Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 255
  • 832
  •   1
Отговори
# 405
Подкрепям мнението на Змия. Никой не е перфектен, но някои дрехи така или иначе не стоят добре при определена физическа форма. В случая на Рокстар на мен този панталон, независимо от фигурата, ми е ужасен – кожен (имитация), 3/4 дължина, дори не е даже клин, че и с ластик. Лично за мен тотален потрес. Който го е създал като модел, направо "адмирации". Нищо лично, Рокстар, нямам за цел да те обидя, казвам си мнението.

# 406
  • София
Аз пък си го харесах точно защото е такъв. Знам, че не на всеки би харесал. То и много малко хора харесват и носят кюлоти /пола-панталон, широк панталон с такава дължина/..

# 407
Съгласна съм с ъс Змия. Мога да добавя и че в бг доста жени, без оглед на възраст, килограми и прочие просто "си нямат огледала"....
Аха... разхождайки се, имам чувството, че повечето жени изобщо не се поглеждат в огледало, преди да излязат на улицата. Имайки предвид обаче, че и за мен най вероятно си мислят същото, Ич не си го слагам на сЪрце.... Simple Smile

# 408
На мен пък снимката на Rockstar ми харесва. Не виждам нищо потресаващо. Не знам как ще изглежда панталона с кожения си ефект, на снимката не личи, че е кожен, но тази дължина и стилът и съчетанието на дрехите, до колкото се вижда, ми е съвсем приличен за ежедневието.

# 409
  • пустинята Гоби
Не съм съгласна, че по улиците е пълно с жени, които не се поглеждат, напоследък българката се облича доста прилично и интересно. По време на моята младост беше голяма скука по улиците, отделно че нямаше нищо по магазините, пък и беше много скъпо.

По отношение на кожения панталон. Видно е че потребителката му се кефи, отделно че изглежда удобен. Потрес за един, кеф и комфорт за друг. Голямо чудо. С възрастта не е лошо да се научим да не се вторачваме в другите, все пак не сме на модно ревю от котюр.

# 410
На мен също ми хареса, дори не се досетих, че тази снимка се обсъжда.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 16:51 от silver pearl

# 411
Последните 2-3 години практикувам "френското загащване" за потрес на мама - наполовина вътре, наполовина навън!

Дълги до глезен рокли обожавам, но си имат спецификите и неудобствата при носене определено. Даже скоро гледах снимка с една любима рокля, та се сетих какъв гърч беше дължината без цепка и без ширина, ако ми попадне ще я покажа.

Ейнджъл - прекрасна си в тази рокля, но ако аз те стилизирам си мисля, че бих те правила в не толкова романтични рокли, за да се получи контраст с фината ти фигура и черти. Извини ме, че ти предлагам непоискани размишления, но ми е навик като видя интересна жена да си мисля как аз бих я облякла. Може би компенсирам собствената си консервативност Simple Smile)) която определено има корени в милата ни Родина, където трябваше да си двойник на супермодел, че да имаш "правото" да облечеш някои дрехи (говоря за 90-тте; сега може би е по-различно).

PS Ха, дори на аватара си съм с дълга рокля...не бях забелязала.

# 412
  • София
На рокстар снимката ми хареса. По-скоро писах в отговор на постовете за бодишейминга и сандали на висок и тънък ток, каквито може да носи, който може да ги плати.

За другото - сигурно и за мен някои по улиците някога са помисляли, че нямам огледало. Но това е било предимно във време на младостта ми, когато съм правела по-предизвикателни избори. Сега, мисля си, по-възможно е да ме смятат за намусена строга лекичка.

# 413
  • Нидерландия
+1 и от мен за Rockstar,  НО въпросния панталон като дължина и модел не пасва на моята фигура,
с дебел прасец  съм от тропането на хора в детските години и изглеждам много широка и обезформена с такива. Това важи и за късите чорапки със обувка, да харесват ми мацките по модните дефилета но аз ако се обуя така ми е адски смешно и е пълен ъпсурт да ги сложа. Иначе обожавам униформите, сака, шапки, жакети, класиката винаги си остава на мода 🙂

# 414
Агент, благодаря.
Именно, защото много рядко се обличам така, показах роклята. И едва ли някога пак ще я облека.
Понякога обичам да експериментирам с различни визии, но като цяло си ходя в по-боен стил..)

# 415
На мен ми отиват (или поне аз се харесвам), с такива подкъсени и широки панталони и тесновати в талията. До сега все на дънки се хвърлях, но нещо след четенето на тая тема започнаха да ми се носят неща които не съм носила отдавна.
Вдех си един копринен гащеризон за другото лято. Дано да не прозира много Smiley

# 416
... но нещо след четенето на тая тема започнаха да ми се носят неща които не съм носила отдавна.
То това е целта на тези теми - малко да ни извадят от собствените ни коловози и да ни припомнят кефа от новото/различното/добре забравеното старо!

Гащеризон звучи чудесно... и това на снимката също много ми допада и с удоволствие бих го носила Simple Smile

И като каза "гащеризоноподобно" съм съгласна от Януари до Юни да съм на диета + 6 тренировки седмично, но да нося през лятото това:

# 417
Това е много красиво и аз бих го носила, само да имаше къде Simple Smile

# 418
Рокстар беше пуснала друга снимка, за нея говорех аз. Simple Smile Все тая, разбира се, че всеки ще носи каквото и както му харесва, стига да се чувства добре.

Обожавам дълги поли и рокли. Нося напоследък много. Висока съм 170 и си позволявам да ги нося с балерини или кецки. Открих за себе си като цяло роклите последните няколко години и им се радвам като детенце в сладкарница.
Плътни чорапи с лоуфъри не бих носила, но обувам от "модерните" чорапи с апликации с по-къс панталон/дънки в съчетание с кецки.

Уинг, много красива рокля, но ти имаш толкова красиви крака, че е грехота да не ги показваш всеки един момент.
И гащеризони харесвам, но имам лош опит. Откакто в един клуб, бързайки в тоалетната, ми се изсули и обра всичко по пода, ми мерси съм. Стоят красиво, но лично за мен са ужасно непрактични.

# 419
Рокстар, нямам нищо против панталона ти. Но защо не показваш (или аз съм пропуснала) снимки с рокли, нещо на цветенца, нещо с дантелка, тоест не толкова спортно, а по-романтично? Мисля, че добре ще ти стоят.

Общи условия

Активация на акаунт