💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 993
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 690
Вайс какво каза? Аз нищо не му разбрах :/

Слушай какво говори Сюзън. Той повтаря същото малко преоформено.

# 691
Сюзън може и да ревнува от Джери.

Джералдин си се умилкваше на Вайс, той нещо не се дърпаше. То мъж дърпа ли се на женско внимание?

Че тя не е точно любимка на Сюзън, предположих още когато вместо да повтори вота на Вайс, Сюзън номинира нея, а не Елена.

# 692
  • Sunshine state
Мъти си водите и още как Иванка - тя вече разцепи племето и даде наклон кой как да мисли, видя се. Патката Сюзън й приглася, защото самара тя е лисица и знае накъде задуха вятърът като загубиха номинационната предната седмица. И не вярвам, че с Митьо си говорят само невинни неща. Това, че не го дават, нищо не означава.

# 693
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Връщам се на дискусията от няколко страници по-назад защо Мая е сред тези некадърници.
Мая има вид на nerd,която по цял ден чете,не е добра в комуникацията с хората,тиха е,грозновата,дори мижитурка,лесна за тъпчене,задръстена девственица.Сама си казва,че и не спортува и от продукцията са си казали - А,ето тази загубенячка ще я сложим в най-слабият отбор,да има на кой да си го изкарват.

Така де,ама Мая въобще не се оказва толкова слаб състезател,нито мухла.Като цяло Рибарите са ми най-най-неприятното племе,да не кажа,че са абсолютно жалки на терена,но Александър и Мая искам да стигнат далече,след цялото това начално фиаско,което търпят.

Всички участници са избрани на някакъв принцип и да има шарения в образите им.Тази ще е примадоната(Ивана),онази ще е загубенячката(Мая),въздухар ще бъде Ивайло,друга пък ще е истеричната,която никой не поняся(Катя),групичката на силовите,тренирани играчи(Тодор,Милен,Вайс,Ваня..),аутсайдерки(Станимира,Христа,Йоанна..),клоун на сезона пък ще бъде Николай и така.Гледат им сеира и им "подсказват лекинко" какво,къде да кажат за допълнително напрежение.

Станимира хубавка? Ужас.Има си типична селска физиономия,с тези черни корени и оранжево-жълти коси,от онези момичета,които по цял ден на кафенцето,лапнали цигарката.Платила си е в платения бургаски университет(забравих му името),за да "учи" право..ама пък звучи престижно.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 18:46 от Adoralova

# 694
Ама ако беше платила за Американски щеше да е престижно? Grinning

# 695
Е, не може всички да са хубавки колкото теб! Някои и на селска хубост са доволни.

# 696
  • София
И аз се изненадах от определението хубава за Станимира. Някак ми простее излъчването й. И като най-силна черта да определя и да се хвали, че е хитрост... Доста тъпичко.
Странен ми беше и на мен скандалът на жътварите снощи. Не им е нужно да си правят лагери сега. Или пък като нямат проблеми с оцеляването на т.нар.лукс почват да мислят за тъпотии. Мисля че и в предния сезон ставаше така, ловците и те са дърляха като бяха в прилични условия. Явно човек иначе не обръща внимание на някои детайли като други неща не са му наред. Това с беленето на ябълката снощи беше просто ужасно. Иначе Ивана ми е смешна и ме забавлява. Много ми напомня по начин на говорене на Кобилкина. Не ме дразни до степен да ми е непоносима. Не мога да кажа същото за Джери, не знам защо. Хили се някак винаги, изглежда ми малко неадекватно в някои ситуации. Може би е много малка просто. Сюзан също гледа като изтървана някой път.
Предлагам за другия сезон да вкарат братя! И да крадат ябълки.

# 697
Adoralova, интересно мнение.

Аз лично не намирам Мая за nerd, а ако не знаех коя е, бих решила, че е рускиня, не знам защо. Във фигура не е особено нежна и финна, но почти всички от останалите участнички също не са крехки фиданки.

# 698
Аз направо предлагам цял род да вкарат.. Пък и ако са в един отбор Grinning

# 699

Късно е другият сезон.Още този да ги вкарват.Вече има дракон,  умрял от глад,  ако му откраднат някоя ябълка голям сеир ще стане;)
Представяте ли си рибарите да намерят някое дърво с ябълки,  и някой да им ги краде;)

# 700
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама ако беше платила за Американски щеше да е престижно? Grinning

Доколкото ми е известно,там се влиза с голям умствен капацитет и знания,които видимо липсват у Станимира,щом за нейни плюсове не намира нищо друго да изтъкне освен хитрост.
Да не говорим за копането на торбичките,колко интелигентно ровеше само в една точка и надълбоко.То не се изисква PhD диплома,да се сетиш да разровиш и в страни. Rolling Eyes

# 701
...
Не мога да кажа същото за Джери, не знам защо. Хили се някак винаги, изглежда ми малко неадекватно в някои ситуации. Може би е много малка просто.
...

Това хилене и аз не го разбирам - толкова ли всичко ѝ е весело и забавно, някакъв опит за флирт ли е или просто е пушила нещо Rolling Eyes

# 702
Някои хора се смеят,когато са притеснени или изнервени.Може и това да е причината при нея.Нямам търпение да стане 21ч.При рибарите предполагам,че на всички ни е ясно кои ще са номинираните.Но кои други ще са на номинации,кого ще номинират,може само да гадаем.
П.п Научих имената на всички😂

# 703
  • Испания
Ивана

Елена

# 704
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Тази джукестата даже ябълката не може да си обели?
И как само я привиква през минутка. Не можа да поиска кафето с колата. Баси и разглезеното и нагло същество.
Не че не може, ама не иска. Тя е някаква херцогиня, на която всички трябва да й прислужват.
Diavolo и Лорд Сняг, много се дразня от такива лигли.....дошла от село с тоалетна върху изкопан трап на двора, не виждала баня, а само дървено корито, кокошките я гонят да я кълват, прасета, овце, кози не виждала.... и вижте ме ГОЛЯМАТА РАБОТА, айде не на нас тия.... / визирам само лигли, не се отнася за живеещите на село /.
Предполагам, че ако накарат херцогиня да направи  каквото и да е и и покажат какво се иска от нея ще се справи, ама наша Иванка тттццц...нИ моЙ!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 20:02 от tutulina

Общи условия

Активация на акаунт