Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 259
  • 832
  •   1
Отговори
# 420
  • Балчик
Тотален фен съм на дългите поли и рокли, умишлено това си търся и купувам, също така от две години много харесвам и имам вече няколко в гардероба си 7/8 панталони, не ги нося огащени обаче, не е моят стил. Обичам различното в модата и затова от едва 2-3 години започнах сама да си правя дрехи, къде сама, къде с помощ на професионалист- шивачка, добра приятелка ми е и не ме гледа странно, когато последно отидох при нея с 24 каратова усмивка и с желанието, че  искам да отрежа ръкавите на фабрично правен пуловер и да ги върна обратно със сатенени панделики...не се смейте, ще снимам и покажа, червен и мнооого скучен. Аз имам обаче винаги проблем със съчетаването на обувки с дрехи,т.е. не мога някои дрехи да ги нося с ниски обувки и обратно. 7/8 панталоните само с ниски пантофки, чехли или оксфордки, но ниски. Спортни обувки мнооого рядко нося, в момента имам само един розов чифт маратонки и те са ми подарени от приятелката на сина ми, защото на нея и бяха малки.Обожавам ботуши но дълги до коляното минимум, боти нося само с прави и широки панталони, никога не обувам боти с поли или рокли, късо не нося поне от 10 години, накъсани дънки също не нося вече поне от 5 години, за мен лично вече има дрехи табу.

# 421
Стоят красиво, но лично за мен са ужасно непрактични.
Факт, не са от най-практичните, но на моя начин на живот пасват - рядко посещавам обществени тоалетни. Simple Smile

Хубавото им е, че ако не стават, винаги могат да се префасонират в панталон с малко помощ на шевната машина.

# 422
Босилке, много мило, благодаря!
Ама кожата, колената и тн отдавна не да в младежка форма, така че лятото все по-рядко ходя по “крака”. Виж, есен-зима повече си позволявам, особено с плътен чорапогащник или чизми - все още ми е любима комбинация и мисля, че и този сезон няма да й изневеря..))

# 423
От известно време се чудех  на този вид боти и днес си купих.
Пробвах, хареса ми как стоят и ги виждам добре с поли и рокли.

Скрит текст:

# 424
Към дълга, като онази пола, която показа, с кожено яке биха ми харесали такива спортни боти, иначе комбинацията от пола или рокля до коляното и боти на ток ми е смърт, никак не ми харесва, а много често срещам така облечени жени, често и с шушляково яке.

# 425
Но те не са на ток. Иначе да, с нея пола бях днес, когато ги пробвах Simple Smile .
Аз ги виждам и с пола пръст над коляното - права и плътен чоропогащник.
Като намеря такава пола ще снимам.

И с рокля от шифон ми харесва, пак маалко над коляното, например тази /заглеждам я/:
Скрит текст:
Отгоре с кожено яке.
Изобщо харесват ми съчетанията на по спортен вид обувки с платформа с рокли и поли.  И върху другите и на мен.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 18:39 от Sweta

# 426
Не ми харесват широки панталони 7/8. Считам, че те правят по-дебела и с по-къси крака, отколкото си.
Не мисля, че всяка мода следва стриктно да се следва.
Аз такъв панталон не бих си купила,ако ще и да ултра модерен

# 427
  • пустинята Гоби
И аз не се харесах с такъв панталон, ама ми харесват определено да ги гледам върху други хора. Иначе за модата, вече всичко е толкова относително, че всеки може да си носи каквото си иска и пак да е актуален/ модерен, ако го влече.

# 428
  • София
Аз пък не харесвам туника с клин. Да, знам че е удобно и прикрива много, но вече ми е тотално демоде.

# 429
  • Бургас
Аз пък не харесвам туника с клин. Да, знам че е удобно и прикрива много, но вече ми е тотално демоде.
И на мен. Имам две познати с такъв стил, не са познати помежду си, да кажеш че се копират. Едрогърдести, но с леко коремче, почти без бричове. Като се пуснат с едни асимерични туники и с клинчета. Оле - мале. Че и с балеаж, небрежно вдигнати на кок с шноли коси. Едни по-къси кичури висят, уж небрежно. Никак не ми харесва стилово. Едната я срещнах, явно се е наложило за повод - с един хубав панталон, в който личат правите й и сравнително слаби крака. С леко широка риза с къс ръкав, но пък ръцете й с тен. Прическата - с пусната и подредена коса. Ми свалила е 10 години с проямана на визията. Разкошно изглеждаше. Но пусто последните години все с туники и клинове се носи.

# 430
  • София
Забелязала съм, че човек е склонен да се фиксира към някаква мода. Било то от младостта му или пък нещо, което счита, че е много негово... Явно клиновете и туниките са такива за твоите приятелки. Слимс дънките също не искат да си ходят, дори и тези с ниска талия.

# 431
И съдраните дънки не щат да си ходят и тези с разръфани краища на крачолите.

# 432
  • София
Аз миналата година си купих едни за един фестивал. Обаче това лято ги носи дъщерята.
Имам два чифта с колена, тях си ги нося.

# 433
Клинове само в къщи, за спорт или планина ползвам.
Имах кожен клин-панталон по едно време, но ми е много топло с него винаги и не го понесох.

Имам клин-панталони, от плат,  отново 7/8 и тн. Тях много си ги нося, особено ако трябва да съм по-бизнес.

# 434
  • Пловдив
Клин-панталон...???

Общи условия

Активация на акаунт