💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 54 223
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Тук не е толкова неприятна 😀 Имаше по-назад в темата и снимка на Йоанна с по-добре оформени вежди и изглеждаше симпатична.
От жените визуално определено Ева ми харесва най-много. От мъжете... трябва да помисля.

# 1 456
  • Испания
Скрит текст:
Тя е малка, но вече знае как да се уреди тук и там. Адски антипатична!

Скрит текст:

Присъствието ѝ и начинът, по който ни я показват досега в ИВ, са ми като някакво продуктово позициониране.

Тате е платил, но не се е сетил преди това да я ошлайфа. Първо говора.

# 1 457
  • Sofia
Гледам предаването само от няколко дни и съм малко, като в небрано лозе. Grinning
Цялостно – отвратителни участници. Как можаха да подберат такива нелицеприятни образи?! Засега не съм си набелязала фаворит. Нямам идея дали до финала на предаването ще си харесам някого.
Определено мога да кажа, обаче, че ми се иска победителят тази година да е жена.

# 1 458
Чисто визуално ,без да си отварят устата от мъжете ми харесват Ивайло и Милен -високи и снажни Laughing ,а от момичетата -готината Ева ,Ивана -изобщо не ми пречат устните и дори ги намирам за секси и малко само Ваня

# 1 459
Не успявам да изчета всичко и не знам дали е коментирано вече, но Ева със сини лещи ли е? На няколко пъти ми се стори, че нещо ми кафенеят очите и

# 1 460
Не успявам да изчета всичко и не знам дали е коментирано вече, но Ева със сини лещи ли е? На няколко пъти ми се стори, че нещо ми кафенеят очите и
Да, очите ѝ са кафяви.

# 1 461
Мàни... Аз се клех в живота си, че сините очи са си нейни, а то какво излезе. Изложих се като кифладжия! ☺️

# 1 462
Нереално сини ми изглеждаха. Особено на фона на водата изглеждаха невероятно красиви, а то каква била работата

# 1 463
  • Sofia
Преди години носех сини лещи и абсолютно никой не можеше да разбере, че това не е истинският цвят на очите ми. Stuck Out Tongue Winking Eye Що комплименти съм отнесла за "невероятните си очи", ум да ти зайде. А сега, доколкото знам, индустрията с цветните лещи доста се е развила, та допускам, че е съвсем възможно лещите да са станали още по-естествено стоящи.

# 1 464
Тези сини лещи, са очеизвадно лещи, а не са евтини. Имам и зелени, те са по-прилични. От същата марка и цена са. Но сините изобщо не изглеждат така естествено като лещите на Ева или просто на нея много и отиват такива очи.
Скрит текст:
Некомфортно е гледането през тях. Пречат на периферното зрение и никога не бих си сложила цветните очи за отговорни моменти кооолкото и да съм суетна.

# 1 465
  • Sofia
Е, да, има всякакви вариации на синьото на днешно време: един стоят по-натурално, други – подчертано изкуствено. Моите навремето бяха сиви / притъпено сини и ми стояха страхотно. Жалко, че вече не мога да нося цветни лещи (поради развита чувствителност на очите).
О, аз моите ги ползвах всеки Божи ден, от момента, в който се събудя, до този, в който си легна да спя. Бях късогледа, та нямаше как. Никакъв дискомфорт не съм усещала, а ги носих в продължение на доста години.

# 1 466
И аз нося лещи години наред и всеки ден, но безцветни. Трудно се гледа периферно с цветни. С другите нямам никакъв проблем.

# 1 467
От жените Елена най ми допада като визия - най-естествена ми е. Станимира е чаровна. Ваня също има някакъв по-особен чар. И Джералдин е хубава. От мъжете Любо определено е хубавец, но ми е една идея по-сладникав. Владислав също е симпатичен. И Александър ми харесва, особено ако обръсне брадата.
Но и аз гласувам за Ралица и Димо като най-привлекателни! Smirk

# 1 468
От мъжете харесвам Любо, защото е кавалер и се опита да защити Джери. Милен също ми допада като мъж.
От жените Джери, Ваня (визуално), защото са естествено красиви, а Йоанна ми харесва като човек. Ева ми е с малко лисича физиономия иначе с хубаво тяло.

# 1 469
  • Sunshine state
Явно съм с много особен вкус, понеже на мен ни един от мъжете не ми харесва и то не само, че не ми харесва, ами даже не ми е и симпатичен. Нито пък водещия.
От жените Иванка е хубавица, но без джуките и ако може да не говори.

Общи условия

Активация на акаунт