💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 830
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Прави ми впечатление, че Джералдин публикува снимки на Вайс.

Скрит текст:

Винаги ми прави лошо впечатление, когато хора в своите късни 20, или началото на 30 години, се заглеждат в тийнейджъри. При Вайс, очевидно, не е случайност, защото Сюзън също е била на 18, а той на 26, когато е започнала връзката им. За мен възрастен да започне връзка с тийнейджър си е "predatory".

# 421
  • ВАРНА
Някой играчи незнаят къде и закакво са влязли в това предаване-на курорт ли,да се състезават ли или да мрънкат

За Ивана важи на 3 000 000 %  само....другите се държат.

# 422
Че то на два кроасана може да се изкара часове наред. Аз времето от обед до вечер го изкарвам на два кроасана.

# 423
Bengun, Тодор номинира Йоанна, не Ева, и за нея ги наприказва някакви.

# 424
Прави ми впечатление, че Джералдин публикува снимки на Вайс.

Скрит текст:

Винаги ми прави лошо впечатление, когато хора в своите късни 20, или началото на 30 години, се заглеждат в тийнейджъри. При Вайс, очевидно, не е случайност, защото Сюзън също е била на 18, а той на 26, когато е започнала връзката им. За мен възрастен да започне връзка с тийнейджър си е "predatory".
Много интересно! Е, само набори ли трябва да започват връзка?

# 425
Bengun, Тодор номинира Йоанна, не Ева, и за нея ги наприказва някакви.
ох вярно, с Йоанна се самономинира Simple Smile

# 426
Според мен никой няма право да реве пред враговете. Може да умираш - пред враговете си длъжен да си силен/силна. Най-малкото показваш слабост.

# 427
  • Испания
Да дават битка, че ми писна от простотии.

# 428
Какво трябва да видим сега,дали Катя,ще раздели яйцата или ще ги изяде сама?

# 429
...

Аз не знам кой е хищникът и кой е жертвата. Когато жътварите бяха седнали на една дълга маса и Жералдин беше до Любомир, забелязах, че тя и него гледаше с един замечтан поглед. Stuck Out Tongue

# 430
  • Испания
Какво трябва да видим сега,дали Катя,ще раздели яйцата или ще ги изяде сама?

Трябва да ги изпие, защото са сурови /освен, ако операторите не ѝ ги опържат/. Само едно е сварено.

Хайде пак, ЕсДиАй!

# 431
Супер неадекватна реакция на Катя - някой  й е казал нещо на Тодор - пък бил този човек и сестра й - и тя веднага се настройва срещу него. Това само показва колко лесно се манипулира. Ако моята сестра /или братовчедка ми каже нещо  лошо за някого  когото не познавам, аз най-напред ще я разпитам изтънко, преди да взема важно решение. Колкото и да са ми скъпи ценя най-вече собственото си мнение.
Освен това Тодор не се заяждаше в момента със сестра й, нито с нея, а тя тръгва да му се зъби.

# 432
Двете сестри може да играят против отборите си с цел да си помагат една на друга. Получиха допълнителна информация за другото племе и това ги прави особено опасни за собствените им отбори.

# 433
  • Испания
Специално се появиха трима от екипа, за да може Йоанна зад гърба на другите да остави якето на сестра си.

# 434
  • Варна
В тази "резиденция" знаят само филийки да пържат.

С този звънец е прекалено.

Лукс, братче, кво не ти ареса?

Общи условия

Активация на акаунт