💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 008
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 720
Ако Ивайло си тръгне тя е следващата.
Не мисля..

# 721
Определено не са мислещо племе. Ясно е, че Ивайло е най-слабото им звено, но толкова недалновидно неразпределяне на вота е просто глупаво.

# 722
За пореден път се убеждавам, че зелените нямат стратегия - изпратиха един играч, който се предполага, че е силен - Иван - с един, който е слаб - Ивайло. Нито чистят слабите, нито пускат силните.

Еееее и сега кой ще ни разсмива, като го отстранят. Зелените ще станат съвсем зле, само болни истерии ще слушаме.

# 723
  • София
Предполагам, че Иван ще изпрати себе си...
А Ивайло е завършен психопат, аз бих се притеснила да се прибера обратно в племето с него след Съвета. Sweat SmileTrollface

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:37 от La Vikinga

# 724
  • София
Правилно новите капитани да нямат право на 2 гласа, защото не е имало битка, а народен вот...
Ха сега да видим дали Иван ще си удържи на думите казани преди 10 минути и ще се прати на Арената, като един истински капитан...

# 725
Що бе, човекът просто е  яко самовлюбен. Вярва си, че е много силен и е показал игра. Като му казаха, че го номинират на база игра бе ясно, че го номинират, защото е слаб, а той го взе, че много добре се е представил.

# 726
  • Испания
От продукцията са им забранили да номинират Екатерина, защото имат друг план за нея.

# 727
  • София
Гледам, мисля и се чудя... На водещата не й ли е малко топло все с тези ботички на плажа... И през деня.. и сега... Малко ми е странно такъв избор на обувки от екипа на ИВ за сред лято
И Димо е винаги покрит от глава до пети, вчера беше с шапка и шал. Smile

# 728
  • София
От продукцията са им забранили да номинират Екатерина, защото имат друг план за нея.
На мен ми се струва, че Ивайло просто е по-големият дразнител, и изобщо не го изпращат, защото е силен, просто се надяват да се провали и да се отърват от него...
-
Надцених Иван, повярвах на това, което каза само преди минути. Александър е незаслужено на номинации, според мен.

# 729
Нито една номинирана жена. Тези май като траките преди ще си чистят мъжете първо Grinning

# 730
Иван -лицемер ,отърва кожата Tired Face

# 731
Путьо !!!
Постъпка на истински "капитан" и "лидер".
С извинение за езика пред дамите във форума.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:25 от Bengun

# 732
  • София
Иванчо напълни гащите от страх.

# 733
Освен, че са най-слабия отбор, те са и най - глупавото племе.

# 734

Ръкопашен бой с Тошко ли? Joy

Общи условия

Активация на акаунт