💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 703
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 320
Какво ли ще се случи със стоте гроша на Ивайло , когато другата седмица ( се надявам) изхвърчи от играта.

# 1 321
А  знае ли се какво става с жълтиците на отпаднали изхрачи?
Направи ми впечатление, че Тошко е по- нисък от Ева или колкото нея, акоментираха подигравателно, че тя е много ниска.

# 1 322
  • Sofia
И аз стискам палци жътварите да са на реката. Много ме е яд, че пилотчето остана. Не харесвах Ева, слаб играч е, но този е мега дразнещ.

# 1 323
  • SF
Странно ми е да влизат нови играчи - нахранени, къпани, неуморени. Малко нечестно е за старите, които се изпокараха, влюбиха, живяха без огън и така нататък...
Иван Дракона даде голяма заявка, а накрая се оказа болен от нещо, което му пречи да участва. Защо въобще е избран?
Ако 3 седмици след началото (за играта реално са 8-9 дни) вкарат нови хора, участниците нямат равен старт.

# 1 324
  • София
Пропуснах - Мая защо са я изкарали?
Иво според мен беше спокоен, не че не му пука. Мисля че просто си е такъв и навън. Хладнокръвието често се бърка с дебилизъм. Но си е добро качество.
Йоанна - доста тъпо, ако го направи.
Кое налага нови попълнения? Миналата година Йоана като се отказа, не вкараха никого. На мястото на Георгиус също.

# 1 325
Направи ми впечатление, че Тошко е по- нисък от Ева или колкото нея, акоментираха подигравателно, че тя е много ниска.

Казаха, че Ева е 45 кила. При условие че не е много слаба, за да е на тези килограми и да изглежда така, трябва да е около 1.60м, не повече според мен. Но може и да бъркам.

Elwing, Мая е имала проблеми със стомаха няколко дена и било сериозно. Не дадоха повече информация.

# 1 326
  • София
Ако Йоанна наистина умишлено съботира пъзела ще е тотално падение за Тупарев и целия сезон. Тежък пирон в ковчега. Какво от това като и е сестра? Тя си има племе и ще се раздава за него, такива предателства са немислими. Дано не станем свидетели на подобна простотия. Не вярвам до последно.

# 1 327
  • София

Казаха, че Ева е 45 кила. При условие че не е много слаба, за да е на тези килограми и да изглежда така, трябва да е около 1.60м, не повече според мен. Но може и да бъркам.

Аз съм 45 кила и съм 1,60. Тя е повече килограми. Аз съм по-слаба от нея видимо.

# 1 328
  • SF
Ще стане интересно, ако и Катя реши да пропусне, за да не прати племето на сестра си на онова блато при чакалите.

# 1 329
Дано поне новите играчи да са добри в битките и да имат хъс за победа.

# 1 330
  • София
Ако Йоанна наистина умишлено съботира пъзела ще е тотално падение за Тупарев и целия сезон. Тежък пирон в ковчега. Какво от това като и е сестра? Тя си има племе и ще се раздава за него, такива предателства са немислими. Дано не станем свидетели на подобна простотия. Не вярвам до последно.

Ами като гледам какви Биг Брадърски драми бутат в това предаване, грам няма да се учудя.

# 1 331
  • София
Ама ако има нови играчи, трябва и на Ловците да дадат. Иначе няма да е справедливо. Аз в анкетата гласувах с 'Да' но сега вече не мисля така. Играта понапредна. Трябваше да вкарат човек на мястото на Пламен веднага. След няколко дена още. А то мина седмица и половина.
Но може и да са се забавили, защото не са очаквали може би, а и то не може ей така да вкарат някой от днес за утре. Този човек може да работи, да има ангажименти, може и тест да са чакали за ковид-19, знам ли и аз.

# 1 332
  • София
Абе това предаване е толкова зле продуцирано, че няма докъде. Гледам го само защото съм състезателна натура и обичам такива формати, ама яко ми пили по нервите Joy

# 1 333
Логично е да вкарат нови играчи само на мястото на отпадналите не в игри участници, тоест при рибарите и ловците. А това са Пламен от ловците и Иван и Мая от рибарите.

# 1 334
СТАТИСТИКА ИВ Сезон II (актуална към 20.09 )

Битки между трите племена :
Ловци - 3 победи ( 4 играни битки )
Жътвари - 1 победа  ( 4 играни битки )
Рибари - 0 победи ( 4 играни битки )

Битки между две племена :
Ловци - 0 победи ( 2 играни битки )
Жътвари - 1 победа ( 1 играна битка )
Рибари - 1 победа ( 1 играна битка )

Индивидуални битки
битка за спасяване от елиминационен дуел - Тодор 1 победа ( 2 битки ),  Алекс 1 победа ( 1 битка ) ,Ивана 0 победи ( 1 битка ), Ева 0 победи ( 1 битка ), Ивайло 0 победи ( 1 битка ), Лазаринов 0 победи ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка )
елиминационен дуел - Лазаринов 1 победа ( 1 битка ), Ивайло 1 победа ( 1 битка ),Елена 0 победи ( 1 битка ),Ева 0 победи ( 1 битка )
битка на съюзниците - Вайс 1 победа ( 1 битка ), Станимира 1 победа ( 1 битка ), Милен 0 победи ( 1 битка ), Тодор 0 победи ( 1 битка )
битка за определяне на капитан - Ваня 1 победа , Ивана 1 победа, Ивайло 1 победа

Грошове
Лазаринов 100
Ивайло 100
Тодор 50
Вайс 30
Станимира 30
Алекс 20

НОМИНАЦИОНЕН СЪВЕТ

ЛОВЦИТодорМиленЛазариновПламенВаняСимонаЕваЙоанна
Съвет 1ЙоаннаЕваЕваХХХХХХТодорЛазариновЛазариновЛазаринов
Съвет 2ВаняЕваЕваХХХХХХТодорЙоаннаТодорЕва
Съвет 3ХХХХХХХХХХХХ