All Inclusive: Съкровището вътре в теб (сезон 2)

• 55 603
  • 622
  •   1
Отговори
# 300
Поцелуваха се с Емо. Но той трябваше да си тръгва за Пловдив.
Младите се разделиха, да.
Благодаря 🤗

# 301
  • There I was on a July morning
Виждам, че певицата и синът и не са споменати в актьорския състав. Май няма да има продължение историята между нея и Емил, а ми харесваха като двойка /и като тройка с детето/. Мартин също не го споменават, предполагам, Надето ще си намери нов обожател.
Но, да видим какво са измислили от екипа и как ще ни го поднесат.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 21:53 от Скубиду

# 302
Мартин отива в "Братя".

# 303
  • София
Но досадния Явор пак ще участва. Дали пак ще сваля онази лигла Ели (май така се казваше).

# 304
  • Велико Търново
Певицата остава да си пее в Банско.
Останалите пак са на морето, май.
Явор може през лятото да е сърф учител. Satisfied

Бе тез хора само по почивки. Не работят ли, се чудя... Joy

Впрочем, темата е все още за сезон 2. Както върви, може и петия сезон да посрещнем в нея Joy Joy

# 305
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чудесна новина,харесвам сериалчето от сезон 1.Лек,ненатоварващ,забавен.

Изгледах трейлъра.Няма ги певицата и детето,няма го Мартин,но пък за сметка на това,бездарното Наде пак участва.Кой я бута тази некадърница,не знам...

# 306
  • София
И пак ще гледаме зимата лято и обратното. 😃

# 307
  • Пловдив
Добре, че Пламенчо се е постригал...Wink

# 308
  • Велико Търново
За Коледа - на море, за морето - Коледа. Сякаш сме в южното полукълбо Satisfied

# 309
Ми да, готино е, ако си в Австралия.

# 310
  • Галифрей
Здравейте, харесвам сериала и нямам търпение за новият сезон. ❤❤😊 Ще е най-топ ако отрежат глупостите на Ели и Надя.  Дразнят ме ама какво да се прави нищо не е розово. Останалите са прекрасни и забавни и акьорите са много добри. Явор като се домъкнал с тях сигурно ще сваля Надето? Лика прилика са и двамата са досата.

# 311
  • София
Точно като започнат ранните резервации за море Wink

# 312
  • There I was on a July morning
Сериалът започва на 17-ти септември, което си е астрономическо лято. Така, че няма да го гледаме през зимата, а по-скоро през есента. Тъкмо ще си припомняме за морето и летните ни почивки.

# 313
Дано е свеж новия сезон! Първия ме грабна, втория ме отказа, третия гледах последните две серии само и ми се видя по-добър от предния. Мен ми харесва по всяко време на годината да гледам морето. Даже първия сезон така добре ми действаше март-април 2020. Започваше Ковид вълната, аз бях болна вкъщи и гледам морето и ми идваше настроение, че пак ще дойде лято и по-хубаво време буквално и преносно!

# 314
  • Галифрей
Да първият сезон за сега е най-добрият. Усещам,че четвъртия  ще е като вторият  да удължат лятото.Искрено се надявам на много щуроти и номера. И да не копират С деца на море и Синьо Лято.
 За мен Пацо е най-добрият татко, много е сладък 😚Смешно ми е как в много случай се връзва на глупостите на Христо.

Общи условия

Активация на акаунт