💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 923
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 915
Ами Лорде, мисля, че другия петък ще си кажем чао с тебе, тъй като не вярвам, дори и да отиде на елиминация Екатерина да си тръгне. За мен тя е много добре подготвена и е една от силните при жените. Екатерина може да е странна, може да е всякаква, но в игрите е много добра. Това са моите впечатления. Някой по-напред беше писал за нея, че най-вероятно се чисти от алкохолна абстиненция /или наркотична такава/ и затова са ѝ такива движенията и състоянията, но аз би добавила, че ако действително е така, то евала ѝ, и бих подала ръка на такъв човек, а не да го заклеймявам. Но аз си мисля, че тя по-скоро си е такава отвеяна, то затова са ѝ такива обтегнати отношенията с родата.

# 916
Според мен Катя се е явила на кастинг. Съответно там психолозите са разбрали за умната сестра, която учи в Йейл и обикаля света, но не се разбират и са видяли златната мина. Освен това Катя каза, че когато баща ѝ погледне Йоана, в очите му се чете гордост, а когато погледне нея - разочарование. Съответно са казали влизаш ако влезе и сестра ти. Йоана каза нещо, когато бяха при Ралица: аз съм тук заради сестра ми. Не смятам, че е кандидатствала тя. Тупарев е решил, че "хайде, да покажем, че въпреки неразбирателствата и различията са готови на всичко една за друга"> Хем да има драма, хем романтичен елемент.

# 917
Тодор е силен индивидуално, но го няма в колектива. това кой е бил първи капитан нищо не доказва, той и Ивайло беше първи първи капитан. Една битка не печели войната.
Да видим фактите.

Ваня му каза, че не са разпределили правилно тежестите при загубена битка и трябва да помислят за следващата битка, той все да  се цупи "Всичко бе правилно, просто ни липсваше сила на още един мъ4, "ти си била велик стратег",  и пр., а като му каза че някой трябва да гледа другия отбор и да разунава  стана саркастичен "ей, ама ти си била и разунавач". Права е, че му се ядоса, те анализират грешки,, за да не ги правят пак, а той се смята за непогрешим и не иска да се учи.

Следващ път -  Ваня му даде капитанската лента, след голяма мрънкане. Веднага станаха на второ място, като имаха шанс и за трето. Защо ?Защото сложи Симона да хвърля въже. Симона поне пет пъти, му каза, че не иска да хвърял въже, а да гребе, ама кой да слуша. дадоха им шанс да я сменят, и Тодор - пак най-отпреде. А, то да можеше да мята.... Добре че бе Милен. Пропиляха огромна преднина заради негови грешни решения, добре че рибарите не са им конкуренция

После тръгват  да репетират ритъма - отново по предложение на Ваня - той се прави на интересен.  "не може да запомните броене до две" и "Това ще го решаваме в  момента". Снощи пак не искаше да отваря дума за стратегии и паднаха.

Вижда се колко добър лидер е.

@ Peri-r, да ако решат да я задържат другия петък ви казвам чао. Но за мен човек, който няма стабилна психика не може да казваме, че е силен състезател, сори това е лично мнение. Половината мачове, когато си равностоен на някого се решават именно от психиката - едно пропукване и си аут ако си с лабилна психика. същевременно съм гледам много съзтезател и отбори, които се завръщат в преломен момент, когато вече са отписани, защото имат здрава психика.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 12:02 от Лорд Сняг

# 918
  • Germany
Тодор е силен състезател, спор няма. Сигурна съм, че и доста зрители го харесват. Друго си е мъжкарски да тропне по масата и да каже “Жено, измети двора, а аз ще уловя нещо за ядене” например 😉

# 919
Уточнявам,че никога не съм казвала,че е силен лидер,а силен участник/играч.За лидер се изискват широк спектър от качества,а не само груба сила.Трябва си мозък,трябва си респект,логическо мислене,психологията да разбереш всеки един от племето си,а не да се държиш като "биче".

# 920
@ Lunaticka 92 Окей, приемам корекцията, (наистина не си казала, че е силен лидер) но искам да се разберем какво значи "силен участник"?

Ако имаш предвид, че е силов участник - да много е мощен и има голяма издържливост
Но ако имаш предвид, че е добър като като играч, то за мен такъв участник трябва за мен да има комплексни спортни качества (бързина, сръчност, сила, логика, памет)плюс здрава психика за да кажем че е "силен участник"

А за да е лидер трябва вече и да имаш комуникативни умения и да умееш да организираш хората.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 12:11 от Лорд Сняг

# 921
Ама как Катя ще е силен участник, та нея главата и тялото не я слушат!
А Тодор е дЪрво! То му е гравирано и на физиономията - еволюцията малко е спряла и е останала животинска сила в повече, но не и интелект. На такъв няма как да му промениш мнението.

# 922
значи аз съм мъж, 82 килограма но ако се намирах в близост до Катя щеше да ме е страх да заспя, нищо че е 50 кила с мокри дрехи. Такова неуравновесено човече, ще ти прегризе със зъби гърлото, само защото й е дошло настроението. то и тасманийският дявол не тежи повече от десет-петнайсет килограма, ама всичко живо се плаши от злобата му.  Каквото и да са подписвали участниците за мен те могат да съдят продукцията, защото тя поставя живота им в огромна опасност - над обичайните нива.

# 923
Аз смятам за издънка , че Ваня преотстъпи мястото си на капитан на Теодор. Когато беше тя , всичко вървеше по план и печелеха , а откакто е той , зле стават нещата, не защото е слаб, а защото просто за мен този човек е строго индивидуалист.

Аз пък смятам, че Ваня постъпи доста умно (ако иска да изгони Тодор) Сне отговорността от себе си, остана си с успехите, а Тодор пое капитанската лента...и се окичи с няколко втори места и с още повече негодувание.. Тя много префинено го пързулна по нанадолнището, а той не се усеща. Мисли си, че капитанската лента е всичко. Миналия сезон така Радостина изпързаля Сандо.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 14:09 от Не се сърди, човече

# 924
Само една лека вметка.
Ваня я покри късмета и в двете тройни игри при нейното капитанство. И в двете Жътварите бяха по-добри през по-голяма част от времето. Първата я спечелиха основно благодарение на силата на Тодор при чупенето на стената. Втората я спечелиха благодарение на глупостта на Сюзън и Ивана,които бяха започнали да редят пъзела в края със сериозна преднина.

Така че тактически Ваня реално няма особени заслуги за двете им победи.

# 925
Съгласен съм, че Ваня имаше и късмет. Но тя се опитва поне да мисли няколко хода напред. Едно от решенията й - да изпрати напред двама силни мъже - се оказа добър  ход, макар че тя едва ли очакваше да се върнат и двамата. но пък ако някой от тях бе отпаднал, пак щеше да е добър ход, макар за ограничен отрязък от време.
За разлика от нея Тодор не мисли.
Иначе - Да, противниците ти може правят грешки, но това не е важно, а колко са добри твоите сътезатели. Противника може да се пука от грешки, ако ти правиш повече грешки от него, пак ще си втори.

# 926

От всички мъже в Игрите, този ми е топа на топа, ама визуално, още нищо не мога кажа за спортните му качества Grinning. Прекрасен и много красив Любо.
Благодаря за прекрасната снимка, Smileys. HugHeart Eyes

П.с Снощи не успях да гледам епизода и така като Ви чета, май не си струва губенето на време. Довечера ще гледам.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 13:27 от emiliq.nikolova88

# 927
  • София
Аз пък не харесвам Любомир.Дълго време не знаех кой точно е той.Изведнъж рязко тропна по масата,за да защити малката.Последната лично мен ме дразни и не мисля,че ученички имат място в този формат.Не видях кой там обвини да й крещи,а дори и това да е било така,е по време на игра.Какво ми пролива сълзи после.
Ивана не ме дразни,то като че никой не ме дразни до степен на нетърпимост.
Дразни ме малоумният сценарий,според който една от двете сестри трябва да победи.Дано съм в грешка ,дано!

# 928
Много тегаво почна тоя сезон. На мен от сега ми е омръзнало от драми. Че и времето удължиха да има повече за драматургия. Хубавото е, че просто си губя времето и като не ми се гледат сълзи, сменям канала.

# 929
Важното е  𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 да не напусне темата, че тя е сърцето и душата.Stuck Out Tongue
Avicom Heart

Не знам защо доста хора смятат, че рибарчетата трябваше да номинират Екатерина? За тях изключително важно е изгонването на Ивайло, с него просто за обречени да лежат край реката и да жвакат джанки Smiley Този човек не се учи от грешките си, не приема чуждо мнение, просто егото му няма да му позволи да приеме друг лидер и да се раздава за отбора. Цялото му поведение е деструктивно и колкото по-рано се отърват от него толкова по-добре за Рибарите. Екатерина даже не е слабо звено в игрите, например Станимира е доста по-слаб играч от това което виждаме досега, Христа също не я виждам с какво е по-добра от Катя. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт