💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 837
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 200
Абсолютно съм съгласна - каката е - каквото й е в главата, такова й е в устата. В малката има нещо, което не е наред. Интересно ми е какво става с Тошко нататък.

# 1 201
И  двете сестри не са ми от най интересните персонажи. Да не кажа, че едната ме натоварва дори през екрана, но  ми струва, че по сценарий ще ги гледаме докрай.
Тази Симона ми е малко скрита лимонка.
Ту с Тошко, ту против него, в коалиция с жените.
Такива тихи и спокойни води обикновено добутват до финал.

# 1 202
Амѝ, тиха вода, по-скоро ми е плитка вода. Не ми изглежда много умна.

# 1 203
  • София
Евчето ми се видя много по-симпатична с истинския с цвят очи. Далеч по-естествено и красиво, отколкото с тия вампирски лещи, които си беше сложила. То отдалеч си личеше, че е фейк.
Кога са дали Ева с истинския цвят на очите ѝ, пропуснала съм този момент?

# 1 204
Абе, вие се шегувате! Ева е със сини очи и не е с лещи! Христа също не е с лещи. Не сте ли виждали хора с толкова светло-сини очи?

# 1 205
Eва си е с кафяви очи и снощи беше с "тях" - натурална Smiley

# 1 206
Не е вярно!
Изобщо, наясно ли сте колко пречат цветните лещи? Някой от вас носил ли е лещи въобще? Защото аз буквално цял живот нося, като не броим първите 17 години. И цветни имам. И много добре знам как изглеждат цветни лещи и как се чувстваш с такива, и какви ограничения на хоризонта правят.

# 1 207
  • София
Абе, вие се шегувате! Ева е със сини очи и не е с лещи! Христа също не е с лещи. Не сте ли виждали хора с толкова светло-сини очи?
Аз не забелязах смяната на цвета на очите ѝ вчера и затова питам кога е била. Относно Христа - беше публикувана стара снимка, на която привидно беше с друг цвят на очите.

# 1 208
Снощи беше с кафяви очи. Тя гони образ на Барби - така се представя в инста. За мен сините ѝ лещи са чисто декоративни или както се казва.

# 1 209
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Защо Александър да не се гордее?Нямаше шанс срещу Тодор, но даде всичко от себе си.Възпитан мъж, веднага поздрави Тодор, не се е самоизтъквал дразнещо и без причина.Нахрани и племето си.

ТОДОР нахрани Рибарите.Не преписвай заслуги на човек,който не ги е заслужил.Александър може да се е справил добре,но не е той причината,рибарите да ядат хляб и сирене.
А защо хляб и сирене? Ами защото е НАРОДНО и бедните българи ще си дадат парите за това,пред пици и други "глезотии".
Естествено,че не ги държат гладни или карат само на джанки.Дава им се храна,навярно в малки количества,но им се дава 2 пъти поне ги хранят(така мисля).Досега половината и повече да са в болница от изнемощялост,обезводняване и куп други проблеми.Глада лекувал,бла бла бла...кажи го това на хора,които всеки ден играят тежки физически битки,плуват и мъкнат 100кг трупи

Ева според мен ще избере Симона като най-близка,евентуално Тошко като втори вариант.Ева си тръгва,по-зле от Ивайло е само тя.

# 1 210
Май наистина е  с кафеви очи

# 1 211
Честна дума, бях готова да се закълна във всичко, че това са си очите на Ева!

https://www.kliuki.bg/338568/влюбен-до-уши-цялата-истина-за-слави-тр/
https://www.kliuki.net/слави-трифонов-предложи-брак-на-новат/

Какви неща наизскочиха на един клик разстояние... (копирайте си целите линкове)

# 1 212
И аз рових за снимка

Заинтригувахте ме с лещите. При тия условия, махане, разтвори...
Но се ограмотих, че вече има такива, дето три месеца можело да се носят без да се свалят.
Защото тази( изскочи ми името) от рибарите, при тая бара... И никаква хигиена.

# 1 213
  • SF
Ева е сладурче на тази снимка. Много по-топли са кафявите й очи и я правят да изглежда мила.

# 1 214
Наистина колко по-хубава изглежда тук..И така вързана коса ѝ отива.

Общи условия

Активация на акаунт