💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 931
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Еха, верно прекрасен са го направили, чак трудно познаваем 😍 честит да е!
За Иван и аз се чудех дали ще се метне геройски на номинация, но е факт че и да го беше направил някои хора пак щяха да го обвинят в излишен алтруизъм.

# 901
Според мен не номинираха Екатерина, за да не възникват още конфликти. Тя дразни всички и сигурно ако е номинирана би станала съвсем непоносима. Или пък всъщност на нас ни дават само избухванията й, а иначе е много готина? 🤔 😂 Малко ми стана жал за нея. Тя не е добре психически или поне емоционално. Как демонстративно пасеше цвят от детелина... Не знам защо си мисли, че е интересна, просто е противна. Съжалявам, дано не чете тук. Супер тъпо е и да напада така Тодор. Не помня чак толкова зле да се е държал с Йоанна. Че е ръб, ръб е.
Иначе рибарите са много зле като племе. Никаква мисъл.

Аз не виждам как може повече конфликти да станат ако я номинират, отколкото ако не я номинират? тя докато не отпадне ще създава конфликти, най-разумното е да я номинират докато я изгонят и конфликтите ще спрат или поне рязко ще намалеят. Аз така бих разсъждавал и бих я номонирила. Да се надяваш, че един стършел няма да си показва злобата, само защото на теб ти се иска и то ако си затворен на едно тясно място с него е ненормална работа.
Ето - преди рева че няма отбор, сега рева че искала да се изправи срещу Ивайло. Ами да беше казала - номинирайте ме. Това е едно човече, което все е недоволно от нещо.

@Diavolo аз предполагам, че тези грошове ще имат значение, чак когато останат две племена, във втората фааз на играта. Нали с тях ще може да се купува имунитет или храна?

@ everyone - Eкатерина аз съм убеден, че е избягала от  четвърти километър, спряла е викодина  от няколок месеца и сега е в абситенция. Другият вариант е да е не е луда, но да е шмъркала бял прах, и да е спряла да шмърка за предаването и сега да й се отразява. Вижте й  разширените зеници, вижте колко често преминава от едно състояние в друго. Това не са нормални реакции. Нея трябва да я настанят в психо-клиника с усмирителна риза, тя е опасна не само за околните, ами и за себе си. Вместо това ни я показват по национална ТV  в пиков час в битка за 100 000 лева и децата взимат пример от нея.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:09 от Лорд Сняг

# 902
Извинете, че се намесвам по спортната част ама и аз да изокам, дет се вика Grinning

Относно плуването, Азалия е напълно права. Завършила съм спортното училище и ще кажа две неща, понеже са свързани. Първо, аз съм с дисков пролапс на Л4 и Л5 и съответно ми препоръчаха много плуване. Моите съученици плувци се опитваха да ме научат на правилна техника с поне 3 загребвания, но обема на дробовете, който имат професионалните спортисти е адски голям. Нека не забравяме, че тук няма професионални такива, така че дори приемливото плуване е ок. Между другото Март беше радост за окото първия сезон. Ако очакваме да видим Майкъл Фелпс ще бъдем разочаровани. Относно Иван и болките: дисковата херния или дисковия пролапс не пречи да се тренира, стига да се изпълняват упражненията правилно. Аз тренирах доста години, но с повишено внимание. Моя пролапс го получих при неправилно изпълнение на мъртва тяга, но с правилна стойка кляках със 145 кг полуклек. Но дори едно навеждане може да е.. м... буквално. А ако спиш 7 дни на твърда неравна повърхност, верно може да завиеш като вълк на лунна светлина.

# 903
Когато бяха събрали двете сестри пред водещата, те вече крояха планове как като се слеят племената ще въздействат на гласовете. Така че да очакваме, че дотогава и двете ще са в играта.

# 904
Значи ако най-късно другата седмица не я разкарат тази Екатерина, от другия петък директно спирам да гледам. Аз ненормалници няма да гледам (намерението ми бе да гледам спорт и умения за оцеляване, а не кой е по-надрусан и по-некадърен). пък като я върнат в Карлуково с усмирителна риза и пяна на устата - обадете ми се да вдигна тост. (може и на ЛС)

# 905
За Иван и аз се чудех дали ще се метне геройски на номинация, но е факт че и да го беше направил някои хора пак щяха да го обвинят в излишен алтруизъм.
Това ли е Чудомир , че не мога да разбера кой  е той?

# 906
  • София
Е, как, не е ли Любомир? Той има днес имен ден. Нищо, че синеок са го изкарали и доста фотошопиран.
Това ли е Чудомир , че не мога да разбера кой  е той?

# 907
Ами именно , въобще не ми изглежда като някой познат във формата ... то от толкоз корекции как да разбера Grinning

# 908
Когато бяха събрали двете сестри пред водещата, те вече крояха планове как като се слеят племената ще въздействат на гласовете. Така че да очакваме, че дотогава и двете ще са в играта.

За да го плануват значи им е обещано нещо.
Продължавам да се чудя коя от двете е отишла на кастинга и заради нея са сътворили цялата тая "сага".
Йоана казва, че се притеснява за сестра си и може да се окаже, че тя е била принудена да влезе в играта.
 От друга страна Екатерина не знае защо е жива, едва ли е била първа желаеща да влиза в тоя формат.
Яд ме е,че продължават да ни правят на балами.

# 909
Според мен ако Екатерина стигне до втора фаза  целокупно продукцията трябва да бъде съдена за нанасяне на психически травми на младото поколение.Joy

Абсолютно съм убеден, че именно Екатерина е казала, че има сестра и трябва да я включат. Тя е видимо по-нагла, Йоана си има странности, но ако я оценяваме отделно, не е чак толкова лоша. Уви, нататък ще й трудно да се абстрахира от Екатерина (ако остане), и тя ще завлече и сестра си към дъното.

# 910
И двете сестри са ми противни.
С риск да ме оплюете, Тодор ми харесва. Започна да ми харесва като състезател, де.
То май само него и Иванка запомних, другите ги бъркам още.

# 911
като сътезател Тодор се раздава, но не става за лидер, защото не мисли стратегически. освен това е простак. Но на фона на половината от рибарите той е направо златен. когато са пускали Екатерина психолозите жестоко са се издънил, а при Ивайло явно никой не го е проверявал физически какво може.

# 912
Аз смятам за издънка , че Ваня преотстъпи мястото си на капитан на Теодор. Когато беше тя , всичко вървеше по план и печелеха , а откакто е той , зле стават нещата, не защото е слаб, а защото просто за мен този човек е строго индивидуалист.

# 913
Лорд Сняг,защо така го подценяваш😉?Забрави ли кой победи цялото племе и им беше първи капитан?Аз Тошко го харесвам.Грубоват,простоват,но искрен и изцяло себераздаващ се в игрите.За разлика от Георги(с който прочетох,че беше сравняван),който беше подъл,подмолен,интригант и отмъстителен.Честно казано проблемът ми донякъде да не го харесвам,е Ваня.Още като я гледах в предаването на Гала(май там беше),ми направи впечатление на много добре подготвена физически жена.

# 914
Аз смятам за издънка , че Ваня преотстъпи мястото си на капитан на Теодор. Когато беше тя , всичко вървеше по план и печелеха , а откакто е той , зле стават нещата.

Това изобщо не е вярно. Може би ако Ваня си беше капитан Ева щеше да плува като Таня Богомилова.
За вчерашната загуба няма вина капитана, а Ева и Симона.

Общи условия

Активация на акаунт