Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-9

• 66 001
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Как го ползвате, предполагам вечер, по това време на годината може ли да се ползва?

# 211
Как го ползвате, предполагам вечер, по това време на годината може ли да се ползва?
Сутрин и вечер, тънък слой на петната.Ползвам два месеца и спурам за три и после пак така.

# 212
Благодаря
А през пролет-лято използва ли се?
Аз си поръчах от този сайт и ще го пробвам.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 17:01 от Ivelina Pancheva 656528

# 213
Благодаря
А през пролет-лято използва ли се?
Аз си поръчах от този сайт и ще го пробвам.
Ами аз лятото не съм мазала, защото обикновено ми се падат месеците за почивка.

# 214
ДХЗ, благодаря, не съм я чувала тази лекарка. А и не съм от София.

# 215
Момичета, боря се 2 год с този проблем. Петната ми са на горната устна, грозна работа, получиха се от лепенки за епилация и слънце. 2 продукта ползвам от 2 седмици и има значително подобрение. С радост ви ги споделям, дано съм от полза и задълж знаете слънцезащита през деня. 1 пилинг на geek gorgeous https://novakoja.com/collections/geek-gorgeous/products/copy-of- … D0%B8%D0%BD%D0%B0
2 избелващ крем на skin doctors http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … amp;category_id=9

# 216
  • софия
Дами, прочетох, че някои редуват хидрохинона на цикли от 3 месеца. Въпросът ми е : докато нанасяте този крем(вечер, предполагам), никакви други продукти ли не слагате? Комбинирате ли с нещо, защото за мен този единствен крем е недостатъчен за суха и възрастна кожа.
Тук всички имат някакъв опит с борбата с петната, но  моето убеждение е, че единствено хидрохинон  дава резултат. При мен на 70%,да кажем. Другата зима пак, вече не ми се рискува, макар и със сериозна защита, все се изпуска понякога. Blush

# 217
Не само него, аз си слахам жялата грижа сутрин и вечер и накрая хидрохинона

# 218
  • софия
А на мен дерматоложката, която ми го изписа, изрично ме предупреди-на чиста кожа и само той вечер.Angry
А би ли разкрила цената на процедурата с лазер?

# 219
А на мен дерматоложката, която ми го изписа, изрично ме предупреди-на чиста кожа и само той вечер.Angry
А би ли разкрила цената на процедурата с лазер?
Ами може и така да трябва, но няма как да не ползвам нищо толкова време.Все пак има ефект ако съм постоянна
https://derma-act.bg/medical-equipment/Ultrapulse-CO2-laser

# 220
Аз слагам първо него на чиста кожа и след около  час някъде и другия крем, който нанасям всяка вечер. Хидрохинона го слагам 3 месеца и 3 почивам.

# 221
  • софия
В крайна сметка и аз започнах да правя така,но  ми се искаше да обменя опит.
Аз слагам първо него на чиста кожа и след около  час някъде и другия крем, който нанасям всяка вечер. Хидрохинона го слагам 3 месеца и 3 почивам.

# 222
Днес ще си взема експигмент-а от куриера и много се чудя дали да го започвам заради тези зачервявания, които казвате, че стават. Дилемата ми е дали да не го започна петък вечер и събота и неделя поне ако е най-зле да съм си вкъщи.
Става ли да се скрият с фон дю тен? При вас как беше? То е ясно, че при всеки реагира по различен начин, но все пак да кажете при вас как е.

# 223
При мен мн.слабо зачервяване имаше на няколко пъти и то само на големите оетна.После леко излющване не кожата,мн.повърхностно.Зачервявянето не се появи веднага след нанасяне.Слагала съм грим без проблем.

# 224
При мен зачервяването се появи на втория ден (след второто мазане) и отне ден-два да се успокои. Не беше нещо фрапиращо, но на три пъти ми се случи и спрях да го ползвам. Има нещо в тоя крем, което не е съгласно очевидно с различни кожи. Има и слънцезащита някаква. Не знам коя от съставките предизвиква тва зачервяване, но явно е доста често срещан проблем. Сестра ми каза, че  при нея е спряло да се зачервява след кратко време, но при мен не ще.

Общи условия

Активация на акаунт