Отговори
# 345
fruon77, във връзка с Вашия пост 292 от 19 септ. 12:55 : и аз съм гледала екранизацията на недовършени роман на Джейн Остин,, Sandoton,,. Има го с бг. суб в YouTube. Много хубав сериал, а актьорът Тео Джеймс е страхотен красавец.

# 346
Чакам превод аз и затова не пиша.
Ох на мен Керем Бюрсин ми е всичко друго ама не и бозав. Има голяма харизма в него. Да не говорим зо очите-още не мога да разбера какъв цвят са. Май са пъстри. Не е типичен захаросан,бозав красавец. Тип сладникъв не ми е.
 Като Енгин Йозтурк( ей туй е бозав,сладникав типаж, нищо,че че на мен  ми е любимец).
И Къванч влиза в тая графа. Ама и него го харесвам.
Та ...както и да. Значи да се подготвя за великото признание.😚

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 21:19 от Мис Каролин Бингли

# 347

За който не е видял, линк към преведения 10 еп

https://ok.ru/video/1924267969207

Ще имам удоволствието да изгледан 9 и 10 еп наведнъж.

# 348
Лелеее Sparkling HeartRevolving HeartsSparkling Heart
Наистина е много хубаво да влезеш на любимото място и да намериш преведен епизод и страхотен нов фраг, и още страхотни коментари. Момичета прекрасни сте Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Огромно Благодаря на момичетата, които превеждат сериите Flowers HibiscusHeartHug
И нямам търпение да дойде сряда.

Сега се чудя следното: дали след като Селин е зарязала Ферит (предполагам след приказките на Серкан, че Еда си е изпълнила задачата) няма да имаме отмъстителен Ферит. И каква е тайната му договорка с Каан? След като вече не е със Селин може би ще направи така, че Серкан да разбере за лъжите ѝ. Но и за биснеса са замислили нещо сигурно Thinking
Обаче ще си се концентрирам на хубавите моменти във фрага. Може би Еда ще стигне до летището и там ще реши да се върне, за да намери бълнуващия Серкан. Лелее, направо душата ще ми излезе, докато дойде сряда.
Smile
Еееее колко хубаво ми стана като го каза! Все едно на мен се обясни в любов Grinning
И на мен, и на мен.... Sparkling Heart
Посмях се в един сайт, защото на признанието на Серкан ,"Влюбих се като луд в теб...", Еда попитала "Какво?" и Серкан отговорил "Сириус така каза... " Imp
+1. Ама поне този път си каза нещата директно. "Не си тръгвай. Влюбих се" Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Надявам се вече да идват хубавите епизоди. И ние заслужаваме радост все пак

ПП. Мис Каролин и аз не мога да разбера какъв цвят са му очите, цъкля се от колко време Smile Ако някое от момичетата знае, нека ни подскаже

# 349
Много благодаря. Тъкмо влизах да гледам за линк.

# 350
Превъртях го вече сигурно поне 20 пъти и слушах много внимателно. Дано да съм само аз с това впечатление, ама не ми се вярва нещата да станат толкова лесно. Предвид факта, че досега винаги е имало толкова уловки във фраговете мисля, че нещо ще ни изпързалят. А иначе и аз като всички много искам най-сетне ЛЮБОВ

# 351
Място не  мога да си намеря от кеф. Яко съм във филма и така ми бъркат в душичката. Laughing  С удоволствие чета всичко, което пишете. Фрага ми е малко съмнителен, не вярвам всичко да се превърне в цветя и рози. Но все пак се радвам,че Серкан най-после започна да действа. А до сряда ще си мечтаем. Cupid

# 352
  • Плевен / София
Следвайки логиката на ромкома...след много гонене и недомлъвки между ГГ идва любовта....а след това неприятностите около тях от тези,  на които това не им харесва....Та думата ми е...да се насладим на любовта, а като дойде лошото ще му мислим... Grinning

# 353
Почнах я серията. И не мога да не споделя това с вас.
Честно на Керем физиономиите са един път...точно в тях според мен си личи големия му талант, той направо играе с очи и с лице, истински, аз самата от началото на сериала вече сума ти пъти рева, а още не е станало кой знае какво, значи смятайте как въздейства, щом една нощ и го сънувах, хаххаха.
Е, хайде отивам да се настанявам да гледам!

# 354
Много сме слушали днес явно Heart Eyes Благдаря за всички преводи, коментари, клипчета и най-вече за добрата комания, момичета Heart

Този път няма да съм многословна. Споделям само тази снимка, за да се убедим за пореден път колко са заблуждаващи фраговете Kissing Smiling Eyes

Но все пак - имаме признние в любов Revolving Hearts

# 355
Сега се замислих, а защо Еда след признанието, не замине пак? Да не му повярва, например...е тогава ще има обрат, защото всички си мислим, че след признанието на Серкан, Еда ще му скочи на врата, ама нашето момиче си е инато.

# 356
Ох на мен Керем Бюрсин ми е всичко друго ама не и бозав. Има голяма харизма в него.

Бозав е, ама компенсира с харизма, излъчване и хубав, плътен мъжки глас... Според мен, де... Yum Иначе за фрага... Ако търся някаква логика, ми се струва, че според тениските и ризките на Серкан и облеклото на Еда, Серкан разбира от майка си, опитва се да спре Еда, казва й признанието си в негов стил ... "Влюбих се като луд в теб..., това ли очакваш да ти кажа?!", Еда побеснява и отново тръгва... Серкан вечерта говори с Енгин, вдига температура , някой й се обажда, че нещата са сериозни и че трябва да повярва на мистър Робот, Еда се връща при бълнуващия Серкан, който сигурно мисли, че Еда е неговият несънуван сън, заспива с нейния образ, неразбрал, че тя наистина се е върнала, а не е плод на неговото въображение. Еда  стои цяла нощ до него и накрая заспива в прегръдките му... Сутринта Серкан се събужда и не може да повярва, че всичко това е било истина... Айде, аз си написах сценария.. Ред е на Айшето...Smiley

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 21:49 от mury9

# 357
  • Плевен / София
Ох на мен Керем Бюрсин ми е всичко друго ама не и бозав. Има голяма харизма в него.

Бозав е, ама компенсира с харизма, излъчване и хубав, плътен мъжки глас... Според мен, де... Yum Иначе за фрага... Ако търся някаква логика, ми се струва, че според тениските и ризките на Серкан и облеклото на Еда, Серкан разбира от майка си, опитва се да спре Еда, казва й признанието си, тя не му вярва и отново тръгва... Серкан вечерта говори с Енгин, вдига температура , някой й се обажда, че нещата са сериозни и че трябва да повярва на мистър Робот, Еда се връща при бълнуващия Серкан, който сигурно мисли, че Еда е неговият несънуван сън, заспива с нейния образ, неразбрал, че тя наистина се е върнала, а не е плод на неговото въображение. Еда  стои цяла нощ до него и накрая заспива в прегръдките му... Сутринта Серкан се събужда и не може да повярва, че всичко това е било истина... Айде, аз си написах сценария.. Ред е на Айшето...Smiley

Интересно е какво ще направи Селин...а за Ферит не ми се мисли...

# 358
Аз така като гледам двата фрага облеклото на Еда, когато говори със Селин във фраг 1, е същото като облеклото й когато Серкан я догонва. Явно е точно преди да тръгне. Предполагам, че облеклото със сакото, взимането на сбогом по телефона и разболяването на Серкан, където Еда е със същото сако и потниче са от предния ден. Аз така си мисля.

# 359
Мис Бингли, дори не съм се сетила, че в определението "бозав" може да се включи и сладникавото излъчване, а в същност е доста логично. Аз го използвам само за определяне на физическия типаж - рус/рижав мъж с бяло  лице и склонност към специфичното за някои червенокоси порозовяване на кожата при вълнение. Чисто физически не харесвам светли мъже.
Но сте права - всички които сте изредила са превъзходни актьори, които с играта си са ме накарали да забравя физическото нехаресване.
Нашият детектив Супер Катя вече е донесла доказателство за това, което предполагах и щях да пиша.
Мисля че Серкан се е разправял с Еда задето подтиква Селин към него. През нощта се разболява и на сутринта физиономията му е такава невярващо скептична, защото си казва "Еда, ти пък какво правиш тук, като по принцип не ме искаш".
В неговите представи щом Еда дава карт бланш на Селин с признанията си, значи не го обича и не иска да бъде с него. За Серкан щом искаш нещо - бориш се, той не разбира логиката на отдръпването. За това и не разбира правилно Еда. Вижда се, че до последно приятелят му ще го навива да последва сърцето си.
След това Еда все пак си тръгва, той я варди да я изпраща тайно от колата и в последния момент решава да гони таксито. Продължавам да мисля, че признанието ще са последните реплики в епизода.
Селин по всички реплики от фрага приема с благородство ситуацията и оставя Серкан да реши.
Ферит ще играе мръсно с фирмата, която купи от Каан. Там има договорки различни от спасяването на Селин. Мисля, че в даден момент ще извади записа и хем ще злепостави Селин, хем ще накисне Еда, че е знаела.
Серкан ще се разсърди и на двете, но само на Еда ще прости.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 22:01 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт