💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 470
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 150
Все още работи там, а не е съкратен.
Накой с много вътрешно инфо каза, че покрай пандемията бил съкратен.
Добре, че не вози хора...

# 151
  • София
Кои спечелиха?Че отидох да си направя нещо за вечеря.

# 152
  • Испания
Кои спечелиха?Че отидох да си направя нещо за вечеря.

Жътварите.

# 153
https://
Искам да знам с коя авиолиния лети Ивайло?!?!?!?!

Споко! Не е пилот към големите авиокомпании, а в една малка авиокомпания с 4 самолета и не е капитан, а втори пилот. Наемат ги за чартъри или ако имат нужда от самолет големите авиокомпании. Не са летяли отдавна и скоро няма да летят, защото в момента другите компании нямат нужда да наемат.
Все още работи там, а не е съкратен.

Това че е втори пилот не е много успокояващо Това също е отговорен пост, ако има грешка на първия пилот, той трябва да я коригира.

# 154
  • Русе/София
Кой не ги е хванал рибарите,той не ги е бил.
Никакъв синхрон,никаква мисъл не протича в главите им.

# 155
не знам защо в тези игри винаги заставам на страната на най-слабото племе и се чудя дали и други имат моето заболяване Grinning Силните отбори просто са ми адски безинтересни и скучни. За това и сега подкрепях най-дисфункционалното семейство на рибарите. Най-обичам като библейската приказка, че последните ще станат първи за пореден път се окаже факт. Сякаш губещите и страдащите са все някак си по-благи от всички други в моите очи

Жалко за рибарите , най-слабите, но пък най-интересните. Жълтите пък са ми най-скучния и плосък отбор

# 156
Тодор е новият Веселин. Решил е, че всичко става само със сила и не иска да знае за нищо друго. Прост и ограничен е като него. Когато някой ти казва, че не е добър в дадена дейност е нормално да го сложиш на друг пост, обаче за него стратегията е мистика. Нали се присмиваше на Ваня, че е стратег, обаче вярно Ваня ще излезе стратег-
Сега тя ще го набеди, че е капитан и ги е "насадил" и следващият път ще гласуват срещу него.

# 157
  • София
Браво на жътварите, заслужиха си лукса. Simple Smile
Пъзела не бе сложен, така че всичко зависеше кой ще започне пръв и с каква преднина.
Голямата грешка при ловците бе Тошко и изборът му Симона да хвърля ласото. После и той пое щафетата и също бе много зле и заугубиха време, но добре че бе Милен.
А голямата грешка на рибарите освен частта с кануто бе изборът на Иван Дракона слабичката Станимира да гребе пясъка. Нямах и късмет обаче с ключа. Жалко за тях, но цялостно погледнато са слаби и справедливо са пак последни.

На канутата най-добри бяха ловците
Останалото вече бе плод и на избор кой какво да прави и малко шанс.

# 158
  • SF
Неее, Тодор беше като багер. Намери ключа бързо.

# 159
Рибарите цялостно се представиха много зле - на канутата, после в копането, накрая на пъзела. При тях е обяснимо - първо са гладни, второ  Ивайло им е слабо звено.

Ловците обаче можеха да са първи, ако Тодор бе сложи Симона да копае, а Милен да хвърля.

# 160
Ивана много бързо намери торбичката с ключа, две-три загребвания и хоп - точната торбичка с ключа. Русото момиче от Рибарите изкопа Марианската падина, извади една камара празни торбички и...не, не и не. Там се забавиха много Рибарите, на копаенето.

# 161
Не ми допада особено, че водещия/съдията дава възможност на отборите по време на играта да правят смени на очевидно слаби постове. Това малко обезсмисля стратегията изградена в началото на играта от племето и много олекотява допуснатите там грешки.

# 162
Рибарите загубиха ужасно време на кануто. После при ровенето се концентрираха върху една точка, а не ровеха навсякъде. Накрая не можеха да наредят един прост пъзел.

# 163
  • София
Тодор се провали като капитан, но някак си оцеляха.
Нещо ми намирисва, че продуцкията леко дава едно предимство на жълтите, както бе миналата година със славяните. На дуела Ивана не си държеше ръката изправена и не я предупредиха, а сега намериха торбичката с ключа супер бързо и лесно.

# 164
  • Испания
Николай: "Такъв Цирк дьо Солей ще им правя, че..."

Общи условия

Активация на акаунт