💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

• 53 737
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
За мъжете и аз трудно бих посочила. Само симпатични са ми някои - Влади, Любо и Димитър.
Ева без лещи е много по-добре. Иначе имаше мъртвешки поглед.

# 1 471
  • Sofia
Е тя Иванка, ако можеше и да не присъства щеше да е най-добре. Simple Smile Когато и да си тръгне все ще е късно. Не знам, има нещо ужасно в това момиче, само като я видя и ме избива на агресия. Прилича ми на паразит, който се прилепва и смуче, и смуче докато не изцеди и последната капка от жертвата си.  Дори да приемем, че това е поза и сценарии, някак си много добре й се получава. Не харесвам паразити и няма как да я харесам по никакъв начин, и причина.

# 1 472
  • Испания
Ето ви Ева с нейните очи. Триста пъти по-добре.

Роберта е станала ютубър.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 00:07 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 473
  • Вестерос
Снощи са излъчвали на живо в инстаграм.

Сериозно ли това е Амелия-Мира? Не мога да повярвам! Лудост е. Беше хубавица... Какво общо има с този?

# 1 474
Не бих нарекъл уoutuber някой с 20 абоната. Аз имам повече абонати без да съм качил и един клип 😁

На мен от жените визуално най-много ми харесва Елена май. Харесват ми реакциите на Станимира. Много се зарадвах като спечели.

# 1 475
Станимира е сладка и добричка.
Като красота ми харесват тази, която си тръгна първа и Джералдин. Както и малко Ваня! 😂

П.с. Не съм гей, ама мога да кажа, че полицайчето е симпатяга!

# 1 476
Станимира е сладка и добричка.
Като красота ми харесват тази, която си тръгна първа и Джералдин. Както и малко Ваня! 😂

П.с. Не съм гей, ама мога да кажа, че полицайчето е симпатяга!

И само мъже да беше написал, че харесваш от участниците, едва ли тук някой щеше да си помисли, че си гей.

# 1 477
  • Испания

Сериозно ли това е Амелия-Мира? Не мога да повярвам! Лудост е. Беше хубавица... Какво общо има с този?

Не знам. Не съм гледала прякото излъчване.

# 1 478
  • София
Тя сама беше споделила в социалните мрежи, че си е направила ринопластика малко след "Игри на волята". Според мен си е добавила и сравнително малко количество филър в устните.
Скрит текст:

# 1 479
  • SF
Ринопластиката, добре. Направила си е кукленския нос, за да е като всички - Емилия, Преслава... А останалата дегизация?

# 1 480
  • Испания
Ева

# 1 481
Ринопластиката, добре. Направила си е кукленския нос, за да е като всички - Емилия, Преслава... А останалата дегизация?
Те тия неща вървят комплект.
Носът е правен в Турция, хубав е. Съвършен. Не е като майкълджексънския нос на Преслава. На тази и свърши носа просто.
Има филър и в устните, да, но наистина е премерено. Мааалко повече е трябвало да сложат в горната устна или да не пипат долната. Хубава е пак, но изглежда като поддържана жена с 20 години отгоре... Не завиждам.

Друго ми е интересно на мен - сама, с две деца, работи, ама не е собствен бизнес, мъже около нея уж няма... Кой и финансира екстрите?!

# 1 482
  • Испания
Ева пак е сложила лещите. Като измита е /което означава безцветна - да не се чуди някой какво е/.

# 1 483
  • Sofia
Амелия-Мира беше красиво момиче,  и пак не разбирам - природата дала, та дала, а ти сам се правиш за резил -за едната мода!?

# 1 484
Ева какво се обяснява, че не се има за красива, тя е толкова самовлюбена в себе си и не може да го скрие. В малкото време, което имаше, дори подчерта, че някой ѝ бил споменал, че е толкова хубава, че не била за отбора на ловците - е, точно това човек, за когото вътрешната красота наистина е важна, нито би казал в ефир, нито пък би го запомнил.

Общи условия

Активация на акаунт