💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 429
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 225
Ооо, Любо, браво! Митето и Ванчето ще получат шут в самочувствието, не може да заблудят всички или другите да се правят на тъпи зорлем.

# 226
  • Варна
Любчо ми е страшен сладур, струва ми се душа човек, а и на визия е хубавец.

# 227
Струва ми се, че скарването на масата между Любо и Митко е заради загубата номонацоинната утре. Жътварите сигурно ще загубят и ще се номинират и май Любо ще е първия

# 228
е този Митко супер долно го номира още на предната номинация. Доста педалска постъпка беше

# 229
От Нова телевизия трябва сериозно да се замислят да сменят продуцента на "Игри на волята". Това тази вечер беше излишно. Без него днес епизодът беше добър, играта беше комплексна и това ми хареса.

# 230
Надявам се Митко да отпътува в петък за нейде си 😁
Йоанна е мило момиче, ама сестрьонката и е.. БулШит 👀 Можеха са ни спестят 40мин ББ.

# 231
Надявам се Митко да отпътува в петък за нейде си 😁
Йоанна е мило момиче, ама сестрьонката и е.. БулШит 👀 Можеха са ни спестят 40мин ББ.
Чак 40 не, по-скоро 20. Би било интересно, когато имат свободно време да направят коментарно студио, а не да пълнят с драми.

# 232
  • София
Митко и Ивана когато и да им бият шута все ще е късно.
Кифльо и кифла, ужасна комбинация.

# 233
Все по-тъпо става, уви.
Въобще не ме интересуват драмите на всеки по улицата.
Ако искам драми - има ги навсякъде.
Целият формат отиде на кино.
Сега само чакаме Наталия от Море от любов да изплува до понтона с балонче-сърце в ръка и вече можем да късаме ризите.

# 234
Охх..тъкмо дойде моментът със сестринската псевдо драма - голям смях ме напуши на измислената история и дори не пидозирам защо беше нужно. Голям праз, че са различни личности с различни цели, че  то това си е съвсем естествено даже.

# 235
  • SF
Едва са я измислили тази история със сестрите. Доста скучно и.... направо никакво.
В следващия епизод някои може да се окажат съпруг и съпруга.
И понеже няма какво повече да направят, освен че Аууууу две сестри са разделени в две враждуващи племена!!!!, едната трябва да краде яйца. Никаква креативност!

# 236
  • Испания
Резултати от анкетата

# 237
  • София
за новата анкетата
Да, трябва да вкарат нов играч и то мъж и то при Ловците, защото не са равнопостоваени при битките. Ловците са с трима мъже.
И те не са виновни за напускането на Пламен, т.е. при подобни форсмажорни обстоятелства, продукцията трябва да се намеси и да изравни везните.

# 238
  • Sofia
Митко и Ивана когато и да им бият шута все ще е късно.
Кифльо и кифла, ужасна комбинация.
Лека прилика са си. 😊

# 239
за новата анкетата
Да, трябва да вкарат нов играч и то мъж и то при Ловците, защото не са равнопостоваени при битките. Ловците са с трима мъже.
И те не са виновни за напускането на Пламен, т.е. при подобни форсмажорни обстоятелства, продукцията трябва да се намеси и да изравни везните.

Аз очаквам скоро и някой от рибарите самоволно да напусне, там е пълна лудница.

Общи условия

Активация на акаунт