💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 734
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 60
Извинявам се, но някой може ли да ми припомни как се избираше капитан... гласуваше ли се? И при загубата на капитанска битка, какво губеше отбора?
Предполагам, че ще има такава днес, но не мога да се сетя как протичаше.
В първия сезон гласуваха във всеки отбор кой да бъде. А до колкото помня, при капитанската битка можеше да се спечели нещо за отбора, в зависимост кой отбор къде се намира.
А в този, започна с битка, и който спечели става капитан.

# 61
Аз съм идиот.Добре че ви чета,та да разбера,че днес са от 20ч🙈

# 62
Малиии този Сашко говори като свещеник!
Николай след тия прояви, вярвам, че вече няма приятелка, с която да се съобразява.
Катя - дрога или алкохол? Личи и много някак си или поне така изглежда. Да видим вярно ли ще се окаже.

# 63
Николай е новият Наско. Решил е да играе ролята на шута.

П.С. Залагам на белият прах!

# 64
Лелееее тоя пилот дразни неописуемо.  Мисля че и тая седмица рибарите няма да постигнат победи. Авиаторчето няма да издържи и ще сдобие с проблеми като на Пламен.
Интересно ми е и друго. Дали двете сестри са се явили заедно на кастинга, или се е явила едната и Тупарев е издирил и навил и другата да участва.

# 65
Много е дразнещо, че в различни дни започват по различно време.

# 66
  • Испания

Катя - дрога или алкохол? Личи и много някак си или поне така изглежда. Да видим вярно ли ще се окаже.

Едва ли ще видим.

Снощи Ева беше или пияна, или дрогирана и тръгнала да предава на живо в инстаграм. Беше ужасно.

Много е дразнещо, че в различни дни започват по различно време.

И миналата година беше така.

# 67
П.С. Залагам на белият прах!
Няма вид да е платежоспособна да си го позволи.

# 68
Защо трябва да има вид на платежоспособна? може някой да я издържа

@Smileys - Просто казвам, че е дразнещо. Тъкмо запомниш, че започват в 9, те почват в 8. Включих телевизора по късмет.

# 69
  • Испания
Теоретично не би трябвало да участват хора със зависимости.

# 70
Защо трябва да има вид на платежоспособна? може някой да я издържа
Освен майка ѝ, която също няма вид на особено платежоспособна, не виждам кой.

# 71
smileys какво каза Ева в Инстаграма-нещо интересно?

# 72
Теоретично би трябвало и да проверяват доколко това което пише в CV-та отговаря на истината.

# 73
Ваня вече започва да ме дразни с това "не усещам да ме подкрепяте в скандалите ми с Тодор". Как пък няма да тръгна да се меся в чужди скандали и да прецакам моята си игра заради някаква си, вживяла се като лидер. Никой не ѝ е длъжен в крайна сметка, а тя не спира да намила "не усещам да ме защитавате". Да не казвам, че и тя самата си търси скандалите с Тодор.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:43 от Анонимен

# 74
Тук се търси скандал преди всичко останало, всякакви теории оставете настрана...

Общи условия

Активация на акаунт