Ако някое от момичетата знае, нека ни подскаже
С удоволствие чета всичко, което пишете. Фрага ми е малко съмнителен, не вярвам всичко да се превърне в цветя и рози. Но все пак се радвам,че Серкан най-после започна да действа. А до сряда ще си мечтаем.
Благдаря за всички преводи, коментари, клипчета и най-вече за добрата комания, момичета 

Иначе за фрага... Ако търся някаква логика, ми се струва, че според тениските и ризките на Серкан и облеклото на Еда, Серкан разбира от майка си, опитва се да спре Еда, казва й признанието си в негов стил ... "Влюбих се като луд в теб..., това ли очакваш да ти кажа?!", Еда побеснява и отново тръгва... Серкан вечерта говори с Енгин, вдига температура , някой й се обажда, че нещата са сериозни и че трябва да повярва на мистър Робот, Еда се връща при бълнуващия Серкан, който сигурно мисли, че Еда е неговият несънуван сън, заспива с нейния образ, неразбрал, че тя наистина се е върнала, а не е плод на неговото въображение. Еда стои цяла нощ до него и накрая заспива в прегръдките му... Сутринта Серкан се събужда и не може да повярва, че всичко това е било истина... Айде, аз си написах сценария.. Ред е на Айшето...
Иначе за фрага... Ако търся някаква логика, ми се струва, че според тениските и ризките на Серкан и облеклото на Еда, Серкан разбира от майка си, опитва се да спре Еда, казва й признанието си, тя не му вярва и отново тръгва... Серкан вечерта говори с Енгин, вдига температура , някой й се обажда, че нещата са сериозни и че трябва да повярва на мистър Робот, Еда се връща при бълнуващия Серкан, който сигурно мисли, че Еда е неговият несънуван сън, заспива с нейния образ, неразбрал, че тя наистина се е върнала, а не е плод на неговото въображение. Еда стои цяла нощ до него и накрая заспива в прегръдките му... Сутринта Серкан се събужда и не може да повярва, че всичко това е било истина... Айде, аз си написах сценария.. Ред е на Айшето...
Препоръчани теми