💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 311
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 180
Тоя Николай голям глупак.  Прабългарите  Ловците като бяха яли, защо паднаха от жътварите.?

"Зелените" направиха толкова много грешки.Това в кануто бе комедия.Поради липса на сила ли беше?
А и тази Екатерина - плюе по останалите, ама не казва какво е направила тя? Някак си не я забелязах изобщо да свърши нещо.

Ако трябва се номинира някой при зелените трябва да започнат от Екатерина, Ивайло и Николай.

# 181
Ох Ивана преувеличава суууупер много, не мога да я слушам

# 182
Да, понякога победата въобще не зависи от това дали си спал и ял, а от добра стратегия, голяма доза късмет, а понякога и недоумици на някои от играчите. Вайс бил нещастник, а пилотът какво е, дето дори не знае как да гребе. Мани-мани, жалка гледка беше.

# 183
Цялото ефирно време, отредено за Жътварите, е за Ивана - все тя зад кадър, пред кадър, останалите са в миманса.

# 184
  • София
Колко е проста тази Ивана, лелее.
Само заради тази джука искам жътварите да идат в блатото.

# 185
Миташки към Ванчето: ми то, ако те е страх тук и тази вечер можеш да дойдеш да спиш при мен!
Юхуууу!!! Laughing

# 186
Колко е проста тази Ивана, лелее.
Само заради тази джука искам жътварите да идат в блатото.
+1
Не мога да я дишам, направо...

# 187
Засега жътварите са ми най-симпатични. Другите два отбора само от скандали живеят.

# 188
Аууууу инструкторката по йога как взе да се вайка от условията. А защо си дошла бе маце?

След рекламите ще разбереш. Започва ББ частта

# 189
Ивана в лицето ми прилича на Илияна Раева на младини

# 190
  • Варна
Миташки към Ванчето: ми то, ако те е страх тук и тази вечер можеш да дойдеш да спиш при мен!
Юхуууу!!! Laughing

И още нещо забрави: "Това момиченце с джуките ме би мен."

# 191
  • София
Симона се изцепи за заколването на козичката, а не Ева.
Симона умалително попита Тошко дали няма да заколи една козичка, че месце трябва. Тошко категорично отказа.

# 192
Ивана в лицето ми прилича на Илияна Раева на младини
Нещо си се объркала - няма грам прилика
Скрит текст:

# 193
Не мога да разбера, когато са подписвали тези хора не са ли им казали, че при загуба може да гладуват? Те не възприемат  ли сериозно информацията? Или си мислят, че все щепобеждават? А другите за какво са дошли - да ги поздравят?
"Аз не съм дошла, за да гладувам" . А тогава защо си се записала в предаване тип "оцеляване". и тоя Николай и той...мрънка колко бил гладен. Но за него е още по-тъпо, защото е мъж и трябва да демонстрира мъжко поведение, дори когато му е гадно, а той е мрънкач.

# 194
Тази част е напълно излишна. ББ Sad

Общи условия

Активация на акаунт