💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 303
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Испания
Според мен Ивайло нарочно се държи така и мен не ме дразни. Лежеше преспокойно, докато другите "му премиваха кокалите" и той ги чуваше, но само се усмихваше.

Влачи се по време на играта и пак победи титана на мисълта Ева, която сто пъти се върна да брои.

# 1 441
  • Sofia
Ева толкова си може.Но поне имаше някакъв хъс.
Ама то и този толкова си може...

# 1 442
  • София
За такъв тип игра това поведение беше точно. Миналата година и Наско не е търчал на същата. Иво беше безпогрешен и хладнокръвен, колкото и да е неприятен за някои.

# 1 443
За такъв тип игра това поведение беше точно. Миналата година и Наско не е търчал на същата. Иво беше безпогрешен и хладнокръвен, колкото и да е неприятен за някои.

Георги тогава обаче бая си потича Joy

# 1 444
  • Испания
Като каза "Георги"...

Аз се чудя къде са мемоарите на Сашето, а той бил зает.

# 1 445
Аз харесвам само Тодор,мъж от всякъде. На другите даже имената не мога да запомня пък и на тези години външност без покритие не може да ме впечатли.

# 1 446
Тодор е примитивен с отстарели разбирания за жената като по-нисше същество. Не ми харесва как провокира и се самоизтъква. Много ми е смешен като си мърда мускулите на гърдите. Сигурно си мисли, че жените припадат по това. Simple Smile
Не мога обаче да отрека, че се раздава в битките.
Много нисъчък обаче, а те ниските мъже яко ги тресат комплексите.

# 1 447
  • Sofia
На мен никой от мъжете не ми харесва, като визия говоря. Колкото до корекциите и визията на Христа, лично за мен се е орезелила, има издадена напред захапка и с тези джуки е още по-видимо.

# 1 448
Мале, аз съм много капризна... На мен само Ралица и Димо ми харесват.

# 1 449
  • Бургас

Аз съм по-зле. Само Димо харесвам 😂

# 1 450
Ти си направо безобразна! Joy

# 1 451
На мен Димо,снощи така гиздосан и като застана пред Езерняците,ми заприлича на Дракона.Линейка,кадър..изтървах и за миг реших,че капитана си проверява отбора.Много си мязат.

# 1 452
  • Испания
Тя е малка, но вече знае как да се уреди тук и там. Адски антипатична!

# 1 453
Чисто като визия аз лично харесвам Ева,Сюзън и Ваня. Гласът на Ева е определено секси понякога. Харесах и Ивана на снимката от студиото на Дом2. Там е преди да се "разкраси" и е много по-хубава според мен.

# 1 454
Тя е малка, но вече знае как да се уреди тук и там. Адски антипатична!

Скрит текст:

Присъствието ѝ и начинът, по който ни я показват досега в ИВ, са ми като някакво продуктово позициониране.

Общи условия

Активация на акаунт