Отговори
# 330
Привеет! Hug

Аааа! Признанието на Серкан Heart Eyes Heart Eyes Дааа Heart Какво друго можем да кажем .. освен, че всички чакахме дълго той да я догони, да я спре и да й признае за чувствата си Sparkling Heart Чакам с нетърпение Сряда! Ще бъде епично! Cupid Cupid Cupid

# 331
Фраг
https://www.instagram.com/p/CFU2MchJ9pY/?igshid=pq2uo0inzzq2

Спря я, да не тръгва, влюбен бил ❤❤❤
Ще го изям
Поне доколкото разбрах с моя сериалин турски
С: Не тръгвай!
Е: Кажи  една причина да остана!
С: Влюбих се в теб, като луд!
https://twitter.com/dramafairy_/status/1307365684763131905?s=21

Аййй, чудно! Heart Eyes

Иде ми не да чукам по тая порта, а да я взривя.. къде е срядаааа?!!

# 332
Погледът е  .... трепач Cupid

# 333
Еееее колко хубаво ми стана като го каза! Все едно на мен се обясни в любов Grinning
   Нямам търпение за сряда, само дано не ни изпързалят нещо...
И благодаря за преведения епизод. Flowers Hibiscus

# 334
Мисля, че това няма да е последната сцена. Че сцените не са подредени подред. Според мен Еда няма да му повярва и ще го остави. Но на летището няма да се качи в самолета, или ще закъснее за полета. И вечерта ще се върне при Серкан, и ще го завари с треска и бълнуващ.

# 335
  • София
Скрит текст:
Приятели искам да споделя с вас,че от много години, които изпълнявах дълга си към отечеството и защитавах турско-гръцката граница вече съм ПЕНСИОНЕР и то млад,тъй като нямам роднини то позволете ми този празник да го споделя с вас...с тази песен,която ми е любима искам да споделя празника си..
https://www.youtube.com/watch?v=6sAWK3XB_Jc&list=RDpyWdFu-fz … nel=GeorgeDalaras

Всяка промяна в живота ни носи със себе си определен вид емоции! От написано от теб разбирам, че тази промяна в твоя живот ти носи много положителни емоции: отлично свършена работа, верно изпълнен дълг и обща удовлетвореност! Затова искам да те поздравя най-искрено за всичко, което ти дава повод за тази гордост и удовлетвореност! Flowers Bouquet
Имаш повод да празнуваш и аз също ще празнувам с теб (ще пия чаша вино за твое здраве)! Наздраве! Wine Glass
Любимата ти песен е прекрасна, а текста е вълшебен и изпълнен с много мъдрост! Пожелавам ти здраве, спокойни и усмихнати делници, шумни и пъстри празници, чудесни и неочаквани изненади, романтични близки и далечни пътешествия! Heart

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 21:35 от nrgmama

# 336
Еееееех, колко хубаво е човек да се понаспи следобед и като стане и превод и фраг!

Сърдечни благодарности за превода HeartFlowers Rose

А фрага...брей тоя Серкан най-накрая! Очаквах по-бурно обяснение, ама и така става Joy
Сега обаче как ли ще реагира Еда? Според мен няма веднага всичко да е цветя и рози.

# 337
Фраг
https://www.instagram.com/p/CFU2MchJ9pY/?igshid=pq2uo0inzzq2

Спря я, да не тръгва, влюбен бил ❤❤❤
Ще го изям
Поне доколкото разбрах с моя сериалин турски
С: Не тръгвай!
Е: Кажи  една причина да остана!
С: Влюбих се в теб, като луд!
https://twitter.com/dramafairy_/status/1307365684763131905?s=21

Ето целия превод.
Еда: Договорът ни със Серкан приключи. Серкан и Селин ще се съберат.
Серкан: Ти също ни събра със Селин. Изпълни задачата си.
Селин: Знам, че това не е лесно решение, но той трябва да помисли и вземе решение.
Еда: Благодаря ти, Серкан Болат. Подари ми незабравими седмици в моя живот.
Айдан: Тя заминава довечера за Италия.
Серкан: Довечера?
Айдан: Не знаеше ли?
Енгин: Забрави гордостта и логиката си и послушай сърцето си.
Еда: Какво правиш. Ще изпусна самолета.
Серкан: ОК. Ще ти изпратя частен самолет.
Еда: Каквото и да правиш, аз тръгвам.
Серкан: Не си отивай.
Еда: Дай ми една причина да остана!
Серкан: Аз съм лудо влюбен в теб!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 20:40 от druon77

# 338
Еда - Договорът ни със Серкан приключи. Серкан и Селин ще се съберат.
Серкан - Събра ни със Селин. И така приключи задачата си.
Селин - Знам че не е лесно решение за него.  Но трябва да си помисли и да реши.
Еда - Аз ти благодаря, Серкан Болат. Накара ме да преживея незабравими седмици в живота си.
Майката на Серкан - Тази вечер заминавала за Италия.
Болат - Тази вечер?
майка му - Да. Ти не знаеше ли?!
Енгин - Остави вече на една страна разума  и гордостта си. Слушай само сърцето си.
Еда - Какво правиш? Ще изпусна полета.
Серкан - Добре, ще те изпратя с частен самолет.
Еда - Каквото искаш прави, аз тръгвам.
Серкан - Еда, не тръгвай!
Еда - Кажи ми само една причина, за да остана Серкан Болат.
Серкан - Влюбих се лудо в теб!
За нетърпеливите направих бърз превод "на крак". Междувремено вече има и превод към фрага. Определено този фраг енай-най-най от всички досега Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 22:33 от sevgito

# 339
Smile
Еееее колко хубаво ми стана като го каза! Все едно на мен се обясни в любов Grinning

И на мен, и на мен.... Sparkling Heart
Посмях се в един сайт, защото на признанието на Серкан ,"Влюбих се като луд в теб...", Еда попитала "Какво?" и Серкан отговорил "Сириус така каза... " Imp

# 340
Ох, сърцето ми се разтуптя все едно на мен го казва това Серкан и то с такъв разтапящ поглед ❤от кога го чакахме това...

# 341
Подозирам, че ни показаха както и предния път финалната сцена. И ще чакаме отговора на Еда още една седмица.
Хилотя си се самичка, защото влезе в употреба още едно клише - да гонят таксита и автобуси по пътищата на страната 😀. Ще седна някой ден и ще направя списък на задължителните ситуации, които не може да не присъстват в сценария на всеки уважава себе си ромком. 😉.
Като цепенето на дърва, наводнени пътища докато ГГ са в планината, ще се сетя и за още 😀.
Казвам го най-добронамерено, има достатъчно други неща, които да ме задържат прд екрана.
По-рано днес бяхте публикували линк към клип с подбрани, паралелно монтирани сцени на Серкан и Еда. На него най-ясно се вижда какъв великолепен актьор е Керем. Каква мимика има на лицето само. При това и аз като една потребителка тук не харесвам бозави мъже. Но Керем те кара буквално да забравиш нехаресването.
Като гледах В очакване на слънцето се бях вманиачила по усмивката и акцента му. После ми мина, де🤣.

# 342
Дари, към списъка си прибави и признание на  Босфора, сред чайки и вятър и за повече романтика някой преминаващ туристически кораб...
Фрага е.... в сряда повече, сега се отдайте на размисли и страти.

# 343
Дали в тази сцена не са в Тузла?
Еда държи някакъв лист в ръка...

Миналата седмица имаше снимки от сета с тази вила, а Ханде и Керем анонсираха лайв на фона на море и палми.
Фрагът е невероятен, но дано пак да не са ни разкрили финалната сцена ...

# 344

Общи условия

Активация на акаунт