Отговори
# 285
Добро съботно утро, дами!
Честно да ви кажа и аз в началото на 10 еп. си помислих, че Серкан ревнува Селин. Направо откачих като си дръпна ръцете от тези на Еда. Викам си - край с тебе Серкан Болат, сега те удиших, намразих, ликвидира чрез угасяне на компа... 😜😜😜.
А все пак съм зрител и знам, че това е кино. Представете си на Еда какво й е било. Серкан доста ще трябва да се постарае докато я убеди, че не обича любовно Селин, а е само загрижен приятел. 😀

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 13:02 от dariVale

# 286
Здравейте момичета,
Според мен Серкан никога не е бил влюбен в Селин. Бил е с нея, защото това е било логичното, тъй като семействата са близки приятели и съсобственици на холдинга. Ако е обичал Селин щеще да му е по-лесно да определи и вербализира чувствата си...
 В последния епизод Серкан на няколко пъти направо каза на Еда, че Селин не го интересува и даде знаци на Еда, че харесва нея. Цитирам някои от диалозите с Еда:
- Селин не ме интересува (когато се скараха с Еда след новината за сватбата);
- Искам постоянно да си до мен... през тази последна седмица;
- Ще се събудя някой ден женен за теб и с две деца. Еда: Опазил Бог.
- Заслепяваща си ... един ден, когато бъдеш булка. Еда: ще сваля роклята;
- Омръзна ми все да повтаряш, че това е последната седмица;
- Ако поискам да останеш след седмица, ще останеш ли. Еда: Не.
- Ще бъдеш до мен като мой асистент и бъдеща съпруга;
- Толкова ли се страхуваш да останеш насаме с мен;
- Ти си много специален човек. Караш ме да правя неща, които никога не съм правил. Оставих всичко и дойдох тук.
- Ако имахме още малко време, щях да ти помогна с клаустрофобията;
- Ти си невероятна и много силна жена, Еда Йелдъз;
- А ти винаги си пълна с изненади;
- Защо се опитваш да ме тласнеш към Селин. Опитваш се да ме убедиш, че съм влюбен в нея. Наистина ли щеще да си щастлива, ако съм с нея. Еда: Не е ли това причината за договора. Серкан: Не.
- Лека нощ, Еда Йелдъз. Пак ще си отидеш като звезда;
- Не можеше да бъдеш по- красива. Еда: Винаги го казваш. Серкан: И винаги е самата истина.
- Еда: Любов. Серкан: Любов от пръв поглед.
За мен, Серкан много пъти в последния епизод завоалирано се обясни в любов на Еда. Както и с извинението, трябва сега да го направи по-най-простия начин, като й каже “остани с мен, защото те обичам”.
Според мен в следващия епизод Серкан буквално ще е болен от любов. Той просто има толкова голяма и физическа и душевна нужда от Еда. Непрекъснато я търси с очи, когато я няма пита къде е. Поне веднъж във всеки епизод имаме едно къде е Еда. В последния епизод, когато Еда отиде на разходка с Ферит попита Селин къде отидоха и т.н.. Серкан има просто витална нужда от Еда. Еда е неговия въздух и вода, неговия свят, храната за душата му, неговия покой и хапче. Без Еда, робота Серкан не може да функционира. Тя натисна правилните бутони и отприщи чувства непознати за него. Та той направо полудя, когато Еда се опита да се отдалечи от него на рождения му ден и на следващия ден. Затова си мисля, че сценаристите не биха заложили на дълга раздяла. Серкан просто не би оцелял... И си представям как широко ще се усмихва, когато разбере, че чувствата му са споделени. Той сега не спира да се усмихва, а пък тогава направо ще сияе от щастие и чашата ще бъде бяла, защото е щастлив.
Между другото, това видео е разкошно и пълно с паралели: https://youtu.be/gRQvFtuumQw
Лека нощ и хубави сънища, момичета.
Прекрасен пост, чудесен!!! Най-прецизният, най-точният, най-доказващият отношението на Серкан към Селин и чувствата му към Еда, опитите да подскаже на Еда, че тя е важна за него, а не Селин, да провокира по някакъв начин да разкрие и тя какво чувства към него. На няколко пъти Серкан я попита:"Какво искаш от мен?!?" Еда трябваше да долови сигналите, които и дава, но тя толкова не вярва първо в себе си, че не заслужава неговата любов, че е недостойна снаха за Айдан Болат, въобще за Болатови, и напълно е убедена, че Серкан иска Селин отново в живота си.
Смятам, че е време,на драгия зрител да бъде предложен един друг сценарий вече, защото това еднообразие започва да дотяга. Ще се разделят ли, за да разберат какво значат един за друг, ще си признаят чувствата си ли, но това, което ни показват вече десет епизода, става банално-поне аз се дразня на моменти. Много харесвам Керем и Ханде, признавам и замисъла на сериалчето ни, но искам повече динамика в действието. Предстои 11 епизод и историята трябва да поеме на някъде, стига толкова тъпкане на едно място.
Хубав и спокоен ден момичета! Бъдете здрави!
А аз отивам да си прегледам и другите къщички, защото съм от тези, които следят по 9-10 сериала, за това и не пиша често, просто нямам време, на работа, да погледна моята сикъщата, да мина през темите, да изгледам някоя преведена серия от следен филм и не остава време!
Още веднъж бъдете здрави! Прекрасни сте!

# 287
  • София
  Flowers Four Leaf Clover Серкан: Под натиска на семейството и логиката, той е приел, че Селен е логичната жена за брак. Назад във времето може да е бил увлечен, може дори да е имало sex, но в никакъв случай не е любов! С Еда се появи любовта! Той си каза "Любов от пръв поглед!". До последната серия, Серкан се бореше с това чувство, не искаше да го приеме, защото мислеше, че Еда не го споделя! Накрая се предаде, разговора в планинската къща направо си беше любовно обяснение!  Беше готов да се разкрие напълно! Не е имал и няма чувства към Селин, но не го казва, защото тя е резервния вариант! Ако с Еда не стане, Селин е резерва!

Flowers Four Leaf Clover Селин: Увлечена, влюбена и до скоро сигурна, че тя ще е жената! След като Серкан нищо не предприема, Ферит е добър вариант! Ако Серкан я обича, ще иска да я върне! За мен това са "котешки каваци" и женски номера! Но погледнато като логика за Селин, ако Серкан не иска, това е резервния вариант! Ферит е резерва!:

Flowers Leaves Серкан и Селин са логични, обичат застраховките! Stuck Out Tongue Winking Eye

Привет в съботния ден и от мен! Flowers Four Leaf Clover
Точно и логично мислещите Серкан и Селин може и да си правят сметките за "един/една за сега, един/една за по-сигурно", както е написала neorum за резерва, но не знам защо имам усещането, че някой от тях двамата от толкова лигично мислене и презастраховане може и да "изгърми"! Или както се казва в една хубава, стара българска поговорка "Между два стола човек на земята пада"! Очаквам с нетърпение да видя кой от двамата или и двамата ще се окажат на земята! Sunglasses И честно казано, който и да е той, доре да са двамата, няма да ми е жал!
Приятен почивен ден! Flowers Rose

# 288
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Друон, наистина прекрасен пост!
Благодаря ти, че си си направила труда да цитираш всички реплики и толкова нагледно да покажеш истинските чувства на Серкан. Много добре ми дойде това. Истински се зарадвах.
Ние си знаем, че той я обича и е лудо влюбен, и той вече го осъзнава, но ако можеше да види твоя синтез, щеше да е напълно сигурен и да спре да се колебае.Simple Smile

Не знам тук ли ме навихте или в темата за общи приказки, обаче започнах да гледам В очакване на слънцето. И още повече захаресвах Керем. Много специален артист е той, трудно е да се обясни с думи. Много въздействащ, много интересно и магнетично екранно присъствие има. А не е хубавец. Поне не в общоприетия смисъл. Къде-къде по-големи красавци има от него. Обаче има нещо в него, дето другите го нямат. Някакъв различен артистизъм, който мен лично много ме грабва. Преди години, когато течеше Слънцето и всички бяха луднали по него, а аз го гледах само на снимки, не можех да разбера тая лудост, снимката нищо особено не ми показваше. Някакво бозаво лице, малко скучно даже. После гледах Този град, харесах играта му, но сериалът не струваше и го зарязах след 4-5 еп. И после, когато гледах точно заради него и Ибо Тандема, истински го харесах. Между другото, много съжалявам за този сериал. Имаше един много свеж и приятен хумор в него, а химията, сработването между двамата ГГ беше по-забележителна дори в сравнение с някои популярни любовни двойки.

# 289
Рано-рано са ни пуснали снимките за 11 еп. Heart Eyes

# 290
Здравейте момичета,
Според мен Серкан никога не е бил влюбен в Селин. Бил е с нея, защото това е било логичното, тъй като семействата са близки приятели и съсобственици на холдинга. Ако е обичал Селин щеще да му е по-лесно да определи и вербализира чувствата си...
 В последния епизод Серкан на няколко пъти направо каза на Еда, че Селин не го интересува и даде знаци на Еда, че харесва нея. Цитирам някои от диалозите с Еда:
- Селин не ме интересува (когато се скараха с Еда след новината за сватбата);
- Искам постоянно да си до мен... през тази последна седмица;
- Ще се събудя някой ден женен за теб и с две деца. Еда: Опазил Бог.
- Заслепяваща си ... един ден, когато бъдеш булка. Еда: ще сваля роклята;
- Омръзна ми все да повтаряш, че това е последната седмица;
- Ако поискам да останеш след седмица, ще останеш ли. Еда: Не.
- Ще бъдеш до мен като мой асистент и бъдеща съпруга;
- Толкова ли се страхуваш да останеш насаме с мен;
- Ти си много специален човек. Караш ме да правя неща, които никога не съм правил. Оставих всичко и дойдох тук.
- Ако имахме още малко време, щях да ти помогна с клаустрофобията;
- Ти си невероятна и много силна жена, Еда Йелдъз;
- А ти винаги си пълна с изненади;
- Защо се опитваш да ме тласнеш към Селин. Опитваш се да ме убедиш, че съм влюбен в нея. Наистина ли щеще да си щастлива, ако съм с нея. Еда: Не е ли това причината за договора. Серкан: Не.
- Лека нощ, Еда Йелдъз. Пак ще си отидеш като звезда;
- Не можеше да бъдеш по- красива. Еда: Винаги го казваш. Серкан: И винаги е самата истина.
- Еда: Любов. Серкан: Любов от пръв поглед.
За мен, Серкан много пъти в последния епизод завоалирано се обясни в любов на Еда. Както и с извинението, трябва сега да го направи по-най-простия начин, като й каже “остани с мен, защото те обичам”.
Според мен в следващия епизод Серкан буквално ще е болен от любов. Той просто има толкова голяма и физическа и душевна нужда от Еда. Непрекъснато я търси с очи, когато я няма пита къде е. Поне веднъж във всеки епизод имаме едно къде е Еда. В последния епизод, когато Еда отиде на разходка с Ферит попита Селин къде отидоха и т.н.. Серкан има просто витална нужда от Еда. Еда е неговия въздух и вода, неговия свят, храната за душата му, неговия покой и хапче. Без Еда, робота Серкан не може да функционира. Тя натисна правилните бутони и отприщи чувства непознати за него. Та той направо полудя, когато Еда се опита да се отдалечи от него на рождения му ден и на следващия ден. Затова си мисля, че сценаристите не биха заложили на дълга раздяла. Серкан просто не би оцелял... И си представям как широко ще се усмихва, когато разбере, че чувствата му са споделени. Той сега не спира да се усмихва, а пък тогава направо ще сияе от щастие и чашата ще бъде бяла, защото е щастлив.
Между другото, това видео е разкошно и пълно с паралели: https://youtu.be/gRQvFtuumQw
Лека нощ и хубави сънища, момичета.

druon, даже не съм и предполагала ,че Серкан е успял да изкаже всички тези неща,гледах само онлайн на турски,но само картинки,на руски не ми остана време да погледна ,и днес ....с български буквички съм си оставила свободни два часа/толкова разтоварващи два часа/,но след твоя пост, не мога да не се обадя,БЛАГОДАРЯ ТИ,че си обрисувала чувствата на Серкан,помогна ми да разбера случващото се.Та той Серкан направо се е обяснил в любов,по негов си ,даже не толкова роботски начин.Браво на момчето,иска да каже нещо простичко,а пък го прави толкова сложно .Не се разбират тези две влюбени сърца,при тях завоалираните обяснения изглежда не вършат работа,трябва точна и ясна позиция ,за да се усетят и осъзнаят .Да си повярват,че наистина се желаят и обичат.
Ох,така ми стана мило,че нашето роботче  отваря,лека-полека сетивата си към Еда,имаме напредък,ще се разберат,очаквам да стане в 11-ти епизод.
Може би зациклиха малко на този договор,но той е главно действащо лице,около него се върти всичко,чрез него Еда и Серкан  опознават истинската  ,онази любов,която е като дъга след дъжд,толкова нежна,красива, с мирис на чист въздух,да вдишваш,да вдишваш и да не искаш да спреш,гледаш я тази любов,кото момиче с венец на глава,тичащо из мократа трева,съхнеща под топлия поглед на слънцето  ,толкова искаш да я докоснеш,но отдръпваш ръката ,страхуваш се.Но нерешителността ще изчезне и ще вдишат дълбоко от въздуха на любовта.
Бягам,че днес синът ми ще ме използва за такси,тук-там,тук-там Stuck Out Tongue Winking Eye
Прекрасен ден,много усмивки и любов Hug

# 291
От промо снимките всички изглеждат много загрижени и замислени.. имам нужда вече от хубави емоции и романтика за Робокоп и Цветното момиче, защо така ни измъчват?

# 292
Здравейте момичета,
Благодаря Ви, че винаги ме обогатявате и провокирате 💐❤. Радвам се, че Ви намерих.
Тази сутрин се чудя как сценаристите ще оправят емоционалната каша, която Еда и Серкан забъркаха от страх да обичаш и да бъдеш обичан. С любовта шега не бива... Аз си мисля, че Ферит ще прекъсне разговора между Серкан и Селин, нещата пак ще са недоизказани и това ще провокира Еда да говори със Селин.
Вече започнах да мисля и как Серкан директно ще се обясни в любов на Еда... Той не прави нещата по простия начин.
Позволявам си да сложа едно видео от един мой любим сериал, Sanditon: https://youtu.be/UZhHMcda4HY
Не знам дали сте го гледали и не знам дали има превод на български или руски. Сериалът е правен по последния, недовършен роман на Джейн Остин. И героите ми напомнят много на Еда и Серкан. Та там главният герой Сидни, игран от Тео Джеймс, който беше невероятен между другото, се обясни така:
“Аз далеч не съм съвършен, но вярвам, че съм най-добрия себе си, най-истинския себе си, когато съм с теб.”
Хубав и слънчев ден.

# 293
Flowers PeachFlowers GrapesHeart Eyes Привет, момичета от другото измерение!

Innocent Изглежда не само аз не мога да си намеря място заради нашия сериал! Серкан и Еда са сложни образи, които те предизвикват да ги изследваш. Мисля си за тяхното сближаване и пред мен изникна момента, когато се прегърнаха след "концерта" на Серкан. Те бяха разчувствани и това беше спонтанна реакция и за двамата! Просто поискаха да бъдат близо един до друг, да се прегърнат, понесени от чувства и емоции! Не си казаха нищо, защото нямаше нужда от думи! За двама влюбени често настъпват такива моменти, само да са заедно!
Flowers Four Leaf Clover Точно в такъв момент ще стане чудото! Емоцията ще ги отнесе и няма да могат да задържат чувствата си затворени! Почти се беше случило преди онези навлеци да дойдат в планинската къща! Чакам такива моменти на близост и откровение и точно в един такъв момент ще изключат батериите! Дано да е в сряда, че и нашите батерии ще откажат!

Balloon Благодаря, момичета, че неуморно пишете и споделяте! Тук сме като в сапунен мехур, изключили света около нас!

# 294
От промо снимките всички изглеждат много загрижени и замислени.. имам нужда вече от хубави емоции и романтика за Робокоп и Цветното момиче, защо така ни измъчват?

И на мен всички ми се виждат умислени. Как няма една снимка, на която да са широко усмихнати. Може би ще има още снимки. Дано.

Мело е сериозна, все едно си казва "аз какво си мислех, а то какво се оказа".Smirk
Енгин е с физиономия "как се стигна до тук, трябва да измисля нещо" Thinking
Ердем гледа съчувствено - това с плитката, Еда ли е? И защо има букет пред нея - може би е обявила, че това е последният й работен ден и е букет от колегите? Flowers Bouquet
Снимката на Джерен и Айфер - не е ясно какво си говорят, ама ме кара да си задавам въпроса дали Джерен няма да е тази, която ще каже на Айфер за договора между Еда и Серкан. Pencil
Сейфе и Айдан са сериозни - Айдан говори по телефона - надявам се да говори с Еда.... но кой знае. Calling

Едни снимки може да се тълкуват по много начини и в действителност изобщо да не мисля в правилната посока.
Надявам се на един по оптимистичен 2ри трейлър, че както изглежда засега Серкан и Еда цял епизод ще страдат за края на договора.

# 295
А за 2рия фраг има ли някакво инфо кога ще излезе?

# 296
Здравейте момичета,
Тъй като  гледам епизодите многократно се сетих как Еда си спомняше нощите със Серкан: звездната нощ, нощта с китарата, нощта в планинската къща, релаксиращата нощ...
Та това ми напомни малко на Шехерезада и нейните приказки и нощи...

Една хубава новина, утре от 11.15ч. ще има предаване зад кулисите:
https://www.instagram.com/p/CFPKP_WKQUz/?igshid=19tbtt7qc6520

# 297
Кукличка, Flowers Hibiscus Алптекин каза "Опитай се да се радваш (да бъдеш щастлив) за Селин."
Може би в смисъл да я остави да си живее живота. А Серкан му обясни, че не се интересува от личния ѝ живот с това "Това за мен отдавна е затворена тема". Аз така го приех. Но холдинга му е важен, а Селин му е приятел от детството. Не иска съмнителни субекти наоколо Sunglasses

Точно така! Цени я като приятелка ,но не я обича както мъж обича жена.А какво е в перушинестата глава на Селин е друг въпрос.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 16:48 от Mery18

# 298
  • София
Някой, ако има линк към епизод 10 с български субтитри, моля да го сподели. Simple Smile Че аз откривам няколко в нета, но има реклами и ми се активира програмата за вируси на Мак-а, та не иска да тръгне видеото. Sad

Имаше един сайт ru-нещо си, обикновено там гледам и е окей, но сега не мога да го открия с еп. 10 на бг.

# 299
https://vk.com/video-126686270_456241060 - май някой не си е тръгнал

Днес ще има втори фраг

Бърборанке, а дали е преведен 10 епизод? Не съм чела назад в темата де...

Общи условия

Активация на акаунт