💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 868
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София

Защо Александър да не се гордее?Нямаше шанс срещу Тодор, но даде всичко от себе си.Възпитан мъж, веднага поздрави Тодор, не се е самоизтъквал дразнещо и без причина.Нахрани и племето си.
Всъщност не го поздрави. Благодари на всички за играта, но не и на Тодор за жеста. По принцип ми е симпатичен Александър, но снощи не ми направи добро впечатление точно по тази причина. Вярно е, че нахрани племето, но това и беше условието, заради което Тодор се отказа от играта в крайна сметка. Hands V

# 1 216
  • Sunshine state
На мен Александър ми изглежда като сектант, честно казано. И с тия проповеднически слова.. Като някой месия ми е.

# 1 217
По-скоро с жестове му благодари, очаквах да дръпне една реч като за майка си.

# 1 218
Наистина колко по-хубава изглежда тук..И така вързана коса ѝ отива.

И на мен така ми харесва. Много е сладка без лещи и тонове грим.
Няма нищо по-хубаво от естествената красота. Ама доста дами се докарват до страховита визия с цел да постигнат някаква тяхна си 'идеална' външност. Но това е друга тема.
На мен ми е симпатична Ева и днес ще стискам палци за нея.

# 1 219
  • София
Adoralova,
Е, то това е ясно, не мога да разбера къде е спора тук. Алекс с жестове поздрави Тошко и каза, че не е очаквал това, но после можеше да избере два гласа или разговор с майка си. Ест. взе решението да ги награни, то оставаше и друго, но все пак негово бе крайното решение.

# 1 220
  • Sofia
Приятно гледане Simple Smile и дано днес пилотчето да получи начална скорост, и излети от формата..Simple Smile

# 1 221
  • Sunshine state
За пореден път в промото се издават кой напуска. Ако това, което показаха е така, трябва сериозно да си преглеждат монтажите.🤦🏼♀

# 1 222
Хм, кой са издали, че не съм видяла? Би ли споделила в скрит текст?
За пореден път в промото се издават кой напуска. Ако това, което показаха е така, трябва сериозно да си преглеждат монтажите.🤦🏼♀

# 1 223
Мда, необходим е Ивайло на Ловците и Жътварите за да им е по-лесно отново да пратят Рибарите на реката Simple Smile

# 1 224
Екатерина е по-лудата, но и по-хубавата от двете сестри.

# 1 225
  • Sunshine state
Скрит текст:
Дават цвета на това дето въвеждат кода жълт на Ивайло, а топчетo,което влиза пак беше с жълт цвят. Отделно водещият се обръща в посока на Ева като обявява загубата.

# 1 226
Ивайло определено ще загуби днес
Още вчера се видя, че няма никаква мотивация

# 1 227
Екатерина е по-лудата, но и по-хубавата от двете сестри.
Била е хубава. Малката е бабанка и такава една като трупче.

# 1 228
А така се надявам на обратен резултат...
Скрит текст:
Дават цвета на това дето въвеждат кода жълт на Ивайло, а топчетo,което влиза пак беше с жълт цвят. Отделно водещият се обръща в посока на Ева като обявява загубата.

# 1 229
"Иво, Ева ако те бие, ще се въздигне като монахиня в другото племе" - Николай. Такива бисери ги ръси.

Общи условия

Активация на акаунт