💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 696
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Наваксвам с темата - откъде тръгна слухът (или е факт), че Вайс не е пъровото му име, а фамилия? И известно ли е как се казва?

Казва се Вайс Сайфи

https://mma.bg/novini/mma-novini/vays-saifi-boynite-izkustva-me- … postigash-vsichko
Значи това си му е първото име, благодаря. Сигурна съм, че прочетох някакъв коментар в началото на тази тема, че това му е фамилията като при Лазаринов.

# 931
В заглавието фамилията му е Саифи, в текста е Сайфи.
Страшни журналисти имаме, жална ни майка Rolling Eyes

# 932
  • София
Дали наистина от продукцията са забранили да номинират Катя? Има логика в думите на Смайли, а и събира доста лайкове, т.е. доста хора споделят това мнение. Аз съм 50 на 50. Хем не съм сляп и глупав, хем не ми се иска да е така, защото какъв смисъл има тогава да гледаме, да се ядосваме или преживяваме? Всичко е тотален фалш. Не вярвам чак до там да стигнат. Може и да има побутване, имало е и ще има, но чак пък толкова? Дали? :о
Не знам, по-скоро се подшушва това-онова. Може да са подковани един, двама, тези първите, които да тръгнат да гласуват и да насочат вота, а не всички да знаят за 'заръката.'
Може и елементарно обяснение да има. Просто Иво да е големия дразнител в племето, а не Катя. И самата Катя всъщност се справя повече от прилично в самите игри, докато Ивайло след първата битка за капитан е тотал щета и всичко до което се докосне буквално го проваля. Поне това го виждаме. Така че си има много логика във факта да номинират Ивайло, на който започнаха да се дразнят още от ден 2.
Уф, не знам.

Иначе мен лично Катя ме дразни. Има много нечистоплътен вид и много неприятен характер. Трудно бих я издържал и 5 минути. Още повече ме подразни с психарските си изказвания по адрес на Тодор без да знае нищо. Тодор не е казал кой знае какво на Йоанна, далеч е от изцепките на Георги от миналата година. Конфликта по-скоро бе между Тодор и Ваня. От мухата слон правят.
Смехории.

# 933
Не вярвам да са им казали да не я номинират. В анонса за довечера точно това говорат другите - че трябва да махат паразитите и имат предвид нея, като коментират, че ги е чула. Пак ще има абстинентна криза трудна за понасяне...

# 934
  • Испания
1. Дали наистина от продукцията са забранили да номинират Катя? Има логика в думите на Смайли, а и събира доста лайкове, т.е. доста хора споделят това мнение. Аз съм 50 на 50. 2. Хем не съм сляп и глупав, хем не ми се иска да е така, защото 3. какъв смисъл има тогава да гледаме, да се ядосваме или преживяваме? 4. Всичко е тотален фалш. 5. Не вярвам чак до там да стигнат. Може и да има побутване, имало е и ще има, 6. но чак пък толкова? Дали? :о

Такааааааааа. По ред на номерата да се изкажа.

1. Убедена съм.

2. И на мен не ми се иска, но... това е положението.

3. Не се ядосвам и не преживявам /разплаках се на историята със сестрите, защото... така; използват наготово житейската ситуация/.

4.

5. Дотам и още по-нататък.

6. Ти пък! Нали гледа сезон 1? Да.

Та такива ми ти работи.

# 935
ами мразя да лепя етикети, но може и наистина да е в абстиненция
Има хора, които употребяват марихуана по 3 пъти на ден и като се окажат без нея стават раздразнителни и агресивини, но като са напушени са много добрички и нормални.
И да си подкрепя предразсъдъка - все пак изглежда хипарски, с много татуси, йога инструктор. Тревата добре се вписва, но пък знае ли човек - може просто да си е такава

# 936
# 937
Относно напускането и вкарването на нови играчи .Не отваряй ,ако не искаш да знаеш.
Скрит текст:
По думите на vesinka все още очакваме Чудомир Григоров при Рибарите , Борислав Лазаров  при Ловците ,очаква се и Александра Емануилова ама не пише къде Sweat Smile

# 938
Относно напускането и вкарването на нови играчи .Не отваряй ,ако не искаш да знаеш.
Скрит текст:
По думите на vesinka все още очакваме Чудомир Григоров при Рибарите , Борислав Лазаров  при Ловците ,очаква се и Александра Емануилова ама не пише къде Sweat Smile
Скрит текст:
Значи единия тук, трябва да е Чудомир?

# 939
# 940
Марешка си спомням, че ги разби миналата година на тази битка

# 941
На тази игра Александър и пилота нямат големи шансове.Тежки са.

# 942
Сигурна съм, че Катя и Йоанна ще стигнат момента с двете племена, а може би и по-далеч, когато ще се разкрие пред всички, че са сестри, ще има драми и рев и така. Но според мен ако търсят повече мелодрама, спокойно може да иде Катя на номинационна битка и там да понагласят играта в нейна полза. Както се писа, не е слаб играч. Тамън ще и вдигнат акциите пред публиката с победа. В случая за загубите им бяха виновни мъжете и може би затова номинираха тях - загърбили са дразгите и са гледали по-рационално. И все пак и за мен беше странно как така никой не номинира Катя.

# 943
  • София
Ама как Катя ще е силен участник, та нея главата и тялото не я слушат!
А Тодор е дЪрво! То му е гравирано и на физиономията - еволюцията малко е спряла и е останала животинска сила в повече, но не и интелект. На такъв няма как да му промениш мнението.
Не дЪрво, а дрЪво, както казват по нашия край. За другото съм напълно съгласна. По-назад писах, че не може да му се отрече хъса, с който се хвърля в игрите. Но вече си мисля, че е за да се покаже. Един вид "Вижте ме колко съм добър!"

# 944
Нито един глас за футболистката на съвета е повече от съмнително и много подозрително.
Както и по-рано бях писал - аз бих я изгонил заради микроклимата които създава около себе си, не защото е слаб състезател. И като цяло вота на Рибарите е ултра странен,глупав и нелогичен.

Общи условия

Активация на акаунт