Отговори
# 270
Привет,
чета коментарите ви последните два дни и се сетих, че Серкан сподели с един от клиентите на фирмата, който му разказваше за любовта към жена си, че никога не е изпитвал такива чувства. Не си спомням в Анталия ли бяха или с този чиято жена беше болна и трябваше да направят къщата за певицата за 1 ден.

# 271
  • София
От няколко дни обсъждаме любовта на Селин (споделена-несподелена) и напълно обърканите чувства на Серкан! Определено, до този момент не са ни намекнали по никакъв начин, че Серкан приема Селин само и единствено "като приятел и близък на семейството човек"! Напротив, Серкан продължава да се колебае в отношенията си спрямо Селин (припомнете си разговора със самата Селин в конюшнята, или разговора му с Енгин в еп. 10, в който той каза на Енгин, че Селин е жената за него според логиката)!

Напълно различно виждаме с теб ситуацията, в което няма нищо лошо. Simple Smile Обожавам да чета противоположни на моето мнения, защото те разширяват кръгозора ми и често ми помагат да видя ситуацията от друг ъгъл. Не малко пъти съм си променяла мнението в следствие на подобни диалози. В конкретния случай обаче твърдо заставам зад позицията си, че Серкан не обича Селин и любовта й на този етап е несподелена. Смятам, че съвсем скоро сценаристите ще ни разяснят чувствата му и това не се е случило до момента съвсем умишлено - трябва да има интрига все пак. Освен това логиката и какво казва Серкан нямат нищо общо с това как се чуства. Както не е заявил открито, че не я обича, така и не е признал обратното. Wink Единственото, което сме чули, е, че е най-логичната жена за него. Нищо повече. За мен това по никакъв начин не означава, че я обича и иска да бъде с нея. Но нека видим какво са ни подготвили сценаристите и пак ще коментираме. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Във всеки един епизод до тук ни показват сцена/диалог, в който Серкан казва нещо, което съвсем логично сочи към това, че той  иска да бъде със Селин! Затова не само Еда разчита неправилно сигналите от негова страна, Селин също ги разчита неправилно! Това, което е странно, провокиращо и интригуващо за мен е всъщност как и защо един горд мъж като Серкан Болат, "захвърлен" от Селин все още  продължава да твърди пред себе си и околните, че Селин е логичния избор за него?!

Интересно, но аз не съм усетила в нито един диалог или сцена до момента (все още не съм гледала еп. 10) Серкан да иска да бъде със Селин. Единствено съм наясно с това, че иска да развали годежа й с Ферит и той да се махне от живота им. Но за събиране със Селин не е ставало приказка или аз съм пропуснала нещо. Thinking Дори в първи епизод си спомням, че Еда го попита дали иска да си върне Селин и той й отговори нещо от сорта на "не, искам просто да не е с Ферит". Относно твърденията му, че Селин е най-логичната жена за него - виждам огромен смисъл в това. Той самият иска да се убеди в същото. Защото усеща, че се влюбва в Еда, а за него тя е най-немислият вариант. Най-малкото, защото е убеден, че тя не го харесва по същия начин и иска да се избави час по-скоро от присъствието му. Той не искаше да разделя Селин от Ферит, за да се събира с нея. Просто в момента се е вкопчил в Селин, убеждавайки себе си и околните, че тя е жената за него, защото го е страх от чувствата му към Еда. Скоро ще разберем дали съм права. Smirk

За мен е по-интересно защо е толкова плах в любовта? Защо чувствата му към Еда така го бъгват и сдухват? Защо не може да признае пред себе си, че е привлечен от нея и я желае? Надявам се и на тези въпроси сценаристите да ни дадат подобаващо добри отговори.

Привет,
чета коментарите ви последните два дни и се сетих, че Серкан сподели с един от клиентите на фирмата, който му разказваше за любовта към жена си, че никога не е изпитвал такива чувства. Не си спомням в Анталия ли бяха или с този чиято жена беше болна и трябваше да направят къщата за певицата за 1 ден.

Редактирам се, защото този коментар е дошъл малко, преди да публикувам моя. Simple Smile
Сещам се за това му изказване и мисля, че беше с мъжа с болната жена, която се е излекувала, и който им даде проекта за 24 часа. Дори си спомням, че се усети, след като го каза, че все пак е сгоден за Еда и се опита да замаже думите си. Което само показва, че не е обичал Селин толкова силно. А е твърде рано да обича Еда така. Влюбването е едно, но изпепеляващата любов - съвсем друго.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 01:41 от Бърборанка с розови очила

# 272
  • София
Привет,

Да, това беше в Анталия! Серкан не само обясни на клиента си г-н Бирол, че на него такива чувства са му непознати, но отиде и по-далеч в отричането! Когато събеседникът му отбеляза, че вижда халка на ръката му, той само нещо промърмори от сорта на "Мхм..." и г-н Бирол го репликира, че тогава  и той е от тези, които сключват брак по сметка! Как ме подразни тогава Серкан! Да не можеш да "разчетеш" собствените си чувства сигурно не е лесна работа! Blush

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 22:56 от nrgmama

# 273
  • София
Привет,

Да, това беше в Анталия! Серкан не само обясни на клиента си г-н Бирол, че на него такива чувства са му непознати, но отиде и по-далеч в отричането! Когато събеседникът му отбеляза, че вижда халка на ръката му, той само нещо промърмори от сорта на "Мхм..." и г-н Бирол го репликира, че тогава  и той е от тези, които сключват брак по сметка! Как ме подразни тогава Серкан! Да не можеш да "разчетеш" собствените си чувства сигурно не е лесна работа! Blush

Права си, nrgmama, в Анталия е било. Паметта ми изневерява. Sad Ето защо потърсих и изгледах тази сцена отново, за да си припомня въпросния разговор. Много е интересен паралелът между двете двойки и двата разговора (на Еда с жената и на Серкан с мъжа). Ето тук > https://www.vbox7.com/play:20aff1712f (от 66:10 до 68:30). Два пъти Серкан заявява, че не е изпитвал чувството любов. Докато първия път го казва съвсем спонтанно, неосъзнавайки или нежелаейки да признае чувствата си към Еда, то втория път го казва сякаш, за да убеди себе си. Защото в думите на Бирол бей припознава себе си с Еда, а не себе си със Селин или друга. Нека си припомним и вечерята на двете двойки по-късно, както и сдобряването на Бирол бей с жена му - това само ни показва, че любовта между един робот и една приказна фея е напълно възможна. Дори си спомням, че жената на Бирол каза, че го е срещнала, докато той още е тичал след бившата си. Даже тук имаме съвпадение. Wink Та... в общи линии появята на това чудновато семейство беше, за да покаже на нашите твърдоглави и плахи в любовта ГГ, че любовта им е възможна, но в никакъв случай лесна и безоблачна. Да си правят сметка! Laughing

# 274
Да се включа и аз тук в разговорите за любовта. Revolving Hearts
И с другия бизнесмен имаше подобен разговор. На терасата в офиса на Серкан.Върнах се да проверя - това е 6 епизод. Фикрет бей му каза нещо от сорта на това, че заради болестта на съпругата му са имали много тежки моменти и после каза "За една нейна усмивка съм готов да сложа света в краката ѝ, да направя дори невъзможното. Но това е Любовта." И после Серкан обясни, че Еда не е трябвало да приема работата, а Фикрет каза "Тогава да кажем "Добре е че я  има Еда, нали?" И Серкан така доволно и многозначително се усмихна. Blush
Между другото Фикрет съвсем официално нарича Еда Фея - пред клуба каза, че е като една фея, която сбъдва желания, а после (май в миналия епизод беше) по телефона попита Серкан нещо като "Как е нашата Фея?" Nature Dizzy

# 275
Здравейте, мили момичета,

Прекрасни сте! Така красиво пишете за любовта, че с голямо удоволствие ви чета!

Днес случайно видях едно много кратко клипче, което ме разсмя! Сглобено е от различни сериали на Ханде и Керем и отразява нагледно как би изглеждал живота им с появата на двете малки роботчета:

https://www.instagram.com/p/CFPzeTvHDX8/?utm_source=ig_web_copy_link

Желая ви хубави почивни дни!

# 276
Моля ви , дружки , дайте линк за някакви субтитри - английски , руски , други ,че много ми се гледа епизода , но дадох предимство на Чудото доктор преди малко Grinning

# 277
Phillipine,

Заповядай с руски субтитри:

https://turkru.tv/postuchi-v-moyu-dver-9-seriya1.html

# 278
Мира Hug много благодаря Flowers Hibiscus
Лека нощ , момичета Nature First Quarter Moon With Face

# 279
  • София
Напълно различно виждаме с теб ситуацията, в което няма нищо лошо. Simple Smile Обожавам да чета противоположни на моето мнения, защото те разширяват кръгозора ми и често ми помагат да видя ситуацията от друг ъгъл. Не малко пъти съм си променяла мнението в следствие на подобни диалози. В конкретния случай обаче твърдо заставам зад позицията си, че Серкан не обича Селин и любовта й на този етап е несподелена. Смятам, че съвсем скоро сценаристите ще ни разяснят чувствата му и това не се е случило до момента съвсем умишлено - трябва да има интрига все пак. Освен това логиката и какво казва Серкан нямат нищо общо с това как се чуства.

Бърборанка с розови очила, не бих искала да те разочаровам, но всъщност виждаме ситуацията по един и същ начин! Разминаваме се в анализите на написаното само! Flowers Four Leaf Clover
Когато написах, че любовта е Селин не е несподелена, имах предвид, че те двамата вече са имали връзка и очевидно в една или друга степен тя е била споделена (за мен несподелена любов е когато обектът на твоите чувства няма представа за тях!)! Дали в момента е така? Показват ни цели 10 епизода, че не е така, ние като зрители виждаме, че не е така, но проблема е, че дълбоко в душата си Серкан усеща любовта, на повърхността обаче изригващите чувства са напълно неглижирани от него! Не случайно написах, че ние виждаме неговото отношение както към Еда, така и към Селин! Какво виждат обаче останалите участници в сериала, тези които са около Серкан? Един Серкан, който повтаря и напомня непрекъснато каква е целта на договора между него и Еда, който намира най-красивите думи за "прекрасната жена" Селин, който според логиката си се вижда с нея, със Селин! Никъде и никога не съм писала, че Серкан е влюбен в Селин! Казвам само, че той има сериозни колебания за това, кое е по-правилно за него (изписахме тонове за робота Серкан Confused)! Да избере логиката или да избере сърцето си? Истина е, че не е имало нито един момент, сцена или диалог в който Серкан директно да заяви чувства към Селин! Но в същото време, нито пред себе си, нито пред Енгин, нито пред чужди хора като двамата си клиенти, той показа или подсказа какво чувства в действителност! Серкан не само не признава чувствата си към Еда, напротив той категорично ги отрича (особено ясно в епизод 10 и не съм сигурна, че причина е само в това, че се страхува да не изгуби Еда, защото цитирания по-рано разговор между Серкан и г-н Бирол беше още в еп. 5)! Това е, което ни показват и аз това имах предвид в предишните си постове. Това съответно виждат и чуват и Еда, Селин, Енгин, Айдън и останалите! И ни трябва наистина много търпение и здрави нерви, за да дочакаме сряда с надеждата да се изяснят най-после отношенията между главните герои! И да реши Серкан Болат какво ще предпочете за себе си в този живот!
Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 00:59 от nrgmama

# 280
Според мен 10 епизод беше много ключов за Серкан. Мисля, че той до сега не допускаше идеята да бъде с Еда наистина, не си представяше да бъде с нея след като договорът им изтече. И, да, отричаше чувствата си към Еда. Blue Heart
До миналия епизод беше фиксиран върху Селин. People Princess
- в 8 ми епизод каза на Селин, че тя е логичната жена за него
- в 9 ти епизод по време на играта с билярд с думи се предизвикваха с Ферит
- в 10 ти епизод пита Енгин, защо да не е Селин, че ако се мисли разумно, Селин е най-логичния избор на жена за него

До 10 ти епизод отричаше чувствата си към Еда Close. и затова и супер много време му отне в миналия епизод да се реши да й се извини. Това стана едва след като видя клипа с майка му пред дома с Еда - тогава се разчувства и осъзна, че е постъпил супер необмислено, гадно и грубо с Еда, която е направила нещо толкова добро и благородно с майка му, без да иска нищо в замяна. И той преглътна гордостта си и направи за нея терариум.

В 10 епизод  за мен три фактора изиграха силна роля Серкан да погледне на Еда по различен начин:

1) Енгин - Разговорите с Енгин бяха полезни. Енгин му отвори очите - каза му в прав текст, че е влюбен в Еда, че я търси, че му липсва, че е щастлив до нея, че не може да съществува без нея. Едно е да гледаш чаша, която си сменя цвета, друго е да говориш с приятел. Coffee Sunglasses
Освен това Енгин му каза, че Еда го гледа влюбено. Revolving Hearts Каза му, че гледайки отстрани двамата са като истинска влюбена двойка. Деде му надежда. И го окуражи да следва сърцето си, накара го да си задава въпроса какво всъщност той самият иска Hug (а не какво е логично и какво се очаква от него).

2) Айдан - Айдан промени вида на Еда, и както Еда каза - благадарение на майка му се превърна "в бъдещата съпруга на наследника на холдинга". И вместо да обърка мислите на Селин, Айдан преобърна представите на Серкан. Който дори се видя женен с две деца. People Couplekiss

3) Джерен - благодарение на разговора между Еда и Джерен се стигна до идеята да останат в къщата заедно двете двойки, и Серкан имаше възможност да сравни Еда със Селин, да си представи живота и с едната и с другата.
Ако перифразираме думите на Джерен и сменим имената: Може би Серкан е като Джерен -  "Може би Серкан, не е привлечен от тези, които го преследват. Еда става по-важна за Серкан, защото не може да остане сам с нея, А края на договора наближава. Ще се насъбере, насъбере и накрая ще избухне от само себе си" Innocent

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 01:18 от kukli4ka456

# 281
Здравейте момичета,
Според мен Серкан никога не е бил влюбен в Селин. Бил е с нея, защото това е било логичното, тъй като семействата са близки приятели и съсобственици на холдинга. Ако е обичал Селин щеще да му е по-лесно да определи и вербализира чувствата си...
 В последния епизод Серкан на няколко пъти направо каза на Еда, че Селин не го интересува и даде знаци на Еда, че харесва нея. Цитирам някои от диалозите с Еда:
- Селин не ме интересува (когато се скараха с Еда след новината за сватбата);
- Искам постоянно да си до мен... през тази последна седмица;
- Ще се събудя някой ден женен за теб и с две деца. Еда: Опазил Бог.
- Заслепяваща си ... един ден, когато бъдеш булка. Еда: ще сваля роклята;
- Омръзна ми все да повтаряш, че това е последната седмица;
- Ако поискам да останеш след седмица, ще останеш ли. Еда: Не.
- Ще бъдеш до мен като мой асистент и бъдеща съпруга;
- Толкова ли се страхуваш да останеш насаме с мен;
- Ти си много специален човек. Караш ме да правя неща, които никога не съм правил. Оставих всичко и дойдох тук.
- Ако имахме още малко време, щях да ти помогна с клаустрофобията;
- Ти си невероятна и много силна жена, Еда Йелдъз;
- А ти винаги си пълна с изненади;
- Защо се опитваш да ме тласнеш към Селин. Опитваш се да ме убедиш, че съм влюбен в нея. Наистина ли щеще да си щастлива, ако съм с нея. Еда: Не е ли това причината за договора. Серкан: Не.
- Лека нощ, Еда Йелдъз. Пак ще си отидеш като звезда;
- Не можеше да бъдеш по- красива. Еда: Винаги го казваш. Серкан: И винаги е самата истина.
- Еда: Любов. Серкан: Любов от пръв поглед.
За мен, Серкан много пъти в последния епизод завоалирано се обясни в любов на Еда. Както и с извинението, трябва сега да го направи по-най-простия начин, като й каже “остани с мен, защото те обичам”.
Според мен в следващия епизод Серкан буквално ще е болен от любов. Той просто има толкова голяма и физическа и душевна нужда от Еда. Непрекъснато я търси с очи, когато я няма пита къде е. Поне веднъж във всеки епизод имаме едно къде е Еда. В последния епизод, когато Еда отиде на разходка с Ферит попита Селин къде отидоха и т.н.. Серкан има просто витална нужда от Еда. Еда е неговия въздух и вода, неговия свят, храната за душата му, неговия покой и хапче. Без Еда, робота Серкан не може да функционира. Тя натисна правилните бутони и отприщи чувства непознати за него. Та той направо полудя, когато Еда се опита да се отдалечи от него на рождения му ден и на следващия ден. Затова си мисля, че сценаристите не биха заложили на дълга раздяла. Серкан просто не би оцелял... И си представям как широко ще се усмихва, когато разбере, че чувствата му са споделени. Той сега не спира да се усмихва, а пък тогава направо ще сияе от щастие и чашата ще бъде бяла, защото е щастлив.
Между другото, това видео е разкошно и пълно с паралели: https://youtu.be/gRQvFtuumQw
Лека нощ и хубави сънища, момичета.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 04:36 от druon77

# 282
Провокирана от мнението на druon77 се замислих тепърва колко ще е трудно на Серкан да убеди Еда в любовта си. След толкова премълчани и недоизказани истини тя е убедена в любовта му към Селин. Затова и Еда не разчита правилно знаците му описани прекрасно в предния пост. Това все пак е и нейния защитен механизъм да не бъде силно наранена когато всичко приключи.

# 283
Kissing Heart Хай, момичета!

Heartpulse Това е клип, поместен от druon, за който благодаря!  https://youtu.be/gRQvFtuumQw

Cupid Тук са всички красиви и влюбени моменти, като свидетелство, колко е влюбен Серкан! Всички чувства, събрани в едно клипче! Отдавна съм забелязала, а тук направо се вижда, че Серкан се усмихва, само когато е до Еда, или когато си спомня за нея! Усмивките му са само за нея! Grinning За всички останали, той е робота, принципа, закона - без сърце!

Моето крайно виждане:
   Flowers Four Leaf Clover Серкан: Под натиска на семейството и логиката, той е приел, че Селен е логичната жена за брак. Назад във времето може да е бил увлечен, може дори да е имало sex, но в никакъв случай не е любов! С Еда се появи любовта! Той си каза "Любов от пръв поглед!". До последната серия, Серкан се бореше с това чувство, не искаше да го приеме, защото мислеше, че Еда не го споделя! Накрая се предаде, разговора в планинската къща направо си беше любовно обяснение!  Беше готов да се разкрие напълно! Не е имал и няма чувства към Селин, но не го казва, защото тя е резервния вариант! Ако с Еда не стане, Селин е резерва!

Flowers Four Leaf Clover Селин: Увлечена, влюбена и до скоро сигурна, че тя ще е жената! След като Серкан нищо не предприема, Ферит е добър вариант! Ако Серкан я обича, ще иска да я върне! За мен това са "котешки каваци" и женски номера! Но погледнато като логика за Селин, ако Серкан не иска, това е резервния вариант! Ферит е резерва!:

Flowers Leaves Серкан и Селин са логични, обичат застраховките! Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers Four Leaf Clover Еда: Открита и честна, тя приема чувствата си много критично! Не се открива, защото смята, че сърцето на Серкан и завоювана територия! При нея няма резерви, няма надежди, само "мечти по вечерно време"! За нея събирането на Серкан и Селин означава, край на договора и начин да се отдалечи от тази история! Сърцето трябва да замлъкне! Еда трябва да забрави! Най сигурния начин е да бъде далече!
Не зная как ще я убеди Серкан, че не може без нея! Представих си целувка и думите  "Не мога без теб!".
Head Band Това, че Серкан е болен може да помогне! Но той вече трябва да се разкрие, или ще я загуби!  Ако Селин не се омъжи, Серкан ще трябва да покаже, че не иска да е с нея ... и най вече Еда да разбере това!

Two Hearts За сега все още положението е "хаос в системата"! Всички са в заблуда - Серкан за Еда и Селин, Еда за Серкан и Селин, Ферит за Селин и Серкан, мама Айдан, тати Алптекин, леля Айфер, приятелките, приятелите ... може и Сириус да е объркан!

Diamonds Искам да се свалят картите, дълга е тази игра! Само анонси, разиграване, игра на чувства ... Роботът има нужда от нова инсталация, звездичката - от очила! За сега нека се подреди пасианса! После може да се появят злодеите, за да има екшън и продължение! 10 серии се пълни чашата капка капка, нека прелее, за да се усмихне Серкан, да се усмихне Еда! А и ние да се усмихнем!

Sparkling Heart Приятен ден, красиви и щастливи! Kiss

# 284
Yum
Здравейте момичета,
Според мен Серкан никога не е бил влюбен в Селин. Бил е с нея, защото това е било логичното, тъй като семействата са близки приятели и съсобственици на холдинга. Ако е обичал Селин щеще да му е по-лесно да определи и вербализира чувствата си...
 В последния епизод Серкан на няколко пъти направо каза на Еда, че Селин не го интересува и даде знаци на Еда, че харесва нея. Цитирам някои от диалозите с Еда:
- Селин не ме интересува (когато се скараха с Еда след новината за сватбата);
- Искам постоянно да си до мен... през тази последна седмица;
- Ще се събудя някой ден женен за теб и с две деца. Еда: Опазил Бог.
- Заслепяваща си ... един ден, когато бъдеш булка. Еда: ще сваля роклята;
- Омръзна ми все да повтаряш, че това е последната седмица;
- Ако поискам да останеш след седмица, ще останеш ли. Еда: Не.
- Ще бъдеш до мен като мой асистент и бъдеща съпруга;
- Толкова ли се страхуваш да останеш насаме с мен;
- Ти си много специален човек. Караш ме да правя неща, които никога не съм правил. Оставих всичко и дойдох тук.
- Ако имахме още малко време, щях да ти помогна с клаустрофобията;
- Ти си невероятна и много силна жена, Еда Йелдъз;
- А ти винаги си пълна с изненади;
- Защо се опитваш да ме тласнеш към Селин. Опитваш се да ме убедиш, че съм влюбен в нея. Наистина ли щеще да си щастлива, ако съм с нея. Еда: Не е ли това причината за договора. Серкан: Не.
- Лека нощ, Еда Йелдъз. Пак ще си отидеш като звезда;
- Не можеше да бъдеш по- красива. Еда: Винаги го казваш. Серкан: И винаги е самата истина.
- Еда: Любов. Серкан: Любов от пръв поглед.
За мен, Серкан много пъти в последния епизод завоалирано се обясни в любов на Еда. Както и с извинението, трябва сега да го направи по-най-простия начин, като й каже “остани с мен, защото те обичам”.
Според мен в следващия епизод Серкан буквално ще е болен от любов. Той просто има толкова голяма и физическа и душевна нужда от Еда. Непрекъснато я търси с очи, когато я няма пита къде е. Поне веднъж във всеки епизод имаме едно къде е Еда. В последния епизод, когато Еда отиде на разходка с Ферит попита Селин къде отидоха и т.н.. Серкан има просто витална нужда от Еда. Еда е неговия въздух и вода, неговия свят, храната за душата му, неговия покой и хапче. Без Еда, робота Серкан не може да функционира. Тя натисна правилните бутони и отприщи чувства непознати за него. Та той направо полудя, когато Еда се опита да се отдалечи от него на рождения му ден и на следващия ден. Затова си мисля, че сценаристите не биха заложили на дълга раздяла. Серкан просто не би оцелял... И си представям как широко ще се усмихва, когато разбере, че чувствата му са споделени. Той сега не спира да се усмихва, а пък тогава направо ще сияе от щастие и чашата ще бъде бяла, защото е щастлив.
Между другото, това видео е разкошно и пълно с паралели: https://youtu.be/gRQvFtuumQw
Лека нощ и хубави сънища, момичета.

Чудесно написано! С много точни и аргументирани реплики! Flowers Hibiscus Браво, момиче! Вярно е, че Серкан многократно се ОПИТА да обясни на Еда най-малкото колко е ВАЖНА И ЗНАЧИМА за него... Но Еда, както и самият Серкан, по което между другото си приличат много, както спомена и Енгин, има нужда от пряко назоваване на нещата - "Тръгни си!", "Остани с мен!", "Влюбен съм в теб"...Това е и причината тя постоянно да обяснява на Серкан и да негодува от начина, по който той постъпва, мислейки си, че той е влюбен в Селин - "Какво по-просто нещо да кажеш на една жена, че я обичаш...." Явно и за двамата не е толкова просто....Thinking Но Серкан, наред с всичко това, което е изписано в цитирания пост, даде други сигнали и почти нареди на Еда да отиде при майка му и да измислят вариант да откажат Селин от пътуването до Италия... Еда видя вълнението и яростта му след думите на Селин, че ще се женят с Ферит, помисли си, че Серкан ревнува Селин, разбра, че Серкан неистово желае сватбата да не се състои, замисли се и взе решение да изпълни договорните си отношения и да се махне възможно най-бързо от объркващата я притегателна сила на Серкан. Далеч от него, нещата за нея ще бъдат преосмислени, не толкова напрегнати и неспокойни. Освен това, както казах и преди, тя реши да му осигури дозата щастие - разделянето на Селин и Ферит. След всички податки на Серкан за това колко ВАЖНА И ЗНАЧИМА е Еда за него, колко силен човек е тя и как той би искал да й помогне за клаустрофобията, ако имаше повече време, прекарано с нея, Еда не чу нещото, което еднозначно би я накарало да остане... Навярно пак ще се върна към същата мисъл, че всички сме наясно как мога да харесвам един човек, но това не означава, че съм влюбена в него. По този начин смятам, че мисли и Еда - че е ценена от Серкан като качества, но не и обичана на този етап. И докато Серкан не й заяви еднозначно чувствата си и не направи всичко възможно с точните думи да я задържи до себе си, Еда ще търси бягство и спасение извън гравитационното поле на Серкан...

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 07:24 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт