Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 250
  • 832
  •   1
Отговори
# 435
Еми нещо такова имам предвид, само че от памучна или леко ластична материя:
https://www.zara.com/bg/bg/панталон-джогър-с-колан-p01478230.htm … 78&v2=1549193

Имам и на Зара и на Liu Jo

# 436
Клинове не нося, но скини дънки да - повечето са ми такива. Мисля, че не плаша хората по улиците, ама знае ли човек Satisfied

# 437
  • София
На мен скини дънките просто не са ми удобни вече.
Умирам за такива панталони, но все ми се прецакват - единия стана на топчета, другият ми се сви, третия му се извади нишка. Ще потърся в Зара, дано там са качествени.

# 438
  • Далечният изток
Такъв панталон като горния си взех, български, на "Карина" - Русе.

# 439
...

В милата ни родина има и едно вторачване и преекспониране на телесни недостатъци (понякога въображаеми), и тяхното преувеличаване до баснословни пропорции. Това с глезените например, или как някой направил "мускули" с йога. Rolling Eyes
Бодишейминга и насаждането на срам ако не си перфектен е доста добро средство за поддържане на жената в подчинение и постоянен стрес.
+1

Навремето исках да съм с тялото на Синди Кр., гладувах и плодувах, правех упражененията й, фитнес по 3-4 часа на ден, но до такива ниски кг не стигах.
В най-слабият си период на 58кг на 179см си отивам в Б-я и влизам да си купя бял ленен панталон...и продавачката в един бутик ме оглежда от глава до пети и ми казва, че нямали дрехи в такива големи размери. Просто си излезнах..

Сега съм доста повече кг от тогава, но знам какво ми отива и го нося, в чужбина си намирам всичко за всякакви размери.
Скини дънки харесвам и аз, но не съм носила от години. Време е да си купя Simple Smile

# 440
  • В полите на Пирин планина
Това са ми любимия вид панталони. Simple Smile

# 441
И на мен са ми любими, на Liu Jo и Joseph са ми най - удобни. Нося ги през всички сезони.

# 442
...

В милата ни родина има и едно вторачване и преекспониране на телесни недостатъци (понякога въображаеми), и тяхното преувеличаване до баснословни пропорции. Това с глезените например, или как някой направил "мускули" с йога. Rolling Eyes
Бодишейминга и насаждането на срам ако не си перфектен е доста добро средство за поддържане на жената в подчинение и постоянен стрес.

И аз винаги съм искала да имам тесен ханш ама не става и свикнах.
Хубавото тук е, че никой не те зяпа. Трябва да е нещо много екстравагантно или да си гол, че да ти обърнат внимание.

# 443
Тази година си купих няколко клина и си ги нося. Харесвам си краката в клин... Smiley

# 444
И аз само скини панталони и клинове нося. Не харесвам нищо широко и развлечено.

# 445
Клинове имам над 40 Simple Smile и всеки ден нося. Все ми е тая дали са демоде или да скучни, на мен са ми удобни и нося туники, рокли, поли и ризи та са ми супер.

Панталоми нося вталени също, не харесвам много широки неща, освен някоя туника.

# 446
Вдех си един копринен гащеризон за другото лято. Дано да не прозира много Smiley
Прилича на COS, a те си изпипват дрехите Hands V

silver ми напомни всъщност, че имам промяна в дрехите с възрастта - просто вече не нося изкуствени материи освен за спорт Simple Smile Памук, коприна, вълна, кашмир и малко еластан до 2% в дънките Simple Smile Но то е защото има откъде да ги купя и с какво Simple Smile
А Agent-а явно ми е близък набор Simple Smile

Аз освен туника с клин не разбирам защо жени на възраст масово обличат прави, тънки 7/8 панталони, широки блузи и чехли лятото. Не знам дали ме разбирате за какво точно говоря, но е най-безформеното и загрозващо съчетание за мен ...

# 447
Леле, казвай с какво да го сменям според теб - това, второто, ми е основното облекло! Joy
Копринената дреха е страхотна, но не е ли тип сукман, на снимката не личат крачоли.

# 448
Вдех си един копринен гащеризон за другото лято. Дано да не прозира много Smiley
Прилича на COS, a те си изпипват дрехите Hands V
Ей, много набито око имаш Simple Smile. Имат още намаление на летни неща и като го видях и ми залепна за кошницата. Ще видим само дали S или M. S са ми точно техните неща, но това ми се ще да не ми залепва за задника.

silver pearl, от позата е. С крачоли е
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 20:53 от Миоки

# 449
  • София
Аз се сетих за какво говориш. Почти всички над 60 се носят така, по цяло лято.
Много се кефя на стилни баби с поли или дълги панталони. Днес видях една с бели широки джинси!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 21:42 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт