Как върви захранването - част 9

• 14 771
  • 390
  •   1
Отговори
# 135
 Днес ядохме домашно пюре от картофи и чушки. Да не я урочасам, но си отваряше устата. Но имаме проблем. От петък вечерта не е акала. Нормално ли е? Преди се изхождаше по 2-3 пъти на ден.

# 136
Мъни, честито захранване  Hug

# 137
Здравейте!

Да ви се похваля и аз - от 2 дни дъщеря ми папка грис (с АМ) и много й харесва   chef

Взела съм и 2 нишестета - натурално и ванилия.Смятам да я пробвам с натуралното (смесено с плодово пюре) но ако не го иска мога ли да дам "Ванилия"? А мога ли да сложа вътре след време и малко обикновени бисквити?

Мъни, честито ви захранване и от мен!Много да папа твоето съкровище!   bouquet

# 138
Здравейте, мами!
Днес Бобо стана на 6 месеца  и се опитах да му дам пюре от морков по случая, най-накрая да влезнем и ние в отбора на борещите се с лъжицата. Да, ама не. Човека седи и не си отваря устата! Аз му я допрях той май усети моркова, направи отвратена физиономия, баща му така се изхили с глас, че той се стресна и толкова се уплаши, че писна, реееев и така приключи опит Номер 1  ooooh! Та сега да ви питам, как да го накарам да отвори уста? По какво да разбера дали му харесва това дето давам? Да не би да е проблема в моркова? Щото преди 4 дни една мама хранеше до нас и той гледаше като гладно сомалийче и го пробвахме с круша и той го всмукна от лъжицата  newsm78 Уффф, дано утре да стане, ако не ще морков се чудя кво да дам... май каша... някакви  идеи?
Може би не трябваше да е веднага след кърменето сега като чета  Embarassed
Благодаря предварително и се надявам вече и аз да се отчитам тук скоро Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 23:18 от Tweety

# 139
Да си кажа. Снощи малко след като написах поста си Али се изака, така че нямаме проблем  newsm47.

# 140
Дайте съвет как да съхраня патладжан за зимата и най-вече как да го приготвя /за бебето/.

# 141
Нели, патладжан май се даваше доста късно и твоята сладурана отдавна няма да е вече бебе и да яде пюрета Grinning

# 142
Нели, патладжан май се даваше доста късно и твоята сладурана отдавна няма да е вече бебе и да яде пюрета Grinning
Веси много си бърза smile3503 Но по темата. В таблицата, която имам /не че се ръководя строго от нея/, мога да давам птладжан 8-10месец. А гювечите стават много вкусни с него.

# 143
Веси много си бърза smile3503 Но по темата. В таблицата, която имам /не че се ръководя строго от нея/, мога да давам птладжан 8-10месец. А гювечите стават много вкусни с него.

Ми не съм сигурна, но на мен ми се върти в главата нещо, като от 1.5 годинки newsm78

# 144
# 145
  • Букурещ
Може би не трябваше да е веднага след кърменето сега като чета  Embarassed

Тweety, пробвай да дадеш твърдата храна половин- един час след кърмене. А аз лично започнах с оризова каша.  Успех!  Peace

# 146
Случвало ло ви се е такова нещо - моята хубавица, която не иска да яде пюрета, си пада по...кисело мляко. Понякога не си довършва биберона, но като и дам да близне малко кисело мляко, после си го довършва без проблем. Имам чувството че си прави закваска. Joy

Но с пюретата определено изоставаме и вече не знам какво да предприема - може би да започна отначало, със зеленчуков булион в биберона?? newsm78

# 147
  • Mediterraneo
И аз мисля, че патладжан се въвежда по- късничко. Дъщеря ми още не го е опитвала  Thinking

# 148
И аз мисля, че патладжан се въвежда по- късничко. Дъщеря ми още не го е опитвала  Thinking
Мислех да го въведа ~10 месец, но най-вее поради липса на млади патладжани ще го отложа за другото лято.

# 149
Здравейте мами!
Започнах да правя домашно зеленчуково и плодово пюре. Трябва ли да слагам мазнинка и каква - олио или масло?
Като се направи по голямо количество пюре, как и колко време го съхранявате?
За патладжана и аз мисля, че по късно се въвежда. Той е доста тежка храна за бебето, то за големите е....

Общи условия

Активация на акаунт