💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 624
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 365
Мен снощи най-неприятен ми беше Николай. Какъв вой нададе, че не го избрал Ивайло за съюзник! Обиди Станимира, че е слаба и не е добър избор, пък то се оказа, че не е вярно. Колко злоба изплю по Ивайло, ама не открито като Катя, а подло и страхливо. Хайде да го видим скоро на елиминация колко струва.
Ева се забави адски много в началото - 5 или 6 пъти ходи да брои и оттам играта беше загубена. Ивайло не знам дали демонстрираше голяма самоувереност или просто си пазеше силите и затова не бързаше, но е факт, че се справи много добре на тази битка. А и играта много я харесвам от миналия сезон - комплексна е и става за мъж срещу жена.
И Тодор много ме подразни как се върна и доакто хрупаше джанките им каза, че Ева я няма вече. Голяма простотия.
Не съм ентусиазирана за новите играчи, ама нали повече епизоди трябва да има.

# 1 366
Повтарят ли епизодите по някоя друга тв, както Фермата?

# 1 367
Според мен Мая и Иван въобще няма да се върнат. Затова ще вкарат един мъж при Ловците и един при Рибарите. По този начин силите ще бъдат изравнени и във всяко племе ще има по 4 мъже и 3 жени.

# 1 368
  • София
И аз си мисля,че така ще са разпределени.Честно,нечестно е изравняващо силите.Пък и на новите няма да им е лесно.От промото едва ли не им ги представят преди играта и хайде -бийте се.После са застрашени от номинация.
Мен не спира да ме гложди мисълта,че двете сестри са главните героини от фамозния сценарий.Вече съм убедена,че и Йоанна не я слуша главата,просто е по-интровертна.

# 1 369
  • Испания
Йоанна

Идеята да кандидастват за формата била на Екатерина, а майка им, която била фен на първия сезон на формата, ги насърчила да кандидатстват. И двете обичали екстремни преживявания. Това било уникален начин да се сближат и да се опознаят.

Тук

Нагла до безобразие.

# 1 370
Ако Иван и Мая не се върнат, то няма как да не вкарат нов човек.
А  на фризьорката почти не и разбирам като говори, от тези джуки фъфли и не изговаря думите напълно. Всеки път когато я видя се чудя как може да се орезели така, а е била хубава преди корекциите.

# 1 371
Тия сестри все едно от раждането си са живели на различни планети! Сега щели да се опознават... Аман от лични драми.
Зрителите толкова да не обичат такива нагласени неща - семейни участия, братя, сестри, стринки и вуйчовци, че няма накъде. Те пък не престанаха!

# 1 372
  • SF
Моля, не споделяйте това, което четете във Фейсбук, Инстаграм, други сайтове, вестник Шок, Уикенд и т.н.
Слагайте го в спойлери и не коментирайте спойлерите.

Може би искате да се изфукате кого познавате и кой какво ви е казал, но няма нужда да знаем предварително резултатите от мача.
Който много иска, ще намери начин да се информира, без да коментира в бг мама.

# 1 373
Защо Йоанна да е нагла?

Много е сладка, емоционално по-зряла и стабилна психически. Катя е изживяла много травматични неща - това хипервентилиране не се получава тука така.

Фризьорката се е направила на чучело - не знам на каква възраст е, но изглежда над 50г.

# 1 374
Всичко е сложено в спойлер и никъде не е казано, че не може да се споделя инфо за играчите. Затова е написано, да не се отваря, като не искаш да знаеш. Аз и доста други  във форума  искаме спойлери

# 1 375
Въпрос на гледна точка е. Нито е сладка, нито емоционално здрава ми е Йоана. Има такъв полъх на безмълвна и хладнокръвна отмъстителност в нея като на изпечен сериен убиец...
Катя не просто е изживяла травматичните неща. Тя сама си ги е причинила!

# 1 376
  • SF
Всичко е сложено в спойлер и никъде не е казано, че не може да се споделя инфо за играчите. Затова е написано, да не се отваря, като не искаш да знаеш. Аз и доста други  във форума  искаме спойлери

Е, никъде не е казано и да не ползвате спойлери. Слагайте всичко вътре, но не го коментирайте извън тях, защото се губи смисълът им.

# 1 377
  • София
Ако Иван и Мая не се върнат, то няма как да не вкарат нов човек.
А  на фризьорката почти не и разбирам като говори, от тези джуки фъфли и не изговаря думите напълно. Всеки път когато я видя се чудя как може да се орезели така, а е била хубава преди корекциите.

А ако Мая не се върне, защо не вкарат и една жена? Това също не е много справедливо, ако стане така.

# 1 378
Все се надявам Мая да се върне. Една от малкото симпатични при рибарите е.

# 1 379
Може ли някой да ми обясни как се слага скрит текст?

Общи условия

Активация на акаунт