💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 926
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 840
при прабългарите не видях силни играчи, които да са станали жертва на чужди коалиции.
Скрит текст:
Гичка, Анита бяха суперслаби. Георги падна в първата елиминационна битка - явно не е бил силен. Венцислава не бе силна. От повечето им играчи единствено Юлиян и Пламен бяха силни, но Пламен отпадна заради действията на Юлиян, а Юлиян - заради глупостта на Наско да каже на близначките да се държат за Радостина, когато отпадна.

# 841
Капитана Тошко има право на два гласа. Сигурно ще ги даде с кеф на барбито

# 842
Капитана Тошко има право на два гласа. Сигурно ще ги даде с кеф на барбито
Тодор няма два гласа.

# 843

Според мен на номинация ще са Ева и един от мъжете - или Лазаринов или Тодор. В петък най-вероятно ми се струва Ивайло и Ева да се борят и няма да се изненадам пилота да се качи на самолета след битката. (поне така ми се иска)

Няма шанс Ева според мен. Тя няма предимство никъде - нито физика, нито акъл. Не може да тича, плува, скача. Освен ако елиминацията не включва ходене с балетни палци..

# 844
Лорд Сняг, действително най-силните прабългари стигнаха на финалната права, но с цената на много битки и умора. Роберта за мен стана жертва на мъжката славянска коалиция. Донякъде и Стоян. А много играчи, които не заслужаваха додрапаха далече заради численото си преимущество. Това имах предвид, но наистина не се изразих правилно. По-лесно е ако не си от погълнатото племе, а за тази цел е важна бройката.

# 845

Скрит текст:
Според мен на номинация ще са Ева и един от мъжете - или Лазаринов или Тодор. В петък най-вероятно ми се струва Ивайло и Ева да се борят и няма да се изненадам пилота да се качи на самолета след битката. (поне така ми се иска)

Няма шанс Ева според мен. Тя няма предимство никъде - нито физика, нито акъл. Не може да тича, плува, скача. Освен ако елиминацията не включва ходене с балетни палци..

Напълно съм съгласен с написаното, но се надявам Simple Smile

# 846
  • София
Имам неприятното усещане, че ловец ще си ходи и на пук на всякаква логика, трагичните рибари ще имат най-много хора. Дано не е така, не знам вече докога ще се случват тези абсолютно нелогични неща.
Нека си седят на блатото ама после при сливането ако имат най-много хора ще гонят останалите.

# 847
Лорд Сняг, действително най-силните прабългари стигнаха на финалната права, но с цената на много битки и умора. Роберта за мен стана жертва на мъжката славянска коалиция. Донякъде и Стоян. А много играчи, които не заслужаваха додрапаха далече заради численото си преимущество. Това имах предвид, но наистина не се изразих правилно. По-лесно е ако не си от погълнатото племе, а за тази цел е важна бройката.

Роберта за мен нищо не струваше. Имаше къде по-силни жени от нея  . Амелия-Мира и близначките със сигурност, а дори и  Марешка бе по-борбена.  С физика също не блестеше, натрупала бе килограми. Спечели две битки - едната след като Амелия Мира спести явно сили, а Венцислава симулира и тя я замести, така че нейна съперничка остана само Ана Мария.. Това изобщо не е битка.  След което незнайно как стана "най-силната жена", а Амелия -Мира стана слаба с три спечелени номинационни битки.
Стоян бе най-слабият от мъжете, откровен мухльо, не говоря само като физика, а като поведение.  Юлиян като почна да го бъзика и той започна да реве. За мен и двамата стигнаха много по-далеч отколкото реално заслужаваха, особено Роберта.
Чак толкова много играчи, които не са заслужавали, не додрапаха. в последната фаза на последните 8 влязоха Веселин,Томас и Радостина, но това са по-скоро изключения.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 23:06 от Лорд Сняг

# 848
  • Испания
Какво ли има предвид Тодор?

Вайс

# 849
Ако приемеме, че зелените искаха да се отърват от Ивайло и той ако се върне, сега ще стане непоносимо при тях. Самочувствието му ще скочи двойно и още повече, ще се карат с Катя.

# 850
Защо им викате зелените?

# 851
А не са ли зелени на цвят? Не мога да свикна с новите имена на отборите, а да им казвам траките не върви.
Има зелени, червени и жълти все едно какви имена ще им измисляме - цветовете не се променят.

# 852
Сини са 😁😁

А не са ли зелени? Не мога да свикна с новите имена на отборите, а да им казвам траките не върви.

# 853
Може да се спори. Това не е класическо синьо.

синьо
зелено

# 854
Статистика (ще опитам да я подържам през цялото време на формата)

Битки между трите племена :
Ловци - 3 победи ( 4 играни битки )
Жътвари - 1 победа  ( 4 играни битки )
Рибари - 0 победи ( 4 играни битки )

Битки между две племена :
Ловци - 0 победи ( 2 играни битки )
Жътвари - 1 победа ( 1 играна битка )
Рибари - 1 победа ( 1 играна битка )

Индивидуални битки
битка за спасяване от елиминационен дуел - Тодор 1 победа ( 2 битки ),  Алекс 1 победа ( 1 битка ) ,Ивана 0 победи ( 1 битка ), Ева 0 победи ( 1 битка ), Ивайло 0 победи ( 1 битка ), Лазаринов 0 победи ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка )
елиминационен дуел - Лазаринов 1 победа ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка )
битка на съюзниците - Вайс 1 победа ( 1 битка ), Милен 0 победи ( 1 битка )

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 22:32 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт