Отговори
# 150
  • София
Не знам за вас, но според мен този път Еда ще си тръгне. На Серкан няма да му издържат нервите и той, който никога не се разболява, ще легне болен. Дали някой ще я повика или тя самата ще реши да се върне, не знам, но това ще е моментът на истината. Simple Smile

# 151
"Ашк "  "Любов от пръв поглед " всичко е  вярно ,но те се страхуват да си го признаят защото при тях всичко започна  със заяждане , с нагласа за отмъщение и ясно ,открито ...."Мразя  те " Аааа ,как се преглъща  това ???

# 152
Брех, доживяхме Серкан Болат да се разболее!
Еда да си тръгва наистина защото ми писна  с този договор и с това навиране на Селин в ръцете на Серкан, което е нездравословно и болезнено за всички.
Иначе епизода трябва да се гледа с превод определено.

# 153
Не ме изоставяй! Нека и аз дойда с теб....

Целия гняв на Диди е така си отлетя какво да ви кажа....

уж не съм " мека Мария" , но ми се сви сърцето, като видях свития като малко дете плачещ Серкан.
Благодаря на всички за коментарите и компанията

Гости, Керем това с мене години наред с лека ръка го прави ,но най-вече във Въпрос на чест даже и сцената ми напомни на бълнуването му за Сибел когато вече беше умряла.И как викаше,че не го е видяла е така се тресеше на диванчето докато не го видя Кюбрета.

Тази година все съм султанджъ и това ме изнервя след Дженк май мъжете ги закопах с него барабар....все ме нерви даден персонаж от мъжете с нещо и все заставам на женска страна ,а това много рядко е било....

# 154
Момичета Hug, да си кажа, че много ми харесва епизода, страхотни картинки гледах:stuck_out_tongue_winking_eye:
Благодаря ви за поясненията Heart Decoration
Измъчват ни, но със стил!
Много ми стана смешно, как си представяхме ревниния Серкан, а пък видяхме съвсем друго, хареса ми заигравката между старши Болатови.
Страхотен Керем!
Серкан ще влезе в правия път, още малко, ще има да догонва таксито. Wink

# 155
# 156
Еда как разбра ,че Серкан  обича Селин ?!?!?!?!  Чуднооо.....

# 157
Ще се повторя, но не мога да се сдържа - страхотен женски образ правят сценаристите с Еда. Честна до болка и жертвоготовна до смърт. В тази част на историята от Серкан я отдели неговата реакция на съобщението на Селин и Ферит. Как само си дръпна ръката и остави нейната да виси. И понеже го обича твърде много се опитва да му даде, това, което си мисли че той иска. И понеже сигналите от Серкан са твърде противоречиви, тя целенасочено продължава да тика Селин в ръцете му. Защото е по-логично той да обича тази, с която е бил рамо до рамо през целия си живот.
Харесва ми, че в този сериал приятелите около ГГ са много. Че има с кого да споделят и отпуснат, защото това е нормалното човешко поведение. Нека да има драма. Още не са разкрили демоните на Серкан. Не са разказали трагедията с брта му. Предполагам, че се съобразяват и със завръщането на "тежките" зимни сериали.
Като видят кое а къде е с рейтингите ще ги сдобрят 😜

# 158
Ninika, Flowers Hibiscus епизода си беше много хубав и не само по картинки, тук съм напълно съгласна с DariVale - това май е най-силния епизод до сега. На мен поне много ми хареса. Айдан не е истина колко прилича по характер на Еда, за Алптекин и Серкан няма нужда да казвам. Жалко че нашето момче ще остави звездичката да си отиде, и ще го разболеят от мъка, за да може да и каже че иска да е с нея. Дано като му премине треската да му се е изпарила гордостта (или поне част от нея), че ако трябва всеки път да го разболяват, за да си признава чуствата... Thinking
 DariVale и с последното ти мнение съм съгласна.
Ами вече се връщат силните сериали и е крайно време да ни зарадват. Не може сто епизода да пишеш идва серия бомба гиби и после бомба йок. Unamused А за серията ще пиша утре на свежа глава и след английските буквички. Лека нощ, момичета Nature Stars

# 159
Като гледам, сега пак фрагмента, май няма да я догони, тя ще тръгне с таксито, но какво ще я накара да се върне Thinking
Хубав ден Flowers HibiscusNature Sunny

# 160
Като гледам, сега пак фрагмента, май няма да я догони, тя ще тръгне с таксито, но какво ще я накара да се върне Thinking
Хубав ден Flowers HibiscusNature Sunny

Animal BeetleДобро утро! Според мен разболяването му . Ането  ще се обади на Еда, понеже от личен опит знае ,че тя лекува с душа, сърце и ръце  и те така.
    Animal BeetleТози фраг ми заседна на гърлото. Браво на Керем!С едно преглъщане "каза всичко, което е вътре в него".Това е дар Божи!
    Animal BeetleЕда въплъщава образа на истински обичащ човек.
Animal BeetleЩе пиша повече след руския превод.
 Хубав ден!:Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 08:27 от Mery18

# 161
Привет момичета! Не само, че гледах посред нощите, ами и сега си гледам някои моменти от серията. Много ми хареса, макар и без превод. Ама нещо зациклих на това какви скумрии са тези Ферит и Селин... Тъкмо сложиха пръстена нашите слънца - само колко копнеж, неизказано щастие, взаимност имаше и у двамата и онези "довтасаха" с новината. Не им оставиха две минути да се порадват!!!

# 162
Е, Аполоне, предпочете да изгаряш всеки път, когато я видиш?
           Постави работата и гордостта си преди НЕЯ?
           Я слез на земята!

Ако за Селин Серкан е мъжът-мечта, то за Еда трябва още да порасне.

ТЯ му подари целия свят. ТЯ стана целия свят. И го напусна.
          Свят без Еда?  Свят без въздух, без вода, без светлина.
          Мрак. Опустошаваща болка. Изгаряща липса.
          О, тази болка -  от собствената ти нерешителност; от чувства, които всяка клетка в теб крещи, но са стегнали гърлото в болезнена хватка и не можеш даже да прошепнеш.
           Болкоооо...!

Моите чувства в съчинение по картинки и след вашите разяснителни постове.

Хубав и успешен ден!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 19:05 от s...v

# 163
Рейтингът от снощи Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:48 от mi_si

# 164
По резюмето ми се стори , че другия епизод 11 .. ще е доста тъжен и тежък.

Рейтинга е супер, бравоо !!! Heart

Общи условия

Активация на акаунт