Серкан: Под натиска на семейството и логиката, той е приел, че Селен е логичната жена за брак. Назад във времето може да е бил увлечен, може дори да е имало sex, но в никакъв случай не е любов! С Еда се появи любовта! Той си каза "Любов от пръв поглед!". До последната серия, Серкан се бореше с това чувство, не искаше да го приеме, защото мислеше, че Еда не го споделя! Накрая се предаде, разговора в планинската къща направо си беше любовно обяснение! Беше готов да се разкрие напълно! Не е имал и няма чувства към Селин, но не го казва, защото тя е резервния вариант! Ако с Еда не стане, Селин е резерва!
Селин: Увлечена, влюбена и до скоро сигурна, че тя ще е жената! След като Серкан нищо не предприема, Ферит е добър вариант! Ако Серкан я обича, ще иска да я върне! За мен това са "котешки каваци" и женски номера! Но погледнато като логика за Селин, ако Серкан не иска, това е резервния вариант! Ферит е резерва!:
Серкан и Селин са логични, обичат застраховките!

И честно казано, който и да е той, доре да са двамата, няма да ми е жал!

Привет, момичета от другото измерение!
Изглежда не само аз не мога да си намеря място заради нашия сериал! Серкан и Еда са сложни образи, които те предизвикват да ги изследваш. Мисля си за тяхното сближаване и пред мен изникна момента, когато се прегърнаха след "концерта" на Серкан. Те бяха разчувствани и това беше спонтанна реакция и за двамата! Просто поискаха да бъдат близо един до друг, да се прегърнат, понесени от чувства и емоции! Не си казаха нищо, защото нямаше нужда от думи! За двама влюбени често настъпват такива моменти, само да са заедно!
Точно в такъв момент ще стане чудото! Емоцията ще ги отнесе и няма да могат да задържат чувствата си затворени! Почти се беше случило преди онези навлеци да дойдат в планинската къща! Чакам такива моменти на близост и откровение и точно в един такъв момент ще изключат батериите! Дано да е в сряда, че и нашите батерии ще откажат!
Благодаря, момичета, че неуморно пишете и споделяте! Тук сме като в сапунен мехур, изключили света около нас! 

Алптекин каза "Опитай се да се радваш (да бъдеш щастлив) за Селин." 
Че аз откривам няколко в нета, но има реклами и ми се активира програмата за вируси на Мак-а, та не иска да тръгне видеото. 
Препоръчани теми