия родители .

Къде са данните за починалите?

# 15 329
Има ги в сегабг.

Общи условия

Активация на акаунт