💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 931
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 885
Дали няма да излезе Иван заради проблемите в кръста и да вкарат двама нови играчи при Ловците и Рибарите? Макар че на този етап ми се струва вече безумно.

# 886
СтоЕнча на последно място от групата, но все пак се открояваше на фона на сегашните ''плувци'' Simple Smile
Не съм съгласна за Стоян,че е на последно място като плувец.Март наистина беше номер едно в плуването,но Стоян също се нареждаше до Пламен и Веско -има техника момчето.Ми то май само това бяха плувците там,ааа и Русалката Laughing

# 887
  • София
Иван кога се контузи? Дали токова го боли кръста, за да напусне. Не ми се вярва.

# 888
  • Испания
Иван кога се контузи? Дали токова го боли кръста, за да напусне. Не ми се вярва.

След като прати Александър на елиминация, рязко се оказа зле и се сети, че има протрузия.

# 889
Начи кръст и от едно кихане може да започне да боли адски при дискова херния... Ако го боли наистина, не му е розово положението. Дългото лежане от нищо правене, лежане на земята, студ нощем - това са все предпоставки имаш ли такъв проблем, да се обади рязко и много болезнено. Иначе може да "спи" с години, ако се пазиш и спазваш някои особености на съществуването с ДХ.

# 890
Рибарите или са много тъпи или просто не искаха да поемат отговорност и оставиха капитана да реши номинацията.

Екатерина за яйцето нямаше какво друго да направи. Яде си го тайно освен ако не успее някакси да ги убеди, че го е снесла сварено Simple Smile

# 891
  • Испания
Знам какво се случва при дискова херния. Коментирам това, което ни показват.

Рибарите или са много тъпи или просто не искаха да поемат отговорност и оставиха капитана да реши номинацията.

Или и двете.

Убедена съм, че не са им позволили да номинират Екатерина.

# 892
Много ми харесва дар словото на Александър. Определено той не трябваше да е на елиминация. Иван ще отпадне, но трябваше да отпадне достойно - да си поеме достойно заслужената номинация, защото както и да го погледнем, той не оправда доверието на съотборниците си, които го избраха за капитан и да ги изведе към победи. Трябваше да си отиде на елиминация, още повече, че с този болящ го кръст е напълно логично така или иначе да си тръгне, но така поне щеше да си спаси племето от други отпаднали /това ако наистина го е грижа за оцеляването на племето/.

# 893
аз пък не виждам никаква причина Иван да се изпрати сам на номинация. Всички са там за победата в крайна сметка, а в една игра всичко може да се случи колкото и да си силен и в крайна сметка Иван може и да си тръгне. Трябва да е луд сам да си сложи примката на врата

# 894
  • Испания
Човек с подобно заболяване не влиза в такъв формат, а да тренира така е

пълен абсурд

# 895
Като се замисля, вече не знам спортно реалити ли гледам или драматичен сериал. Съгласна съм с мнението на 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬.

Вчера какво ми направи впечатление - Ивайло се обяснява, че Екатерина трябвало да остане още в състезанието, защото ... останалото не го запомних, защото беше нелогично. Реално нищо не трябва освен ако от продукцията не кажат обратното.

Историята с краденето на яйца - толкова скалъпена и зле изиграна, че направо съжалих останалите ловци, чиято роля е на заблудени патици.

В предишния епизод речите на Любомир и ревовете също ми бяха скалъпени и не на място. Ако в реалния живот човек се връзва и реве на подобни неща, по-добре да не се опитва да работи никога в колектив, където не всеки те гали с перце постоянно.

Мястото на Екатерина изобщо не е там. Не искам да бъда груба, но според мен тя има спешна нужда от професионална помощ и начинът, по който я използват, е неприемлив.

# 896
Убедена съм, че не са им позволили да номинират Екатерина.

Доста правдоподобна теория според мен, жалко за цирка ако е истина.

# 897
Неприятно съм изненадана от Иван. В началото мислех, че ще е сред силните играчи, той се оказа въздух под налягане. Не знам дали е заради контузията, но заявките във визитката му нямат нищо общо с това, което виждаме в предаването.

# 898
И аз мисля,че не са им позволили да номинират Катя.Все пак "сценарият"се върти около двете сестри.Не знаем какво са намислили за тях с напредването на играта и може би не искат да напусне  формата още сега.

# 899

Общи условия

Активация на акаунт