💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 457
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 165
Неее, Тодор беше като багер. Намери ключа бързо.

АКо ще и като два багера да е бил. Ролята на капитана не е  само да се представя силно като играч, но и да организира другите играчи.

# 166
  • Sofia
Искам да знам с коя авиолиния лети Ивайло?!?!?!?!

Споко! Не е пилот към големите авиокомпании, а в една малка авиокомпания с 4 самолета и не е капитан, а втори пилот. Наемат ги за чартъри или ако имат нужда от самолет големите авиокомпании. Не са летяли отдавна и скоро няма да летят, защото в момента другите компании нямат нужда да наемат.
Все още работи там, а не е съкратен.
Е как споко бе човек, ти видя ли как "умело" се справи с лодката? Ако  пилотира по същия начин си е за страх! Харесвам чартърите, но след видяното съм със смесени чувства.

# 167
  • SF
Ау, има брускети! Брускети!!
Ела да те дезинфектирам!!! Минутки за реклама. - Ето тук е имало първи дубъл, втори дубъл, имаме го!

# 168
Висят до тях с камерите, докато се къпят ли??? 🤣
Ловците са родени да са Втори!

# 169
  • SF
Не, има мотирани камери по стаите, но и снимачен екип, който ги следва и стои при тях в къщата, палатката, около огъня до блатото.
Разговорите насаме никога не са насаме. Камераман и озвучител поне, а може и сценарист и режисьор.

# 170
Показват ми как се къпе жена??? Ако и да са замъглили стъклото.

П.С. Ох, Тодор не го изтрайва, голям простак е.

# 171
Може ли някой да ми каже, че изтървах какво стана с онова момче което изчезнало (фехтовка,   май тренираше)

# 172
  • Испания
Някоя от жените пита кой утре ще заколи козичка?

Може ли някой да ми каже, че изтървах какво стана с онова момче което изчезнало (фехтовка,   май тренираше)

Появи се и напусна доброволно формата.

# 173
Може ли някой да ми каже, че изтървах какво стана с онова момче което изчезнало (фехтовка,   май тренираше)
И на нас, зрителите не ни казаха.  По здравословни причини той съобщи на отбора си

# 174
май Ева питаше това.

# 175
А Вайс колко влюбено гледа Сюзън. Очите му ще изскочат 😀

# 176
  • SF
Актьорът как е изгорял...

# 177
Аууууу инструкторката по йога как взе да се вайка от условията. А защо си дошла бе маце?

# 178
  • Испания
Като отвори уста Катерина, започвам да чета нещо в интернет и изобщо не я слушам.

# 179
  • Варна
Аууууу инструкторката по йога как взе да се вайка от условията. А защо си дошла бе маце?

Бизнес дамата беше. Но и аз сега това коментирах с приятеля ми. Приказки: "Аз тук не мога да живея" ме вбесяват. Ами знаеш къде отиваш, какво и защо се обясняваш.....

Общи условия

Активация на акаунт