💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 926
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 870
  • Germany
Нали Йоана ( или Йоанна) е сестрата на “куку и пипи”? Харесвам я. Умно момиче е, а и ме изненада приятно в състезанията.
Ама тия рибари грам стратегическо мислене нямат. Всички като папагалчовци дават глас за пилотчето. Не броят ли последните, че той вече има достатъчно гласове за номинация, гласувай за някой друг...

# 871
Ивана в момента е на живо с момче и момиче “които са ги пазили по време на предаването”... в тях са 😃
Първо ги попита дали може да ги покаже и чак тогава обясни кои са.

# 872
Ама тия сестри да не би да се мъчат да ни ги вменят като близначките от първи сезон? Много тъпо ако е така. Само на Юлиян не са намери подобие 😂

# 873
Евала на Йоана - плува кроул. Май е единствена жена, която плува кроул. В пъти по-бързо плува от Ваня.
Ама какъв кроул, бе човек?! Плува като водна змия - с глава над водата! Joy

Много технично плуване за Йоанна.
Ти не разбираш ни-щич-ко от плуване! Не се излагай.

Пак за плуването
Истински правилна техника никой нямаше, но това да е проблема, ок.
Та техника+бързина+кардио: Влади изпъкна, кратко и ясно.
След него: Тошко, Джери и Йоанна. След тях Сюзън, Вайс и Лазаринов.
Поне никой не влиза в морето с пояс, ама и понтона е много по-близко. Преди година беше на 100 метра, сега е на видими 50 метра.
А, да си дойдем на думата! Единствено Влади и то при първото, но не и при второто си плуване, имаше няяякаква техника. Кой им е казал, че като държат главите над водата и ги мятат на всяко загребване като въртоглави, ще плуват по-бързо?! Вдишва се на всяко трето загребване, ако си истински плувец. А професионалните плувци дишат даже на 4-то загребване, защото обикновено плуването развива по-голям обем на белите дробове и въздухът им стига и за четири загребвания. И се диша странично, а се гледа във водата, не се гледа напред. Но те нямат координация и ориентация и ако не гледат напред към понтона, ще отплуват един Господ знае на къде. Изобщо - на мнение съм, че в тези игри до сега никой не е показал правилна техника на плуване, да не говорим, че и подводници имаше в първи сезон. Не мога да повярвам, че хората толкова не могат да плуват, а се мислят за Майкъл Фелпс!

# 874
  • София
Е, да си дойдем на думата. Хайде да се четем първо. Радвам се, че си съгласна все пак с мен, даже и си болднала. Simple Smile Цял живот плувам и ми е любим спорт и хоби, хайде да разбирам малко от малко поне от това.
На фона на останалите, да изпъкна Йоанна, но все пак не съм я сложил на 1 място. Сега тук не сме съдии, нито това е професионално състезание, няма смисъл чаак от крайни оценки. Неглижирам и завишавам, за това и я похвалих. Спокоен и беше загребока, добре пореше водата, слабост мятането с главата, което ти убива голяма част от скоростта/инерцията и се хабиш с повече движения на крайниците.
В сезон 1 като изключим Март по обясними причини, Юлиян плуваше много правилно, след него но вече на дистанция бяха Пламен, Веско и Стоян. В този формат нито един не може да се доближи до тях. Влади като че ли, но не е чак толкова мощен и бърз. Но пък нямаме удавници, подводници и големи мъже и жени да влизат с пояси на няма и 100 м. разстояние. Simple Smile

# 875
да в сезон 1 като изключвам торпилата Март,
 Юлиян, Пламен и Веселин аз смятам, че бяха ако не на едно ниво, то на близко, но Стоян къде го слагате?
Обаче имаше и подводници като Ана Мария и Венцислава и сухопътни танкове като Добрин

Сега нямаме моторници като Март, но и подводници нямаме., изключвам донякъде Ева.

# 876
  • София
СтоЕнча на последно място от групата, но все пак се открояваше на фона на сегашните ''плувци'' Simple Smile

# 877
Да, забравих Март, ама той толко неприятен, че как го забравих като не съм го запомнила...
Както виждаш, цитирам - коментирам съответния цитат. Твърденията срещнах едно след друго и съм отговорила в хронологичен ред.

# 878
Ех,  надявах се , жътварите да отпаднат, то пък взеха , че май най -силното племе станаха...
Да отпадат рибарите , и аз съм на това мнение.
Да видим кой ще номинират от Ловците , но може би Лазаринов и Тошко , съдейки по миналите номинации.

От рибарите Ивайло и Александър ще ходят, нали ? По какво определиха дали ще е Алекс или Иван, те и двамата бяха с равни гласове и то 1 ?

# 879
От рибарите Ивайло и Александър ще ходят, нали ? По какво определиха дали ще е Алекс или Иван, те и двамата бяха с равни гласове и то 1 ?

"Капитана" Иван взе решението.
Нагледно показно как за 90000лв. ( след данъците ) си жертваш мъжкото достойнство и си  склонен да носиш миризливи, изцапани в жълто гащета до края на формата.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 03:09 от Bengun

# 880
Ловците отиват за втори път на елиминации, което дава шанс на техни играчи да спечелят грошове. В едно интервю Ралица беше казала, че тези грошове ще се окажат много важни в по-късните етапи на играта.

С тия грошове дано  не стане като миналата годината с щитовете на SDI, дето реално никаква работа не вършеха.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 04:24 от ESPACE

# 881
  • София
Сега преди номинационния съвет дали няма да дадат шанс на Тошко да си купи имунитет или право на два гласа.
Мина цяла седмица и нито дума за грошовете. Съмнявам се, че ще го изпратят втори пореден път на дуел и едва ли е застрашен, но все пак. Лазаринов обаче си е застрашен, а той също има грошове.

# 882
  • София
Според мен не номинираха Екатерина, за да не възникват още конфликти. Тя дразни всички и сигурно ако е номинирана би станала съвсем непоносима. Или пък всъщност на нас ни дават само избухванията й, а иначе е много готина? 🤔 😂 Малко ми стана жал за нея. Тя не е добре психически или поне емоционално. Как демонстративно пасеше цвят от детелина... Не знам защо си мисли, че е интересна, просто е противна. Съжалявам, дано не чете тук. Супер тъпо е и да напада така Тодор. Не помня чак толкова зле да се е държал с Йоанна. Че е ръб, ръб е.
Иначе рибарите са много зле като племе. Никаква мисъл.

# 883
За мен снощният епизод беше изненадващ.100% бях сигурна,че ще номинират Екатерина.За Иван нали ви казах,че е въздух под налягане.Скоро и малкото му останали мускули ще се стопят и още повече ще се наплаши да не изхвърчи.Не очаквах и ловците да паднат.Не съм сигурна Ваня дали си взе поука от предните номинации и изобщо не мога да предположа кого ще изпратят на елиминация.Или Тошко и Лазаринов,или Ева и Лазаринов.

# 884
  • Испания
Александър

Ден Девети-Номинационен съвет!

След драматичното ни представяне на битката, в която се заплетохме като патета в кълчища и се осрахме до плешките е време за съвет. Влизаме с бодра крачка на първото ни племенно събрание и си заемаме отредените за това места. На този етап се усеща, че всичките гласове клонят в посоката към Ивайло. Моите решения са взети винаги на комплексна база, отколкото чисто на симпатии. Аз лично смятам, че той е силен индивидуален играч, има качества и все пак по един, или друг начин не се вписва в цялостната окомплектовка на племето. Моят глас ще отиде при Иво, считайки видяното и показаното досега.
Мажоритарното решение е взето и Иво е избран за първи номиниран. Чувайки изборът на Мира изпитвам голямо вълнение и желание и в същото време известна доза страх и съмнение (шантавата глава на Близнака). Драконът като капитан решава да вземе правилното за него действие и да изпрати мене като втори дуелист. Завесата е спусната и вече мога да си отдъхна. В мен остава само вълнението и мисълта за предстоящия ден и каква битка ми предстои!
Връщаме се на реката и Иво ни строява и решава да ни дръпне една леко пиперлива и назидателна реч относно битки, уважение и индивидуално представяне. Двамата обичайни заподозрени се захапват и не спират да се драчат. Оставаме поне няколко часа край огъня да обсъждаме плюсовете и минусите на племето. Всички сме супер изнемощели и гледаме като катастрофирали извънземни.
След дългата нощ се събуждам от болките на Ванката, които са доста вокални, а той едвам се изправя с адски мъки. Агонията му сваля допълнително морала, понеже ако загубим най-силният си физически играч, шансовете ни драстично намаляват. Ники и мира се ядосват и почват да беснеят, Катя се губи цял ден някъде, а Иво предимно спи и завързва безцелни дебати. Единствено Мая и Христа се въздържат да ескалирват излишно ситуацията. Обсъждаме идеята да направим кепче и Хриси доброволно жертва част от якето си и косата си, за да осъществим целта си. Кой знае, може и да уловим някое дементирало рибе.
Идва лъч светлина, като намираме един сандък по средата на нищото и получаваме мисия да намерим ключ към него. Какво ли има вътре? Иде ли краят на мъките ни?

Общи условия

Активация на акаунт