Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 2)

• 56 326
  • 832
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Не е ламе, а е сатен и сега пак се връщат на мода. Светло военно зелено сатен - помня ги.
Ето подобен аутфит: https://www.pinterest.com/pin/281543715101060/

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 17:58 от Rockstar

# 736
OK, нека да е сатен, но беше страхотна в тях Simple Smile))))

PS И наистина дават ужасно хубава, струяща се линия!

# 737
  • Нидерландия
#Agent Provocateur Наистина ли Емили в Париж си заслужава да се гледа от гледна точка на модни тенденции?Направо толкова съм зажадняла за нови вдъхновения.. Аз все го подминавам по Netflix
Идеята на Rockstar беше супер. Евала 🌺😍😘
За мен най запомнящо беше снимката на Аgent със прашки и шал на плажа, боже Господи само като си спомня че и аз така ходех по едно време... 🤣🤣🤣
Разглеждайки албумите стигнах до извода че и на стар заман съм си фръцла а любовта към стила, модата и усета към красива дреха са благодарение на баба ми която шиеше дрехи и на мама, която и до последният ден от живота си искаше да изглежда красиво 🙏❣️
Много се радвам на темата и на вас 💕🥀

# 738
М даа и аз разрових старите албуми, специално за снимки до 2000 г. Ами основно дънки , за предпочитане в необичайни цветове и къси поли/ панталонки гледам. И шапки/шалове също.
И явно много съм си пазила пари и документи. Навсякъде са ми пред очите/на врата т.е. Simple Smile. Но тогава много рядко носех чанта всъщност, което в момента дори не мога да си го представя...При това си  ми трябва сериозна чанта винаги (минимум А4 формат, а ако събира и А3 е супер)

А днешната шапка  към всичките пепити, зебри и т.н. е тази

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 11:38 от pep_si

# 739
Шапката е Broken Heart

# 740
Много е сладичка да Simple Smile. Винаги си я нося с удоволствие.

# 741
  • Нидерландия
Pepsi: шапката е уникална 💙 от къде я намери?

# 742
Модел на Тед Бейкър е. От "фешън дейс" си я поръчах. Май няма реален магазин в България, не съм сигурна

# 743
#Agent Provocateur Наистина ли Емили в Париж си заслужава да се гледа от гледна точка на модни тенденции?Направо толкова съм зажадняла за нови вдъхновения.. Аз все го подминавам по Netflix
Идеята на Rockstar беше супер. Евала 🌺😍😘
За мен най запомнящо беше снимката на Аgent със прашки и шал на плажа...
Сериалчето за модни тенденции не става, такива рвално няма, но за супер лековато развлечение и идеи как да съчетаваме несъчетаемости е много добро Simple Smile)))

Какъв мил комплимент Grinning радвам се, че съм извикала мили спомени - знаковата снумка е от Къмпинг Градина, друго знаково място от нашата буйна младост!

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 23:00 от Agent Provocateur

# 744
Хаха, точно го изгледах този сериал сега през миналия уикенд. Имаше доста безумни съчетания, колкото да се поизхвърлят, но определено ми беше интересно да ги гледам. Имаше и хубави! Имаше и много примери на наслагване на patterns. Признавам, че най-много се издразних на ултра високите токчета навсякъде и през цялото време. Не че не са красиви, ама... c'mon... Rolling Eyes Хареса ми старата шефка на Емили с вечно рошавата коса и опасните цепки, хаха!

Агент, по повод на строгото съчетаване на чанта-обувки скоро четох някъде, че това вече е толкова аут от всякакви тенденции, че май само Кралица Елизабета била останала да го спазва. Joy

А какво мислите за тренда от доста ярко и чисто синьо и черно? Навремето, като учих цветознание, помня как преподавателката казваше, че за всякакви комбинации може да се намери начин, само синьо и черно не може да преглътне под никаква форма! Satisfied Да, ама това са мои цветове. Сега, като ги виждам в смели и готини комбинации, на мен ми харесват. Simple Smile Не знам защо нещо не намирам снимки сега по блоговете, но тук по витрините в Италия доста го виждам. Наред с това зелено:

Скрит текст:

# 745
Синьото със зелено е уникална комбинация!
С черно не ме впечатлява изобщо.

# 746
Синьо и черно нося много често.

# 747
Синьото със зелено изглежда интересно, но аз лично едва ли бих го облякла. Може би ако е нещо лятно. Синьо с черно - да.

Прекрасни снимки сте споделили момичета!

# 748
  • Нидерландия
#Barbabeau много ме заинтересувахте със това че сте учила цветознание, може ли да напишете нещо повече за този курс? 🙂

# 749
Синьо и черно е комбинация, която много ме вълнува в последните две години. Показаният син цвят е прекрасен, харесва ми и вариант с тъмносиньо. Голямата ми дъщеря има подобна на средната рокля от втората снимка, страхотна е.
Започнах с аксесоари, шалове, ръкавици и бижута, макар и аз да съм учила, че не се съчетават. Възнамерявам да включа повече елементи.

Общи условия

Активация на акаунт