Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 278
  • 832
  •   1
Отговори
# 345

и бих убила за такива обувки

Страхотни! 🤩 За първи път да харесам обувка с косъм.

Оксфордки имам от поне 5-6 години, но рядко ги нося.

# 346
  • София
Tomboy може да се феминизира много ефектно с грим, бижу, нещо нежно като детайл или загатване за някоя друга красива извивка на женското тяло.
Забелязала съм, че мъжете не се радват много на този стил като го видят у жена обаче.

Освен оксфордките и кубинките от мъжките заемки много харесвам челси ботите. Не знам колко са актуални в момента, но те са ми отвъд тренда, така или иначе.

# 347
Аз основно бях в този стил или много подобен дълги години. Панталони - кройка според модата /следя я/, блузи, ризи, сака - пак така,  без обувки на висок и тънък ток, но и без вратовръзки.

Сега разнообразявам и преоткривам рокли и поли - ами харесва ми. Обаче пак без тънки токове, още повече високи. За мен оптимална височина на ток/платформа е 5, 6 см.

Любими оксфордки, които съм носила преди години:
Скрит текст:

# 348
  • Mediterraneo
Харесвам този стил, ама аз му викам спортно- елегантен. Нося дънки/ панталони с кецове или боти и жилетки, много жилетки, всякакви жилетки. Направо са ми мания. Откакто живея на топло, не инвестирам в зимни дрехи нищо, карам с жилетки цяла зима.

# 349
  • В полите на Пирин планина
Да, аз също мисля, че това е точно спортно-елегантен стил.
Надрани и накъсани дънки не нося, предпочитам спортни панталони, имитиращи кройката на дънките, слим, но не скини. Широки панталони изобщо не ми подхождат. Миналата зима изкарах с две тънки палта, защото не беше студена.

# 350
  • Mediterraneo
Последният ми широк панталон. Много ги харесвам във всякакви разновидности. Този специално е с много никаква дължина, но за лятото е чуден, нищо, че е черен.

Скрит текст:

# 351
Наумила съм си и аз такъв къс и широк черен панталон за есента. Нямам идея откъде да го търся. Нещо такова, по - прибрано нагоре.

# 352
  • София
Аз си намерих такъв кожен. Още не съм го обличала.

# 353
  • Виена
Има ги в Зара, струват около 60 лв, артикулът е classic culotte

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:30 от bombolino

# 354
Харесва ми роклята на дамата (не и тя 😁)
Идея откъде е?

# 355
На мен и дамата ми харесва, не само роклята.

# 356
  • София
Не мога да си изкривя душата - страхотен стил има. Може би най-добре облечената от всички политици в България.

# 357
Да, и аз я харесвам. И на живо не толкова зле, колкото по снимките. За другото - няма да коментирам.

# 358
  • София
Да, и аз я харесвам. И на живо не толкова зле, колкото по снимките. За другото - няма да коментирам.

Абе не е добре на живо, но поне не си беше повярвала и се държеше като нормален човек, а не като извънземно божество.

# 359
  • Mediterraneo
Тя сега си оправи малко носа.

Общи условия

Активация на акаунт