💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 926
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 825
  • Испания
Станимира какво направи досега, освен да номинира Александър?

# 826
Радвам се много за Жътварите.
Честно казано Рибарите искам изцяло да ги премахнат, страшно са ми безинтересни и досадни.

# 827
Е, не, това ако не е подпиране. ИЗведнъж да намериш храна.Кой разправяше, че са гладували?

# 828
  • София
Ева и Симона провалиха Ловците. И трябва да си заминат.
Преднината която имаха от плуването се мултиплицира в слагането на повече дъски.
Сещам се за Ники Мартинов. Ако бе в тази игра, съперника нямаше никакъв шанс. Такъв възел щеше да им направи, че няма махане на дъските, хаха. Simple Smile

# 829
Йоана и Джералдин и мен ме изненадаха приятно. ОТ мъжете - Лазаринов. Тодор плуваше бързо, но това не ме изненадва.

# 830
Ева и Симона на номинации и Ева да си ходи. Просто не става.
Да попитам само аз ли не разбирам почти нищо на това което бръщолеви Николай.

# 831
  • Испания
Утре ще висят на дървените стълбове.

# 832
Ева на номинации, но по-добре да си ходи Ивайло.

# 833
April morning, аз не само не разбирам ,но адски ме дразни и натоварва да се напъвам да го слушам с това фъфлене.

Рибарите наистина са адски скучни.

# 834
  • София
Пак за плуването
Истински правилна техника никой нямаше, но това да е проблема, ок.
Та техника+бързина+кардио: Влади изпъкна, кратко и ясно.
След него: Тошко, Джери и Йоанна. След тях Сюзън, Вайс и Лазаринов.
Поне никой не влиза в морето с пояс, ама и понтона е много по-близко. Преди година беше на 100 метра, сега е на видими 50 метра.

# 835
Ева стопроцентово, но може и Милен да отнесе номинации

Не вярвам за Милен.Мисля че всички го харесват.

# 836
Ееее, не пилота е всичко друго, но не и скучен.

# 837
И мен ми прави впечатление, че никой не си топи главата при плуването, но някои пак са доста бързи. Възхищава ме хъса на Тодор - много се раздава. Йоанна също е много силен играч. И на мен ми се струва правилно да номинират Ева, но и Ваня беше права, че не е хубаво от рано да губят хора от племето. Видяхме какво стана с прабългарите миналия сезон. Силни играчи станаха жертва на чужди коалиции.

# 838
Сюзън получи крампа..

СПОЙЛЕР

Скрит текст:
във втора тема има спойлер за активностите в Инстаграм. Според него Ева си заминава тази седмица

# 839
На теория Ловците ще са по-силни без Ева според мен, без значение че ще трябва да я компенсират с двойно участие от друг състезател.

Според мен на номинация ще са Ева и един от мъжете - или Лазаринов или Тодор. В петък най-вероятно ми се струва Ивайло и Ева да се борят и няма да се изненадам пилота да се качи на самолета след битката. (поне така ми се иска)

Общи условия

Активация на акаунт