💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 994
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 735
От продукцията са им забранили да номинират Екатерина, защото имат друг план за нея.
На мен ми се струва, че Ивайло просто е по-големият дразнител, и изобщо не го изпращат, защото е силен, просто се надяват да се провали и да се отърват от него...
-
Надцених Иван, повярвах на това, което каза само преди минути. Александър е незаслужено на номинации, според мен.
Не е чудно че номинираха Ивайло. чудното е, че никой не номинира Екатерина.

# 736
  • София
Пълни смотаняци са рибарите. Нито един глас за вечно напушената Катя.
А Иван естествено, че ще изпрати друг, а не себе си, но трябваше да внимава какво говори 5 минути по-рано, защото сега се изложи и си плю в сурата. Simple Smile

# 737
  • Испания
Иван - още едно ку-ку.

Александър ще ходи заради тъпата Станислава.

# 738
Какъв страхотен и изтъкнат лидер.Ако бях в това племе щях да номинирам Иван срещу себе си в битка да може сам да му изпия кръвта на този заблуден тип.

# 739
Алекс е изключително възпитано момче. Харесвам го.

# 740
  • Испания
От продукцията са им забранили да номинират Екатерина, защото имат друг план за нея.

Ръкопашен бой с Тошко ли? Joy

Минимум.

# 741
  • София
Станимира.
Верно е куха

# 742
аз съм удивен, че Ивайло не номинира Екатерина. Много е ограничен. Хвана се за първият който го номинира, вместо да мисли, кой е най-омразен на племето след него. Ако номинациите Ивайло - Катя бяха 1-1 и други щяха да я номинират.

# 743
  • Испания
Нека им пили нервите Екатерина! Заслужават.

Ловците какви работни Богданки са... Леле-мале!

# 744
Като има 'ранъ и колектива сработва. Обаче като няма! кавгите избухват с пълна сила.

аууууу този е с контузия, а е дошъл в спортно предаване! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 745
Нека им пили нервите Екатерина! Заслужават.

Може да ги е страх от нея 🤣 Ще ги разпилее сигурно, ако я номинират...

# 746
  • Испания
С протрузия Иван блъска и вдига тежести в залата! Хайде, де!

аууууу този е с контузия, а е дошъл в спортно предаване! Stuck Out Tongue Winking Eye

Това не е контузия, а заболяване.

# 747
Аз не разбирам от какво ги е страх. Ако бях в отбор с нея директно я номинирам, и не ме е страх от нищо. От какво да ме е страх, че тази истеричната ще ме набие.

# 748
  • ВАРНА
Ауууу - ШИ гръмна....бели чорапки опънати до коляно върху джапанки за баня!

Мислех че само пенсионерите го правят това.

# 749
Любо много преиграва според мен. Спретна много изкуствен скандал. Явно е някаква стратегия.

Общи условия

Активация на акаунт