💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 836
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 975
Таз Симона каква тъпа номинация направи с Йоана Flushed

# 976
Йоанна ще се върне, ама Симонка изпратят ли я на номинации, отпада веднага.

# 977
  • София
Таз Симона каква тъпа номинация направи с Йоана Flushed
Много тъпо парче се оказа тази Симона.

# 978
  • София
Добре де, струва ми се нечестно да вкарват играчи по средства на сезона. Другите са се изтощили  и са се борили за мястото си там, за разлика от новите.
Че те половината се контузиха,разболяха ,някой ще си идат по собствено желание,ама битки ще има ,предаването трябва да върви 3 месеца в опр.състав Kissing Smiling Eyes
Ами миналата година, заради контузия, напуснаха мисля 3-ма. Поне за толкова си спомням. И въпреки напускането им, си имаше елиминационна битка и отпадаше по още един човек. И си продължи 3 месеца без да вкарват допълнителни хора.

# 979
Мале... Защо е толкова глупав този човек?!

# 980
  • София
Симона ми е най-неприятният участник от жените (от всички отбори в този сезон), от момента, в който предложи да бъде заколена коза.

# 981
Абе Тодор къде тръгна да се доказва на всяка игра ,ще кажеш че предаването само за него ще работи

# 982
Тук вече Тодор много ми хареса.Satisfied

# 983
  • Пловдив
Не е толкова глупав. Просто явно е въпрос на мъжка чест да не праща жена вместо себе си. Не всеки е мишка, хайде сега.

# 984
Тодор е уникално странен тип, защо изобщо пита как са разпределени гласовете, като пак си номинира Ваня?

# 985
Тодор е много прост. Въобще не се светна, че трябва да номинира Йоана. Въобще не му вярвам, че иска да е на арената.

# 986
Иван може само да се учи как се държи мъж, който е капитан и има възможност да се спаси от битка.
Уважавам Тодор за тази постъпка.

# 987
Не е толкова глупав. Просто явно е въпрос на мъжка чест да не праща жена вместо себе си. Не всеки е мишка, хайде сега.
А, да, бе! Даже е светец Laughing

# 988
Мале... Защо е толкова глупав този човек?!

Може и да е глупав и да отпадне заради това, ама евала че се бори. Играе му се. Ако бяха всички участници като него, нямаше да плюем вечер тук.
Хареса ми че Ваня вече няма влияние над жените.
Браво и на Йоана че си каза личното мнение.
А Симона...срам ме е че я харесах в началото.

# 989
Ваня към Тодор - котенце ли ми каза? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт