Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-9

• 65 915
  • 767
  •   2
Отговори
# 135
Аз може и в предната тема да писах. В чужбинско категорично лазер за мелазма ми отказаха. Не знам кой прав, кой крив. Не знам в Бг как се прави това нещо при мелазма. Аз на няколко места ходих и абсурд. Не искат.

# 136
Аз може и в предната тема да писах. В чужбинско категорично лазер за мелазма ми отказаха. Не знам кой прав, кой крив. Не знам в Бг как се прави това нещо при мелазма. Аз на няколко места ходих и абсурд. Не искат.
Аз питах моята лекарка, която също има няколко лазери, но каза, че не е ок за мелазма, така и не разбрах защо...

# 137
За какъв лазер става дума?
Аз бях на преглед при дерматолог, с кабинет, прегледа ме и ми препоръча еднократна терапия с СО2 лазер за моето петно. Не я направих, защото дойде локдауна, още мартенския.

# 138
За какъв лазер става дума?
Аз бях на преглед при дерматолог, с кабинет, прегледа ме и ми препоръча еднократна терапия с СО2 лазер за моето петно. Не я направих, защото дойде локдауна, още мартенския.
Фракселен Co2. Но мнения много, ако имате доверие на дерматолога си го направете. Аз след пилинга, ще опитам микронидлинга, някой друг крем и после се мятам на Лазер, пък каквото стане. Впрочем някъде четох, че от IPL фотоподмладяване също има ефект, но не разбрах при какъв тип петна...

# 139
Аз съм правила средно дълбок пилинг с фраксел за пигментации,нямаше никакъв избелващ ефект. Ползата е от образуване на нов колаген и уплътняване на кожата и затова продължих да го правя всяка зима по веднъж ,но само около очите с цел запълване на бръчки и съм доволна. Но за избелване на мелазма не е вариант.

# 140
Аз след пилинга, ще опитам микронидлинга, някой друг крем и после се мятам на Лазер, пък каквото стане. Впрочем някъде четох, че от IPL фотоподмладяване също има ефект, но не разбрах при какъв тип петна...
Дъщеря ми ме агитира и мен за микронидлинг. Постоянно ми показва снимки.

# 141
Аз в момента правя процедури миклонидлинг, доволна съм и определено има разлика. В събота ми беше втората, планирала съм още една.

# 142
# 143
Дерма Вита.

# 144
Каква цена е там микронидлингът?

# 145
600лв. В момента тече промоция и е 450лв

# 146
600лв. В момента тече промоция и е 450лв
Цената за 1 процедура ли е? Може ли да разкажете малко повече за процедурата? Вкарват ли някакви серуми?

# 147
За една процедура е цената. Мен лично не са ме мазали със серуми, накрая на процедурата се седи с успокояваща маска. Преди процедурата се маже лицето с обезболяващ крем, седи се към 20 мин с него и почва самата процедура която, си е напрактика дупчене. Малко боли, но на мен лично ми е търпимо. После се слага маската ( мисля че е от рода, на шийт маските, но да не подведа някого, че ме няма много в тази част) Седи се около 20 мин с нея и това е.

# 148
За една процедура е цената. Мен лично не са ме мазали със серуми, накрая на процедурата се седи с успокояваща маска. Преди процедурата се маже лицето с обезболяващ крем, седи се към 20 мин с него и почва самата процедура която, си е напрактика дупчене. Малко боли, но на мен лично ми е търпимо. После се слага маската ( мисля че е от рода, на шийт маските, но да не подведа някого, че ме няма много в тази част) Седи се около 20 мин с нея и това е.
Много благодаря! При положение, че не се вкарва серум с убожданията как би повлияло на пигментация?

# 149
rgold, аз го правя за заличаване на белези, за пигментация си мисля, че някакъв вид пилинг ще е необходим. Нека се включат и момичетата, че аз съм невежа по всякакви такива въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт