💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 688
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 435
Рибарите са трагични

# 436
Започвам да си променям мнението за Ваня от отрицателно на положително. Ако не друга е интелигентна. Голяма част от причината за тази промяна е Тодор, който не отбира от стратегии.

# 437
Е, кажете не са ли лузъри тия сини смотаняци Joy

# 438
Ох, много ще се изкефя да бъдат трети сините и да номинират Екатерина

# 439
Е той Тодор и на Ваня нищо не ѝ беше направил, но тя от ден първи го е захапала. Сега вече "кой ще застане зад мен". Ами мери си приказките и може и да има повече застанали зад теб.

# 440
Така е, но Тодор не разбира  въобще от стратегии което е тъпо. В първата игра загубиха заради липса на разпределение на тежестите. В миналата не разпредели правилно Симона. Сега не искаше да репетира. Освен това не е точно, че го е захапала, тя взе да му обяснява как е трябвало да бъде стратегията им и той отказа да прави анализ на грешките и взе да я подиграва.

# 441
Аз стискам палци за Рибарите въпреки Екатерина

# 442
  • Испания
Трудна е играта.

# 443
Е, не, за мен рибарите са най-гадния отбор. Не е само Екатерина, Ивайло и Ники също са там.

Трудна е играта и иска мислене. Но ако сега, след тези маневри с двете сестри номинират Екатерина и тя отпадне ще умра от кеф.

# 444
Решението на Ловците като стратегия жените да са в средата на редицата ще им спечели играта. Мъжете в двата края са опора, която  липсва на другите две племена.

# 445
Аз се чудих дали да гледам втори сезон, ако продължава така май ще мина на Фермата. не че и там няма простотии, но поне правилата са по-смислени и не се сменят на всеки пет секунди. Най-малкото - борят се мъже с мъже и жени с жени, а състезанията за всекиго са комплексни, а не на случаен принцип.

Ти направо се зарече да не гледаш втори сезон,  защото първият не ти хареса.Сега казваш,  че вторият е много по-зле и все пак го гледаш:)
Знаем какво ще стане.Ще мрънкате и ще гледате,  а догодина,  ако има нов сезон,  ще мрънкате как сегашният е бил в пъти по-добър;)

На този сезон ще му дам му дал 2 до 3 седмици да го видя как ще тръгне. Ако не тръгне по-надобре - прехвърлям се на другото предаване. Трети сезон категорично няма да гледам. Вторият започнах да го гледам, защото ми бе интересно каква част от простотиите на първи сезон са оправили, а те вместо това са направили още по-големи простотии

Ще си изгледаш и вторият и третият:) Чували сме ги такива заричания:)

# 446
Удивен съм как някой може да съди за моя характер, без да ме познава! Щом съм казал, че няма да го изгледам, значи няма да го изгледам.  Този го загледах, защото се надявах да са оправили простотите от първия- неясните правила и слабия кастинг. Вместо това са задълбали в тази посока. Едно от нещата на които се удивлявах миналия сезон бе как може да има хора, които не могат да плуват, при положение, че състезанията са на плажа.

# 447
  • Варна
Аз не само Катето не я намирам мвого на център, но и сестричката й ми е малко странна....

# 448
  • София
Лорде, не си длъжен да даваш на никого обяснение дали гледаш или не. Гледай си какво си искаш. Всеки има право да гледа, да хвали или критикува. Simple Smile

# 449
хахахаха, пак пилота показа супер координация

Общи условия

Активация на акаунт