💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 791
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 005
Ваня пърха мигли и храни Йоана а Симона не.
Била лидер...🤣🤣

# 1 006
Ваня е много права. Жените пак постъпват глупаво. Тримата мъже ще ги изгонят една по една. Никога няма да се номинират помежду си. Жените си забиха нож в гърба при първа възможност и това ще им коства всичко. Ще стане както при славяните миналата година.

# 1 007
Тодор е много прост. Въобще не се светна, че трябва да номинира Йоана. Въобще не му вярвам, че иска да е на арената.

Сериозно ли очакваш да се скрие зад момиче 30 кила с мокри дрехи?
Тогава защо се толкова оплаква миналата седмица когато го номинираха? Нали и Ваня го номинира със същата цел. Бил най-силен и със сигурност щял да се върне. Сам си противоречи.

Щото ги влачи на гръб тия кифли, после да му правят заговори от скука..

# 1 008
Ваня е много права. Жените пак постъпват глупаво. Тримата мъже ще ги изгонят една по една. Никога няма да се номинират помежду си. Жените си забиха нож в гърба при първа възможност и това ще им коства всичко. Ще стане както при славяните миналата година.

Ами нека. За какво ми е да гледам Ева  три месеца.
Ана Мария от миналата година ми беше достатъчна за десет сезона напред

# 1 009

Аз не мисля, че Тодор е чак толкова тъп, то не е възможно. Според мен истинската му цел са жълтиците.

Много ясно......Kissing Smiling Eyes

Тодор - "пак се събудих наспан". Очаквах нещо друго да каже.

на*ран? Smile

# 1 010
Не помня кой писа, че като гледа лицето на Тодор вижда как еволюцията е спряла донякъде, но е много точно изказване Joy Като попита Ралица как вървели гласовете, паднах...И накрая, за да номинира пак Ваня. Хайде да дават битката, че ми е любопитно как ще се представят.

# 1 011
Аз, благодаря! Продължавам да мисля така.

# 1 012
Не е толкова глупав. Просто явно е въпрос на мъжка чест да не праща жена вместо себе си. Не всеки е мишка, хайде сега.

Не е само това.Прави си някакви хитри сметки.Отива на елиминации с Ева и с двама от рибарите.Трябва чудо да сране, че да отпадне.Миналият път спечели монети,  услади му се и иска още.
Тодор май е тръгнал по пътя на Юлиян.Всичкоюго оплюват в началото,  а след това половината му станаха твърди фенове.

# 1 013
Тодор е много прост. Въобще не се светна, че трябва да номинира Йоана. Въобще не му вярвам, че иска да е на арената.

Сериозно ли очакваш да се скрие зад момиче 30 кила с мокри дрехи?
Тогава защо се толкова оплаква миналата седмица когато го номинираха? Нали и Ваня го номинира със същата цел. Бил най-силен и със сигурност щял да се върне. Сам си противоречи.

Щото ги влачи на гръб тия кифли, после да му правят заговори от скука..
Какви са тези велики заговори които са му правили? Нали преди 10 минути каза, че обича да излиза на арената. Тогава защо виеше на умряло цяла седмица, че Ваня го е пратила точно там?

# 1 014
Що да не пита. Нарочно. Че не може да сметне две плюс три.
Не е толкова прост.

# 1 015
Щото и той не знае на кой свят се намира..
А според мен е толкова, ако не и повече.

# 1 016

Не е само това.Прави си някакви хитри сметки.Отива на елиминации с Ева и с двама от рибарите.Трябва чудо да сране, че да отпадне.Миналият път спечели монети,  услади му се и иска още.
Тодор май е тръгнал по пътя на Юлиян.Всичкоюго оплюват в началото,  а след това половината му станаха твърди фенове.

Точно това си го мислех и аз.Money Даже Юлиян беше доста по - оплюван на този етап от играта.Simple Smile

# 1 017
  • София
Екатерина е на 29 години? Open MouthOpen MouthOpen Mouth Защо все така ме изненадва възрастта на тези участници...

# 1 018
Жътварите защо са невидими? Все още не са ги давали, а мина почти час.

# 1 019
Жътварите защо са невидими? Все още не са ги давали, а мина почти час.
Е, на басейнчето, какво да им гледаме.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт