Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 57 252
  • 832
  •   1
Отговори
# 450
COS имат един модел legging trousers, в две дължини - тия са над глезена, с цип отстрани, и още един, под кокалчетата. С широк ластик в кръста и с цип.

От три години винаги имам в гардероба и от двете дължини, това ми са най-удобните панталони за хладните месеци. И зa oфис стават, и за по-кежуъл, зависи с какво ги съчетава човек.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 21:26 от sladka hapka

# 451
Имам от този вариант по-късия с цип отстрани. Много е удобен и прибира и оформя задника много добре, но ми е по-скоро за лятото, че аз като излизам съм навън основно, не седа в офис и ми трябват топли дрехи.

Определено нещата са им семпли но изпипани, но едни дънки наскоро поръчвах, бяха ми широки на задника пък крачолите в прасците тесновати. Това ми се случва за трети път с дънки и на различни марки, което ме изненадва, защото не съм с дебели прасци и малък задник. Все си мисля, че съм точно обратното ама или аз съм в грешка или са увеличири мяртака в горната част/намалили долната. Trollface

# 452
С КОС при мене е малко "тука има - тука нема". Някои техни неща ми заспиват, други - ако ще цялата номерация да пробвам, все не ми стоят. Видът на дрехата е без значение - случва ми се и с ризи, и с рокли, и с панталони.

Ето тази рокля от миналогодишната им колекция е много "моя", ама покрай тоя КОВИД така и не мога да я облека. Както е тръгнало, поне до края на годината съм на хоум офис:

# 453
Аз други фалове за сега не съм имала. Не съм купувала много дрехи от тях де - няколко тенискии блузи с къс ръкав, панталон и пуловер. Малко са boxy за моя вкус повечето им неща от артикулите които аз нося, но качеството на тъканите им ми харесва определено.

# 454
  • София
Много харесвам миди рокля с високи ботуши или чизми.

Във всички южни страни зяпат, флиртуват, въртят очи къде одобрително, къде - не. Страшно е! България е южна страна с подчертан източен манталитет, освен това.

И аз си мислех, че ако ги нямаше супермоделите от 90те, сигурно щяхме да сме много по-спокойни и свободни в телесността си. И то появата им в точно това време. При това пика на вниманието към тях съвпадна с масовото навлизане на западната телевизия, всички онези лъскави неща, и въобще начин на живот, който не можехме да си ги позволим, ама го знаехме добре от екраните... Все още силната инерция да си като другите от предходните десетилетия. Времена! Сегашното поколение си имат други предизвикателства.

Колкото до стила - общо взето съм всеядна. Хвърлям око на някакви трендове, ама не се впрягам толкова. Често избирам дрехи според настроението ми, нещо, което ме е вдъхновило, нещо като игра на идентичности дори, като влизане в роля.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 22:14 от Harpalike

# 455
Сладка хапка, много харесвам съчетанието от плисе и права материя. Пожелавам ти скоро да имаш случай да я облечеш!

# 456
  • Mediterraneo
Дълги поли и рокли нося много, колкото по- дълги, толкова по- добре.
Клин не се сещам да съм обличала, откакто съм била тийн. Имам 2 в гардероба, които ползвам за домашни тренировки( когато имам муза за тях). Туника пък, особено асиметрична... Ох!

# 457
Много стилна рокля, Хапке! Имам съвършените ботуши за нея (все още необувани!). Между другото ми прави впечатление, че въпреки, че се върнахме в офиса сме свалили гарда и ходим доста по-лежерно облечени, вкл. шефката. И при ММ е същото - той няма да се върне обратно поне до Януари, в началото все още слагаха ризите за Зуум колс, но от Юни насам поло шърт е максимума за който някой си дава зор, изпълнителни директори вкл. Купиха и сега се сливат с една фирма от Флорида, та тамошните съвсем не бизнес го раздават на вид също, но са далеч по-шарени от местните тук Simple Smile

Туники не притежавам, макар, че имам една-две твърде къси рокли, които са ми извън зоната на комфорт и ги нося с панталони. Клиновете ми до един са спортни, но се е случвало да вляза в банка облечена за йога. Но не ми правят негативно впечатление, облечени от друг.

Вчера питам щерката какво си представя като чуе "fanny pack"/чантичка за кръст. И 12 год. изтърси "бягащи за фитнес баби! понякога карат ролери също" Grinning Grinning Grinning

# 458
......
Вчера питам щерката какво си представя като чуе "fanny pack"/чантичка за кръст. И 12 год. изтърси "бягащи за фитнес баби! понякога карат ролери също" Grinning Grinning Grinning
Ха, ха, добре казано и сладко .Simple Smile
Както са казали: "устами младенца глаголет истина"

# 459
Тия бохчички за кръста ги свързвам с циганите, опасани с тях в зората на Демокрацията.... Мисля, те ги въведоха като "мода". Не знам на кого му е щукнало да ги връща, ама на мен са ми точно цигански торбички. Сори. Simple Smile

# 460
  • София
Забелязвам, че чантичките за кръст не ги носят на кръста точно, а през тялото. За да се получи ефектно, всичко друго трябва да е топ качество и много добре съчетано.

Аз днес съм хаха със сандали и чорапи като за последно този сезон Simple Smile. Чорапите са с ламе, сандалите бохо, а роклята къса. Пуснаха ме от къщи, няма припаднали хора по улицата (макар че си джъткам из глухите улички на Лозенец основно, та знае ли се) Simple Smile 

# 461
Чантичка за кръст не бих носила, но нези през рамото ми харесват, при условие че са качествени (кожа), непросто шушлякови торбички с ципче.

# 462
  • Mediterraneo
Посмъртно няма да сложа такава чантичка нито на кръста, още по- малко през рамото. Абсолютно селско ми е, като продавач на пазара. Дъщеря ми си купи в пристъп на лудост, сложи я веднъж, спукахме я от бъзик с баща й и я подари на приятелка. Крос боди чанти нося в последните 5 години, но ежедневието ми го позволява. Дотогава носех само големи чанти.

# 463
  • София
Аз харесвам и нося /видяхте кафявата/. Дъщерята има една бяла, която си е баш бъбрек за кръста /носи я през рамо/.

# 464
Aз имам кожена чантичка през кръста и я нося с голям кеф ,даже ми замества колан на някои рокли и тънки палта ,много си я харесвам ,пък за удобството да не говорим Satisfied
Моята е такава ,ама скоро ще си взема и друг модел

Ей така си я нося с палта,ризи с жилетки с прехвърляне стои много тузарско

Миналата година ми дойде на гости една французойка,потомствена аристократка хахахх ,имат имение в центъра на Париж и тя дойде с три ката дрехи-ризки ,панталони ,кубинки и такава чантичка -не я свали през цялото време ,на фона на направените и барнати  жени тук изглеждаше супер свежо и много небрежно елегантно.

Общи условия

Активация на акаунт